Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημέρα! Πρόσφατα έκανα format στον υπολογιστή μου αλλά ξέχασα να κρατήσω τις
ρυθμίσεις του TCP/IP!! Τώρα που προσπαθώ να συνδεθώ στο access point (TP-LINK 54Mbps)
μου λέει "Περιορισμένη συνδεσιμότητα ή χωρίς αξιοπιστία" και δεν μπορεί να λάβει ip. Η σύνδεση είναι conn-x. Μήπως γνωρίζετε πως μπορώ να βρω τις σωστές ρυθμίσεις ώστε να δουλέψει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Δημοσ.

Καλημέρα! Πρόσφατα έκανα format στον υπολογιστή μου αλλά ξέχασα να κρατήσω τις
ρυθμίσεις του TCP/IP!! Τώρα που προσπαθώ να συνδεθώ στο access point (TP-LINK 54Mbps)
μου λέει "Περιορισμένη συνδεσιμότητα ή χωρίς αξιοπιστία" και δεν μπορεί να λάβει ip. Η σύνδεση είναι conn-x. Μήπως γνωρίζετε πως μπορώ να βρω τις σωστές ρυθμίσεις ώστε να δουλέψει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

εχεις κλησει τον dhcp στο tp link?γιατι κανονικα θα πρεπε να σου δωσει Ip το ιδιο το access point η το adsl router που εχεις πισω απο το access point.αν το adsl router σου ειναι πχ 192.168.1.254 εσυ θα δωσεις στο pc 192.168.1.x Οπου χ οτι θες εκτος απο 254 που ειναι το adsl ρουτερ και οτι αλλο ειναι το acccess point.dns θα βαλεις ειτε την ip του ρουτερ ειτε τους dns του παροχου ειτε τους dns της google. 8.8.8.8 kai 8.8.4.4. αν θυμαμαι καλα απεξω τον δευτερο dns.

Δημοσ.

Εάν ξέρεις την ip του access point είναι εύκολο .Λογικά στης ρυθμίσεις tcp/ip θα πρέπει να βάλεις (Διεύθυνση IPv4: 192.168.1.2,Μάσκα υποδικτύου IPv4: 255.255.255.0,Προεπιλεγμένη πύλη IPv4: 192.168.1.1)

Δημοσ.

Εάν ξέρεις την ip του access point είναι εύκολο .Λογικά στης ρυθμίσεις tcp/ip θα πρέπει να βάλεις (Διεύθυνση IPv4: 192.168.1.2,Μάσκα υποδικτύου IPv4: 255.255.255.0,Προεπιλεγμένη πύλη IPv4: 192.168.1.1)

αν το access point ειναι transparent τοτε δεν θα βαλει την Ip του tp link αλλα του adsl router>και συνηθως τα access points ειναι transparent.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...