Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη το zte racer που έχω ειναι αρκετα αργο θα ηθελα την γνωμη σας και τις προτασεις σας για τι κινητο να παρω. Μπορω να δωσω μεχρι περιπου 140-150 ευρω και θα ηθελα αυτο το κινητο να ειναι διπυρηνο και να μπορει να τρεξει καποια απαιτητικα παιχνιδια. Κοιταγα το xperia u http://www.skroutz.gr/s/1799147/Sony-Xperia-U.html.(αναβαθμιζεται μεχρι ics)

Αξιζει το xperia u ή υπαρχει κατι καλυτερο?

Επεξ/σία από RoS23
Δημοσ.

Επειδη το zte racer που έχω ειναι αρκετα αργο θα ηθελα την γνωμη σας και τις προτασεις σας για τι κινητο να παρω. Μπορω να δωσω μεχρι περιπου 140-150 ευρω και θα ηθελα αυτο το κινητο να ειναι διπυρηνο και να μπορει να τρεξει καποια απαιτητικα παιχνιδια. Κοιταγα το xperia u http://www.skroutz.gr/s/1799147/Sony-Xperia-U.html.(αναβαθμιζεται μεχρι ics)

Αξιζει το xperia u ή υπαρχει κατι καλυτερο?

Samsung galaxy ace 2,γρήγορο μεγαλύτερη οθόνη και παίρνει jelly bean.Και από Windows phone θα μπορούσες να δείς το lumia 520 αλλά δεν έχει την ποικιλία παιχνιδιών και εφαρμογών του android.
Δημοσ.

Samsung galaxy ace 2,γρήγορο μεγαλύτερη οθόνη και παίρνει jelly bean.Και από Windows phone θα μπορούσες να δείς το lumia 520 αλλά δεν έχει την ποικιλία παιχνιδιών και εφαρμογών του android.

Και τα δυο περιπου ισα σε ταχυτητες ειναι,απο jb ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα που αξιζει να το παρω?

Δημοσ.

Για εφαρμογες και παιχνιδια ειναι το ιδιο γρηγορα? Γιατι βλεπω το ενα εχει 800MHz και το αλλο 1GHz,αλλα το galaxy εχει περισσοτερη ram.

Δημοσ.

Αποφασισα τελικα να παω με το galaxy ace 2 αφου βγηκε και το update σημερα. Αμα το παρω απο σκρουτζ υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα με το update?(Πχ αμα δεν ειναι απο Ελλαδα και να μην μπορω να περασω το ελληνικο update μεσω kies ή κανω λαθος?)

Δημοσ.

πάρε ένα Sony Xperia go

Και θα με θυμηθείς

Το Sony Xperia go δες το πρώτα αν σε βολεύει ή εάν θέλεις κάτι σε ρακέτα το HTC One ;-) τώρα εάν θέλεις να βρεις γκόμενά με το κινητό πας για iPhone 5 πιστεύω όμως να είσαι λογικό άτομο

Δημοσ.

Αποφασισα τελικα να παω με το galaxy ace 2 αφου βγηκε και το update σημερα. Αμα το παρω απο σκρουτζ υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα με το update?(Πχ αμα δεν ειναι απο Ελλαδα και να μην μπορω να περασω το ελληνικο update μεσω kies ή κανω λαθος?)

Δεν θα έχεις πρόβλημα με το update,θα έχει ελληνικά.
Δημοσ.

πάρε ένα Sony Xperia go

Και θα με θυμηθείς

Το Sony Xperia go δες το πρώτα αν σε βολεύει ή εάν θέλεις κάτι σε ρακέτα το HTC One ;-) τώρα εάν θέλεις να βρεις γκόμενά με το κινητό πας για iPhone 5 πιστεύω όμως να είσαι λογικό άτομο

Ειλικρινα υπαρχουν ατομα που παιρνουν  iphone 5 για να ριξουν γκομενες? Που φτασαμε...

Δημοσ.

<p>Για εφαρμογες και παιχνιδια ειναι το ιδιο γρηγορα? Γιατι βλεπω το ενα εχει 800MHz και το αλλο 1GHz,αλλα το galaxy εχει περισσοτερη ram.</p>

Το mirο και το galaxy ace έχουν 800 GHz. Το ggalaxy ace στα παιχνίδια δεν μου κολλάει. Για δες και το xperia U που έχει διπήρυνο επεξεργαστή στα 1,5 GHz. Καλή πρόταση είναι και το Xperia J αλλά απ' ότι έχω ακούσει δεν έχει καλή μπαταρία :-(

Αποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...