Redman777 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Ειμαι ανάμεσα στο iPhone 5 κ το galaxy S4! Τι μου προτείνετε;; Sent from my iPhone using Insomnia
Redman777 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Εχουν μεγάλη διάφορα;;; Sent from my iPhone using Insomnia
nikoskon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 iPhone 5. Αν είναι να πας σε Android θα σου πρότεινα HTC One και δευτερευόντως Galaxy S4. Τί κινητό έχεις τώρα; Sent from my iPhone
Redman777 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Iphone 4 Sent from my iPhone using Insomnia
nikoskon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Iphone 4 Sent from my iPhone using Insomnia To iPhone 5 είναι ένα ελαφρύτερο, αρκετά πιο γρήγορο και με καλύτερη οθόνη iPhone 4 που θα ενσωματώσει όλες τις λειτουργίες του iOS 7 όταν αυτό έρθει και έχει LTE και καλύτερη κάμερα. Αν θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, όχι το ίδιο smooth, σε περισσότερες ίντσες με πολύ καλή οθόνη, με άλλη νοοτροπία, πλήρως παραμετροποιήσιμο αλλά όχι το ίδιο αξιόπιστο(μικρές οι διαφορές πλέον) πας σε Galaxy S4(HTC One για εμένα).
efpap Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Εγώ νομίζω ότι το galaxy s4 είναι καλύτερο. Πρώτον το θέμα του Sar, το galaxy s4 έχει πολύ λιγότερο σε σχέση με το HTC one και είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα για ένα κινητό που δεν κοίτα κανένας και στη συνέχεια το s4 έχει παρά πολλές νέες δυνατότητες σε ότι αφορά τις καινοτόμες τεχνολογιες που έχουν ενσωματωθεί σε αυτό. Το μόνο θετικό του HTC είναι η στιβαρή κατασκευή του και το blinkfeed.
overpower Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 S4 Sent from my Samsung Galaxy Note II (GT-N7100) using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα