Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η τα αναφερει αναποδα .η πολυ απλα το down ειναι πολυ μεγαλυτερο.δεν γινεται να εχεις attenuation στο Up περισσοτερο απο το down.

Δικιο εχεις εγω τα εγραψα αναποδα. Πες μου και κατι αλλο.... το firewall του ρουτερ να το εχω enable ή disable???

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δικιο εχεις εγω τα εγραψα αναποδα. Πες μου και κατι αλλο.... το firewall του ρουτερ να το εχω enable ή disable???

εγω το κλεινω γενικοτερα.και ανοιχτο να το εχεις συνηθως δεν δημιουργει θεματα γιατι απλα απο default προστατευτει απο καποια γενικα attacks .εγω γενικα δεν ειμαι fan των firewall οποτε firewall ,upnp,ids τα σφαζω.σε καποια ρουτερ ρυθμιζεις το επιπεδο του firewall οποτε εκει προσεχε μην τα blockareis ολα.σε καποια αλλα φτιαχνεις εσυ rules οποτε και εκει προσοχη.εξαρτατε το ρουτερ.σε καποια firewall πχ τα port forward υπερισχυουν του firewall(πχ thomson)..

κανε οτι θες.δεν υπαρχει σωστο η λαθος.εγω δεν  βαζω ουτεκαν το firewall των windows ουτε firewall στο pc απο καποιο software ουτε firewall στο ρουτερ.Home use Οποτε δεν με νοιαζει.αν ηταν εταιρεια εκει παμε αλλου.

Δημοσ.

off topic.εχει γινει πολυ Marketing απο τις εταιρειες  το θεμα firewall και πολυ πρηξιμο στον κοσμο που δεν ξερει οτι κινδυνευει κτλ με σκοπο να πουλανε firewall software.και οι μισοι δεν ξερουν καν να τα χειριστουν.ενω οι αλλοι μισοι εχουν firewall αλλα εχουν ανεβασει τα παντα στο facebook τρεχουν οτι προγραμμα βρουν απο οποιαδηποτε σελιδα και βαζουν ευκολα passwords η τσιμπανε σε chain mails.

Δημοσ.

off topic.εχει γινει πολυ Marketing απο τις εταιρειες  το θεμα firewall και πολυ πρηξιμο στον κοσμο που δεν ξερει οτι κινδυνευει κτλ με σκοπο να πουλανε firewall software.και οι μισοι δεν ξερουν καν να τα χειριστουν.ενω οι αλλοι μισοι εχουν firewall αλλα εχουν ανεβασει τα παντα στο facebook τρεχουν οτι προγραμμα βρουν απο οποιαδηποτε σελιδα και βαζουν ευκολα passwords η τσιμπανε σε chain mails.

Σε ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...