Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εστειλαν απο την HOL το Alcatel CellPipe 7130...

Γνωριζει κανεις τι σοι ρουτερ ειναι???

Εχω αυτη την ενδειξη

dzdh.png

Δεχετε καποια βελτιωση , ή μπορω να τους το δωσω σαν βλαβη.

Εχετε να προτεινετε καποιο καλυτερο ρουτερ?????

Ευχαριστω

Δημοσ.

για 41 attenuation πολυ μια χαρα εισαι.

αν θες απλα παρε την Hol να σου ριξει το Margin στο 9 αντι για το 11 για να κερδισες λιγο ακομα σε ταχυτητα.κατα τα αλλα πολυ καλα εισαι για τοσομακρια.

Δημοσ.

Τους πηρα τηλεφωνο και εριξαν το Margin στο 9,3  οποτε ανεβηκε η ταχυτητα στα 9123....

Δεν ξερω αν αλλαζοντας το μπακατελ κερδισω ακομη κατι.

Υπαρχει κατι καλυτερο στην αγορα? Να δοκιμασω ενα Thomson 585 v8  ενος φιλου ή αδικος κοπος???

Δημοσ.

Τους πηρα τηλεφωνο και εριξαν το Margin στο 9,3  οποτε ανεβηκε η ταχυτητα στα 9123....

Δεν ξερω αν αλλαζοντας το μπακατελ κερδισω ακομη κατι.

Υπαρχει κατι καλυτερο στην αγορα? Να δοκιμασω ενα Thomson 585 v8  ενος φιλου ή αδικος κοπος???

αν θες δοκιμασε το αλλα οπως σου ειπα 9.123 που εισαι τωρα με 41 attenuation και 9 margin ειναι πολυ καλααα

Δημοσ.

αν θες δοκιμασε το αλλα οπως σου ειπα 9.123 που εισαι τωρα με 41 attenuation και 9 margin ειναι πολυ καλααα

Δεν χανω τιποτα με μια δοκιμη. Ευχαριστω για την βοηθεοα.

Δημοσ.

Δεν χανω τιποτα με μια δοκιμη. Ευχαριστω για την βοηθεοα.

δεν χανεις τιποτα.μπορει να σου αρεσει καλυτερα το thomson μπορει να ειναι πιο σταθερο.το βλεπεις στην πραξη.αλλα γενικα για την αποσταση εισαι παρα πολυ καλα.οτι αλλοχρειαστεις εδω ειμαστε.

Δημοσ.

δεν χανεις τιποτα.μπορει να σου αρεσει καλυτερα το thomson μπορει να ειναι πιο σταθερο.το βλεπεις στην πραξη.αλλα γενικα για την αποσταση εισαι παρα πολυ καλα.οτι αλλοχρειαστεις εδω ειμαστε.

Τελικα πρεπει να κανω μια δοκιμη γιατι το ασυρματο δεν τα παει και καλα.Εχει πολλες αποσυνδεσεις.

Οσο για το μακρυα ,δεν ειναι και πολυ τα 1850 μετρα απο τον οτε  :fear:

Δημοσ.

Τελικα πρεπει να κανω μια δοκιμη γιατι το ασυρματο δεν τα παει και καλα.Εχει πολλες αποσυνδεσεις.

Οσο για το μακρυα ,δεν ειναι και πολυ τα 1850 μετρα απο τον οτε  :fear:

για το ασυρματο α.δοκιμασε αλλο καναλι ,αλλο κλειδωμα και στην καρτα δικτυου αλλους drivers.αλλιως δες το thomson.μπορει να συγχρονισει και λιγο καλυτερα.

οσο για το μακρυα δεν εισαι 1850 μετρα που λες εκτος αν το εβγαλες με χαρτη η gps οποτε εισαι λαθος .εισαι πανω απο 2500μετρα.εχεις attenuation 41 που ειναι πανω απο 2,5 Km>μην το πηγαινεις με την αποσταση με το ματι.δεν ξερεις ποτε πως πηγαινει το καλωδιο.και σημερα πετυχα καποιον που σε ευθεια απορω αν ηταν 400 μετρα απο τον οτε.στην πραξη ομως ηταν πανω απο χιλιομετρο.ειχε 22 attenuation.το καλωδιο μαλλον πηγαινε διαμεσω λαμιας.

Δημοσ.

για το ασυρματο α.δοκιμασε αλλο καναλι ,αλλο κλειδωμα και στην καρτα δικτυου αλλους drivers.αλλιως δες το thomson.μπορει να συγχρονισει και λιγο καλυτερα.

οσο για το μακρυα δεν εισαι 1850 μετρα που λες εκτος αν το εβγαλες με χαρτη η gps οποτε εισαι λαθος .εισαι πανω απο 2500μετρα.εχεις attenuation 41 που ειναι πανω απο 2,5 Km>μην το πηγαινεις με την αποσταση με το ματι.δεν ξερεις ποτε πως πηγαινει το καλωδιο.και σημερα πετυχα καποιον που σε ευθεια απορω αν ηταν 400 μετρα απο τον οτε.στην πραξη ομως ηταν πανω απο χιλιομετρο.ειχε 22 attenuation.το καλωδιο μαλλον πηγαινε διαμεσω λαμιας.

Για το attenuation ασε να εχω αμφιβολιες , γιατι με netfaster 3 δινει 21,9  απο 41 που εδινε το alcatel και 35 που εδινε το usr9108.

Οσο για την αποσταση ειναι μετρηση που εδωσε ο ΟΤΕ.

Τωρα βγαλε τα δικα σου συμπερασματα......

Μαλλο η ολη κατασταση ειναι για :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Δημοσ.

Για το attenuation ασε να εχω αμφιβολιες , γιατι με netfaster 3 δινει 21,9  απο 41 που εδινε το alcatel και 35 που εδινε το usr9108.

Οσο για την αποσταση ειναι μετρηση που εδωσε ο ΟΤΕ.

Τωρα βγαλε τα δικα σου συμπερασματα......

Μαλλο η ολη κατασταση ειναι για :D

το 41 με το 35 στεκουν.το 21 δεν στεκει αν και το 21 παει λιγο προς το 1,8 που εχει δωσει ο οτε.το 35 και το 41 ειναι 2 Km και πανω.μην πω 2,5 και πανω.εκτος αν στο Netfaster ειδες το upstream attenuation και οχι το down.αν και εχω δει ρουτερ να τα αναφερουν λαθος η να τα βγαζουν μηδεν.και με Update firmware να τα βγαζουν σωστα.το τελευταιο εχω καιρο να το δω βεβαια.και σιχαινομε τα ρουτερ απορω ποιος ηλιθιος το σκεφτηκε που εμφανιζουν το attenuation με τρια ψηφια και σου λενε σε παρενθεση (0.1)

και βλεπεις διπλα 337 .δηλαδη 337 δια 10 για να βρεις το attenuation.ηταν δυσκολο να το γραψουν 33,7 τα ζωα.

Δημοσ.

το 41 με το 35 στεκουν.το 21 δεν στεκει αν και το 21 παει λιγο προς το 1,8 που εχει δωσει ο οτε.το 35 και το 41 ειναι 2 Km και πανω.μην πω 2,5 και πανω.εκτος αν στο Netfaster ειδες το upstream attenuation και οχι το down.αν και εχω δει ρουτερ να τα αναφερουν λαθος η να τα βγαζουν μηδεν.και με Update firmware να τα βγαζουν σωστα.το τελευταιο εχω καιρο να το δω βεβαια.και σιχαινομε τα ρουτερ απορω ποιος ηλιθιος το σκεφτηκε που εμφανιζουν το attenuation με τρια ψηφια και σου λενε σε παρενθεση (0.1)

και βλεπεις διπλα 337 .δηλαδη 337 δια 10 για να βρεις το attenuation.ηταν δυσκολο να το γραψουν 33,7 τα ζωα.

Γι'αυτο σου ειπα οτι η ολη κατασταση ειναι για :-D :-D .

Το 21,9 οντως ειναι το down και το up ειναι 29,7.

Τωρα για να θελει αναβαθμηση firmware δεν ξερω.

Ευχαριστω για ολα.

Δημοσ.

Γι'αυτο σου ειπα οτι η ολη κατασταση ειναι για :-D :-D .

Το 21,9 οντως ειναι το down και το up ειναι 29,7.

Τωρα για να θελει αναβαθμηση firmware δεν ξερω.

Ευχαριστω για ολα.

η τα αναφερει αναποδα .η πολυ απλα το down ειναι πολυ μεγαλυτερο.δεν γινεται να εχεις attenuation στο Up περισσοτερο απο το down.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...