Προς το περιεχόμενο

Unifying Receiver (Logitech)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, εχω ενα Logitech M515 ασυρματο ποντικι και ενα πληκτρολογιο Logitech K360 τα οποια εχουν επι της ουσιας το ιδιο receiver: 

logitech-unifying.jpg

Tο προβλημα μου ειναι πως οταν συνδεω το receiver του ποντικιου δουλευει μονο το ποντικι, και οταν συνδεω το receiver του πληκτρολογιου, δουλευει μονο το πληκτρολογιο. Υπαρχει τροπος να τα κανω να λειτουργουν ταυτοχρονως με μονο ενα receiver?

Δημοσ.

Νομίζω δεν γίνεται αφου το καθένα εκπέμπει σε διαφορετικές συχνότητες

Mα αφου υποτιθεται οτι το χαρακτηριστικο της τεχνολογιας unifying προδιδεται απ'την ονομασια της. Δηλαδη: http://www.logitech.com/el-gr/promotions/6072.

Να φανταστεις εγω πριν κανω την αποπειρα ημουν σιγουρος οτι θα το συνδεσω

και απλα θα λειτουργουν αυτοματα και τα δυο. :-/ 

edit: Α τι καλα που το βρηκα αυτο! Λεει Αν διαθέτετε ήδη κάποιον δέκτη Unifying και θέλετε να συνδέσετε πρόσθετα συμβατά ποντίκια ή πληκτρολόγια, μπορείτε να αποκτήσετε το λογισμικό Logitech® Unifying από εδώ.

χαχα.. οποτε ενταξει, απλα θελει software installation πρωτου λειτουργησει.

edit2: Λειτουργησε αψογα, σε ευχαριστω που με παροτρυνες ψυχολογικα στο να σου βρω Info για το unifying receiver :-Ρ

Δημοσ.

Νομίζω δεν γίνεται αφου το καθένα εκπέμπει σε διαφορετικές συχνότητες

νομίζεις λάθος και βέβαια γίνεται να συνδέσει μέχρι 6 συσκευές (που υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη τεχνολογία) σε κάθε μια τέτοια κεραιούλα 

• Like 2
Δημοσ.

νομίζεις λάθος και βέβαια γίνεται να συνδέσει μέχρι 6 συσκευές (που υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη τεχνολογία) σε κάθε μια τέτοια κεραιούλα 

Καλη φάση τοτε :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...