NIB Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Ok. Για να κάνουμε ένα σενάριο. Έχω isdn και στο site του ΟTE λέει ότι ο ΟΤΕ καλύπτει το τηλέφωνό μου για adsl. Αποφασίζω να βάλω adsl. Oπότε πληρώνω τα παρακάτω: 82 euro για ενεργοποίηση γραμμής στη Sparknet(η οποία τα δίνει στον ΟΤE?) 50 euro για εγκατάσταση στη Sparknet(περιλαμβάνει το modem?) 49 euro στη Sparknet κάθε μήνα 55 euro στον ΟΤΕ κάθε μήνα(25 euro μέχρι Οκτώβριο) Μετά από 2 μήνες μπορώ να σταματήσω να πληρώνω 49 euro το μήνα στη Sparknet και να διαλέξω όποιον ISP θέλω χωρίς καμία υποχρέωση και μου μένει και ο εξοπλισμός(modem, splitter/φίλτρο). Tα λέω σωστά; Επίσης είναι δυνατόν να με καλύπτει ο ΟΤΕ και όχι η Vivodi; ΥΓ Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Giati de mporo na po ston ote na mou stamatisei to isdn? de thelo 2 grames mia mou ftanei kai meta na valo dsl? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Ok. Για να κάνουμε ένα σενάριο. Έχω isdn και στο site του ΟTE λέει ότι ο ΟΤΕ καλύπτει το τηλέφωνό μου για adsl. Αποφασίζω να βάλω adsl. Oπότε πληρώνω τα παρακάτω: 82 euro για ενεργοποίηση γραμμής στη Sparknet(η οποία τα δίνει στον ΟΤE?) 50 euro για εγκατάσταση στη Sparknet(περιλαμβάνει το modem?) 49 euro στη Sparknet κάθε μήνα 55 euro στον ΟΤΕ κάθε μήνα(25 euro μέχρι Οκτώβριο) Μετά από 2 μήνες μπορώ να σταματήσω να πληρώνω 49 euro το μήνα στη Sparknet και να διαλέξω όποιον ISP θέλω χωρίς καμία υποχρέωση και μου μένει και ο εξοπλισμός(modem' date=' splitter/φίλτρο). Tα λέω σωστά; Επίσης είναι δυνατόν να με καλύπτει ο ΟΤΕ και όχι η Vivodi; ΥΓ Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.[/quote'] Οχι φιλε μου....Για να γινουν οπως τα λες πρεπει να κανεις 12μηνο συμβολαιο με την Sparknet.Αλλοιως πληρωνεις το modem...Μετα το 12μηνο βεβαια δεν εχεις καμμια υποχρεωση.Πιστευω ομως και με το 12μηνο συμβολαιο συμφερει . Αν αλλαξουν προς τα κατω οι τιμες δεν μπορει παρα να ισχυει και για παλιους χρηστες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Giati de mporo na po ston ote na mou stamatisei to isdn? de thelo 2 grames mia mou ftanei kai meta na valo dsl? Φυσικα και μπορεις...Να κανεις την γραμμη σου απλη (PSTN) και μετα να βαλεις dsl.Θα κερδισεις το ...τρομακτικο ποσο των 3 ευρω το μηνα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIB Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Οχι φιλε μου....Για να γινουν οπως τα λες πρεπει να κανεις 12μηνο συμβολαιο με την Sparknet.Αλλοιως πληρωνεις το modem...Μετα το 12μηνο βεβαια δεν εχεις καμμια υποχρεωση. Kαι το modem κάνει 80 euro σωστά; Πάντως αν ακολουθήσω αυτό το σενάριο, γλυτώνω 200 euro(το κοκκαλοmodem) σε σχέση με το αρχικό σενάριο της ΟΤΕΝΕΤ. Υπάρχει κανένας λόγος να κάνω το πρώτο σενάριο(της ΟΤΕΝΕΤ) και όχι το δεύτερο(Sparknet). Ακόμα και αν η Sparknet είναι αργή, μετά από 2 μήνες δίνω 80 euro και μπορώ να αλλάξω ISP, σωστά; Οπότε όπως και να το δεις, γλυτώνω 120-200 euro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Επειδή αναφέρεται συνεχώς η Sparknet, ίσως δε γνωρίζετε ότι αυτή τη στιγμή το bandwidth της εταιρίας με το εξωτερικό είναι 32 (ολόκληρα ) Μbps. (Όπως αναφέρεται στο adslgr.com) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Exei vrei kaneis 36 euro to xrono pouthena? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Exei vrei kaneis 36 euro to xrono pouthena? Εννοεις 12χ3=36 ευρω το χρονο για προσβαση σε internet ???? Που το ειδες???? :?: :?: :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoTiRiS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Exei vrei kaneis 36 euro to xrono pouthena? Εννοεις 12χ3=36 ευρω το χρονο για προσβαση σε internet ???? Που το ειδες???? :?: :?: :?: oxi gianni ennoei tin diafora sto pagio metaxi isdn kai pstn gia 1 xrono...isos den gnorizei o filos oti mporei na kanei diakopi tis isdn (atelos)...alla gia na girisei se pstn tha plirosei ean thimamai kala 30 euro (to leei kapou sto site tou ote).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Exei vrei kaneis 36 euro to xrono pouthena? Εννοεις 12χ3=36 ευρω το χρονο για προσβαση σε internet ???? Που το ειδες???? :?: :?: :?: oxi gianni ennoei tin diafora sto pagio metaxi isdn kai pstn gia 1 xrono...isos den gnorizei o filos oti mporei na kanei diakopi tis isdn (atelos)...alla gia na girisei se pstn tha plirosei ean thimamai kala 30 euro (to leei kapou sto site tou ote).... OK Καταλαβα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisKTM Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Λοιπον παιδια, απο σημερα ειμαι κατοχος DSL Vivodi 256, η απορια μου ειναι οτι ο οτε δεν μου ζητησε πισω ακομα το netmod. Λετε να το παω πισω μονος μου στον οτε η θα μου το ζητησουν μονοι τους, η μηπως αν δεν γινει τιποτα απο τα 2 θα με χρεωσουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Λοιπον παιδια' date=' απο σημερα ειμαι κατοχος DSL Vivodi 256, η απορια μου ειναι οτι ο οτε δεν μου ζητησε πισω ακομα το netmod.Λετε να το παω πισω μονος μου στον οτε η θα μου το ζητησουν μονοι τους, η μηπως αν δεν γινει τιποτα απο τα 2 θα με χρεωσουν?[/quote'] Giati na to pas pisw to netmod? Diekopses tin ISDN kai evales PSTN? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisKTM Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Οχι, μετα το σκεφτηκα. Εχεις δικιο, εφοσον δεν διεκοψα την ISDN δεν υπαρχει λογος να το επιστρεψω. Thanx για την απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIORGARAS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 paidia emena enas filos thelei na balei dsl kai me rotage to pagio kai tou elega me sigouria oti th aplironei mono 55 euro pagio ston ote alla tora diabazo oti tha plironei kai pagio pstn grammis e? ara paei kapou sta 70 an to strogilopoiisoume sosta? i 65 esto... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 paidia emena enas filos thelei na balei dsl kai me rotage to pagio kai tou elega me sigouria oti th aplironei mono 55 euro pagio ston ote alla tora diabazo oti tha plironei kai pagio pstn grammis e? ara paei kapou sta 70 an to strogilopoiisoume sosta? i 65 esto... Ετσι ακριβως ειναι....Δυστυχως!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.