NIB Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Θα ήθελα να μάθω ποιο είναι το συνολικό κόστος το adsl και ποιοι provider το παρέχουν τώρα(και σε ποιες τιμές). Το ξέρω ότι υπάρχουν ήδη posts σαν και αυτή αλλά είναι πολύ μεγάλες ή/και πολύ παλιές οπότε θα ήθελα αν είναι δυνατόν να συνοψίσουμε το κόστος σε 1 post. To νούμερό μου καλύπτεται από τον ΟΤΕ αλλά όχι από τη Vivodi. Έχω γραμμή isdn και το νούμερό μου αρχίζει από 4617. Από τα posts που έχω διαβάσει και την σχετική έρευνα που έκανα στο internet βρήκα τα παρακάτω : Τέλος ενεργοποιήσης για ΟΤΕ: 80 euro Τέλος εγκατάστασης για ΟΤΕ: 50 euro Modem : 200 euro Μηνιαίο τέλος στον ΟΤΕ για την γραμμή : 50 euro(ή μήπως είναι 25 euro μέχρι τον οκτώβριο) Mηνιαίο τέλος στoν OTEnet : 50 euro 1. Οπότε το μηνιαίο κόστος είναι 100 euro; Ή μήπως είναι μόνο 75 euro μέχρι τον Οκτώβριο; 2. Αν μου βάλει dsl γραμμή ο ΟΤΕ μπορώ να διαλέξω κάποιο ISP διαφορετικό από τον ΟΤΕΝΕΤ και αν ναι, ποιους και με τι τιμές; 3. Από ότι κατάλαβα αναγκαστηκά πρέπει να βάλω το modem της ΙΝΤRACOM αλλιώς δεν παίρνω DSL από τον ΟΤΕ; 4. Αν βάλω dsl πόσες γραμμές data και πόσες γραμμες για τηλέφωνο θα έχω; 2 γραμμές για τηλέφωνο και 1 για το internet? Και θα είναι τελείως ανεξάρτητες η μία από την άλλη; Θα πρέπει να συνεχίσω να πληρώνω idsn πάγιο στον ΟΤΕ; Εγώ χρειάζομαι μία γραμμή για τηλέφωνο και μία για internet. 5. Αν το κόστος είναι όπως το περιγράφω, υπάρχει κανένας λόγος για να μη βάλω dsl; Πληρώνω 200-250 euro το δίμηνο στον ΟΤΕ για τηλέφωνα και internet. Περίπου τα 2/3 είναι για το internet. 6. Tί εναλλακτικές λύσεις έχω όσον αφορά τον provider και την γραμμή; Υπάρχει καμία άλλη εναλλακτική εταιρία τηλεφωνίας που δίνει γραμμές dsl αυτή την στιγμή ή στο άμμεσο μέλλον(1 μήνα το πολύ); 7. Κάτι διάβασα για isdn χωρίς χρονοχρέωση. Υπάρχει; Αξίζει τίποτα ή αφού μπορώ να βάλω dsl να το αγνοήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Το μηνιαίο πάγιο του ΟΤΕ γιά γραμμή 384/128 είναι 55 ευρώ + ΦΠΑ και μέχρι τον Οκτώβριο θα είναι μειωμένο κατά 50%, δηλαδή 27,5+ΦΠΑ. Ο ΟΤΕ σου ενεργοποιεί τη σύνδεση και εσύ διαλέγεις με ποιό provider θα κάνεις συνδρομή γιά internet. Αυτή τη στιγμή όλοι οι providers έχουν σχεδόν ίδιες τιμές που κυμαίνονται λίγο κάτω από τα 50€+ΦΠΑ γιά σύνδεση 384/128. Χοντρικά, το μηνιαίο κόστος είναι στα 75€+ΦΠΑ γιά όσο διάστημα ισχύει η μείωση. Η σύνδεση data δεν έχει σχέση με την τηλεφωνική σύνδεση γιατί λειτουργούν σε διαφορετικές συχνότητες. Μπορείς να είσαι στο internet συνεχώς και ταυτόχρονα να λειτουργεί και το τηλέφωνο. Γενικά, σε συμφέρει αν πληρώνεις γύρω στα 150€ το δίμηνο γιά κλήσεις ΕΠΑΚ και συνδρομή ISP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlizardBill Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Οποιος βλεπει στον Λογαριασμο του καθε διμηνο 150 ευρω και πανω για Επακ, μπορει ναι να βαλει dsl χωρις πολυ σκεψη... Χοντρικα, το dsl κοστιζει 75 ευρω το μηνα χωρις φπα(μεχρι τον Οκτωβριο που ισως ακριβηνει λιγο) + 80 ευρω εγκατασταση + 50 τοποθετηση + 211 το κοκαλοmodem σε 12 δοσεις. Ακουσα παντος στο adslgr ,οτι αν κανεις 2 μηνες συμβολαιο με acn, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ το modem ουτε την εκατασταση...(γλυτωνεις 261 ευρω δηλαδη) Αγοραζεις μονο ενα modem απο Acn με 65 ευρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Reginald Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Osoi exoume ISDN grammi,an valoume DSL tha plironoume ta 50 Euro pagio+ to pagio tis ISDN???? i mono ta 50????Nomizo to proto alla as me diapseysei kapios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Το πρώτο. Γιά την ακρίβεια είναι 55 ευρώ + το πάγιο της ISDN (μείον 27,5 ευρώ μέχρι τον Οκτώβριο). Γιά να μη νιώθεις όμως αδικημένος, το ίδιο ισχύει και γιά τις PSTN τηλεφωνικές συνδέσεις, μόνο που το πάγιο είναι λίγο μικρότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Reginald Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Me vlepo na meno me to GPRS pollaaaaaaaa xronia!!!!!(an vevea kai s'ayto den pane sta ypsi i times) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIB Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Δεν μπορώ να αλλάξω την isdn σε απλή pstn αφού θα μου είναι άχρηστη η δεύτερη γραμμή άμα έχω dsl ώστε να πληρώνω λιγότερα; Επίσης ακόμα περιμένω κάποια απάντηση σχετικά με τα ερωτήματα 3 και 6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Δεν μπορώ να αλλάξω την isdn σε απλή pstn αφού θα μου είναι άχρηστη η δεύτερη γραμμή άμα έχω dsl ώστε να πληρώνω λιγότερα; Επίσης ακόμα περιμένω κάποια απάντηση σχετικά με τα ερωτήματα 3 και 6. Για το ερωτημα 3 η απαντησησ ειναι δυστυχως ΝΑΙ.. :twisted: :twisted: :twisted: Για το 6 υπαρχει η http://www.vivodi.gr αν σε καλυπτει εκει που εισαι με 65 ευρω το μηνα για 256/128 αλλα θελει να εχεις και μια δευτερη γραμμη ΟΤΕ (δεν πληρωνεις τιποτα στον ΟΤΕ για αυτη) και χρειαζεται και ο ΟΤΕ για καποιοες ενεργεις πριν την τελικη συνδεση και φυσικα σε καθυστερει αρκετα για να το κανει.Πιο πολλα στο link που προανεφερα... Εσυ αποφασιζεις !!!!!! Ευτυχως !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlizardBill Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Για την ερωτηση 3... μπορεις να κανεις 12μηνο συμβολαιο με sparknet, και σου δινουν δωρεαν ενα modem. Επισης, χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος,αν κανεις 2μηνο συμβολαιο με Acn, γλυτωνεις και τa 211 ευρω του Κοκαλοmodem, και τα 50 ευρω της τοποθετησης, και το μονο που δινεις ειναι 59 ευρω για να αγορασεις ενα modem απο Acn.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Επισης, χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος,αν κανεις 2μηνο συμβολαιο με Acn, γλυτωνεις και τa 211 ευρω του Κοκαλοmodem, και τα 50 ευρω της τοποθετησης, και το μονο που δινεις ειναι 59 ευρω για να αγορασεις ενα modem απο Acn.. Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται. Που το άκουσες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIB Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Η vivodi δεν καλύπτει το νούμερο του τηλεφώνου μου οπότε ΟΤΕ είναι μονόδρομος. Σχετικά με την sparknet τι παίζει; Βάζει και αυτή γραμμές adsl? Πήγα στο site τους αλλά δεν βρήκα αν μπορούν να βάλουν adsl στο τηλεφωνό μου. Η vivodi και o OTE έχουν έχουν ψαχτήρια που σου λένε αν μπορούν να σου βάλουν adsl. H sparknet δεν έχει κάτι παρόμοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAce Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Η sparknet βάζει dsl μέσω ΟΤΕ... Provider είναι... Πώς λέμε otenet, acn, forthnet κ.τ.λ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Απο το site του ΟΤΕ νομιζω στο e-shop μπορεις να δεις αν σε καλυπτει και ο ΟΤΕ.Αν ναι τοτε ολοι οι provider μπρουν να σου δωσουν συνδεση dsl με μικρες διαφοροποιησεις στις τιμες και τους ορους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Επισης' date=' χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος,αν κανεις 2μηνο συμβολαιο με Acn, γλυτωνεις και τa 211 ευρω του Κοκαλοmodem, και τα 50 ευρω της τοποθετησης, και το μονο που δινεις ειναι 59 ευρω για να αγορασεις ενα modem απο Acn..[/quote'] Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται. Που το άκουσες; Πολυ δε θα πει τιποτα...Αλλα οσο και αν εψαξα στην σελιδα της http://www.acn.gr δεν βρηκα κατι.Μακαρι να θελω οφθαλμιατρο.Πιο φτηνα θα μου κοστισει!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxtak Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 MIA APANTHSH DEN EXW DEI GIA TO PARAKATW.. exw isdn me epipleon 2MSN ti ginetai se aftin tin periptwsi?? Ti paizei ti den paizei??? AN gnwrizei kapoios filos mporei na apantisi!!!(den exw dei pou8ena na anaferetai kati) AN KAPOIOS GNWRIZEI?????????????? THNKS.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.