KilliK Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Επειδή δεν έχω ιδέα από το κόμικ του Miller στο οποίο βασίστηκε οι λόγοι που οδήγησαν τόσο στην μάχη όσο και στην συμφιλιωση είναι οι ίδιοι με την ταινία ή διαφορετικοί; δεν εχει καμια σχεση η ταινια με το κομικ, περα απο καποιες σκηνες και το bat-armor. το χρησιμοποιησανε ως marketing bait για τα fanboys. 2
gpgalanis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δηλαδή ήταν άλλη η αιτία που τα σπάσανε και άλλη που τα βρήκανε;
Armored Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Όπως σου είπε, το μόνο κοινό ειναι οτι πάλεψαν. Τίποτα άλλο. Επί τη ευκαιρία κάτσε δες το animated να αποζημιώθεις. 3
snake_plissken2112 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 ή απλά μην δείς ούτε αυτό γτ είναι μετριότατο στην καλύτερη και διάβασε το πρωτότυπο κομικ που είναι αριστουργηματικό και δεν έχει καμία σχέση με την εν λόγω ''ταινία''
ASFE Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Και γω δεν ξετρελαθηκα. Ειδα την 12,2 Gb εκδοση. Νομιζω ελεγε extended. Παντως ναι ο Μπατμαν στον χαμο του τελους ηταν λιγο ασχετος...Που πας μωρε γηινε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Όπως σου είπε, το μόνο κοινό ειναι οτι πάλεψαν. Τίποτα άλλο. Επί τη ευκαιρία κάτσε δες το animated να αποζημιώθεις. Και το comic, που αν και έχει αυτό το "κάπως" (ε, δεν γίνεται να μας αρέσουν όλα) το σχέδιο του Miller, έχει και τους χαρακτηριστικούς εσωτερικούς μονολόγους που λείπουν από το animated.
oneofthem Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 τα dark knight του miller είναι, λογικά τα διαβάζεις όλα μαζί
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Πως ακριβώς λέγεται το κόμικ; The Dark Knight Returns και η συνέχεια The Dark Knight Strikes Again.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Tbh μου άρεσε λιγότερο τώρα που το είδα σπίτι σε σχέση με την πρώτη φορα cinema και σπανια μου τυχάνει αυτό και ο λόγος πιστεύω είναι ότι ο Lex ήταν άθλιος.
liakinen Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μάγκες για κάποιον που θα το δεί πρώτη φορά πάει κατευθείαν στο Extended Cut;
Nate Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μάγκες για κάποιον που θα το δεί πρώτη φορά πάει κατευθείαν στο Extended Cut; Εννοείται. Μην μπεις καν στον κόπο να ασχοληθείς με το theatrical cut. 1
kirileman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μάγκες για κάποιον που θα το δεί πρώτη φορά πάει κατευθείαν στο Extended Cut; Να πάει κατευθείαν σε κάποια άλλη ταινία. 3
liakinen Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Να πάει κατευθείαν σε κάποια άλλη ταινία. Έλα ρε μην είσαι κακός να μην δω τον Ben νυχτερίδα; Έχω τόσο χαμηλές προσδοκίες που μπορεί να μου βγεί σε καλό.
Kostasspil Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Η αμήχανη στιγμή που η WW μπορούσε να πετάξει με τον superman ως τον ήλιο και να τον healάρει αλλά δεν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα