Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τελικά μπορεί να μου απαντήσει κάποιος γιατί το Wayne Mansion είναι κατεστραμμένο και ο Wayne έχει χρηματοπιστωτικό ίδρυμα αντί για τις βιομηχανίες του Gotham;

Δημοσ.

Για την ταινία, λέω. Πέταξα 3 ώρες!

Καλά τι περίμενες;; 

Η ταινία θα μπορούσε να ήταν το πολύ 1 ώρα. θα κάτσω να την ξαναδώ με τα έξτρα λεπτά αλλά θα φροντίσω να έχω αποθέματα καφέ :) 

Δημοσ.

Η ταινία έπρεπε να είναι 0 ώρες. Πρέπει να συλληφθούν όλοι τους. Άιντε τώρα με τον κάθε λακαμά που ασελγεί στα όνειρά μας.

Δημοσ.

Γούστα είναι αυτά, αλλά προσωπικά είδα το extended edition (είχα δει και το theatrical cut στο σινεμά) και θεωρώ ότι ο Snyder και ο Terrio έκαναν καλή δουλειά. Δεν το πιστεύω ότι το λέω αυτό για τον Snyder, αλλά του αξίζει ένα μπράβο.

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει δεν ηταν κανα αριστουργημα αλλα βλεποταν,φυσικα αμα ηταν ακριβως η ιδια ταινια και εγραφε Νολαν αντι για Σναιντερ θα μας ειχαν πρηξει τα @ρχ#@ τα ιδια ατομα και οι κριτικοι που κραζουν οτι ηταν αριστουργημα,οτι για ακομα φορα ο Nολαν μεγαλουργησε και τις λοιπες γνωστες π@π@ριες.Αμα ελειπε και ο Αφλεκ που εχει παει 45 και ακομα παιζει και λες και σφιγγεται στη τουαλετα θα βλεποταν πιο ευχαριστα.

6,6/10

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει δεν ηταν κανα αριστουργημα αλλα βλεποταν,φυσικα αμα ηταν ακριβως η ιδια ταινια και εγραφε Νολαν αντι για Σναιντερ θα μας ειχαν πρηξει τα @ρχ#@ τα ιδια ατομα και οι κριτικοι που κραζουν οτι ηταν αριστουργημα,οτι για ακομα φορα ο Nολαν μεγαλουργησε και τις λοιπες γνωστες π@π@ριες.Αμα ελειπε και ο Αφλεκ που εχει παει 45 και ακομα παιζει και λες και σφιγγεται στη τουαλετα θα βλεποταν πιο ευχαριστα.

6,6/10

Ή ο Νόλαν κάνει απλά καλύτερες ταινίες :P

• Like 1
Δημοσ.

Πωπω έχει περάσει ένα 45λεπτο που την έβαλα κι ακόμα δε ξέρω τι ακριβώς βλέπω... Μάλλον είναι πολύ μπροστά η ταινία. Πόσο ψαγμένη...

Δημοσ.

Η extended version που είδα μου φάνηκε σχετικά καλή. Δεν ήταν το έπος που θα περίμενε κανείς βλέποντας τον τίτλο αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν το χάλι που περιεγραφαν κάποιοι στην αρχή.

Επειδή δεν έχω ιδέα από το κόμικ του Miller στο οποίο βασίστηκε οι λόγοι που οδήγησαν τόσο στην μάχη όσο και στην συμφιλιωση είναι οι ίδιοι με την ταινία ή διαφορετικοί;

Δημοσ.

Μεσα σε ολο το χαλι, η σκηνη με την "μαρθα" εβγαζε νοημα παντως. Ασχετως αν το κατευθυναν προς τα εκει

Ενα mash-up διαφορων σκηνων ηταν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...