tritonas00 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 BATMAN VS. SUPERMAN ULTIMATE EDITION LEAKS ONLINE EARLY (SPOILERS)https://www.reddit.com/r/DC_Cinematic/comments/4ntwgz/the_ultimate_cut_is_available_right_now/
tritonas00 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 https://www.youtube.com/playlist?annotation_id=annotation_4159837971&feature=iv&list=PLVjyFgjZRa9W9E0zwKncVKmj7thwYjSwD&src_vid=Kn-tI7gefI0
mito1988 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Ξέρουμε περίπου πότε βγαίνει η Extended; Γιατί είδα σε ένα trailer ότι σε ψηφιακή μορφή θα κυκλοφορήσει 3 βδομάδες πριν τη Blu-Ray έκδοση..
UsualSuspect__ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ξέρουμε περίπου πότε βγαίνει η Extended; Γιατί είδα σε ένα trailer ότι σε ψηφιακή μορφή θα κυκλοφορήσει 3 βδομάδες πριν τη Blu-Ray έκδοση.. Βγήκε ήδη
dekulinkgr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Αρχικα να πω οτι ειμαι απο αυτους που τους αρεσε η ταινια αλλα εννοειται οτι η ταινια ειχε πολλα θεματα.Λοιπον εχοντας δει πλεον και την ultimate edition αυτο που εχω να πω ειναι οτι εξηγει καποια πραγματα καλυτερα και οτι η ροη της ταινιας ειναι σαφως καλυτερη απο αυτην που ειδαμε στους κινηματογραφους.Οποτε εκανε κακο αρκετα στην ταινια που της κοψανε 30 λεπτα. Παντως για μενα το μεγαλυτερο αρνητικο της ταινιας παραμενει αυτο το πραγμα που μας παρουσιασανε για Lex luthor. Kαι το αλλο αρνητικο ειναι που επρεπε να χωσουν και τον batman μεσα.Αν βγαζανε man of steel 2,δηλαδη να ασχολειται μοναχα με τον superman και αντε να βαζανε κανα cameo με τον batman, οπως ειχαν αρχικα πει και παταγε κυριως στο διλημμα το εαν ειναι αναγκαιος ο superman,το οποιο στο ultimate edition , το παρουσιασανε πολυ ωραια πιστευω θα ειχαμε καλυτερο αποτελεσμα. Anyway σιγουρα διορθωνει η ultimate edition καποια θεματακια που ειχε η ταινια αρχικα αλλα και παλι εχει τα προβληματα της η ταινια. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2016 από dekulinkgr
manost Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Για την Extended, αναφέρεστε στην web-dl; Oι 720p & 1080p που θα βγουν τις επόμενες μέρες ΔΕΝ θα είναι Extended edition; Θα είναι η ταινία που έχει δει ο κόσμος στους κινηματογράφους;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Ναι, Extended Ultimate Edition σε Web-DL 720/1080p 1
liakinen Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Για την Extended, αναφέρεστε στην web-dl; Oι 720p & 1080p που θα βγουν τις επόμενες μέρες ΔΕΝ θα είναι Extended edition; Θα είναι η ταινία που έχει δει ο κόσμος στους κινηματογράφους; Extended Cut σε λίγες μέρες και σε 720p & 1080p αλλά όχι 3D (που δεν νομίζω να ενδιαφέρει και πολλούς). 1
firewalker Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Από τις χειρότερες περιπέτειες που έχω δει. Νόμιζα πως θα δω κάτι πολύ καλό. TBH όμως έβγαζε γέλιο σε μερικέ φάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα