Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η ταινία είναι αρκετά καλή και δεν αξίζει το θάψιμο. Αν κάποιος έχει ενδοιασμούς για το αν πρέπει να την δει.... απλά δες τη.

• Like 1
Δημοσ.

holy shame , Batman, 81% πτωση την δευτερη βδομαδα.

http://www.boxofficemojo.com/news/?id=4172&p=.htm

αν δεν πιασει 1δις η ταινια, θα πεσουν κεφαλια. ελπιζω το πρωτο ναναι του Snyder.

Και όπως πολύ σωστά θέτει ο αρθρογράφος. Η ταινία παίζει ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο! 

Παρεπιπτόντως χθες είδα τα animation dark knight returns και πρόσεξα ότι έχει πάρει αρκετά στοιχεία ο Snyder. Βγήκε και καινούριο Justice league animation πριν 2-3 μέρες.

Δημοσ.

Αρχίσαμε να λυπόμαστε που δεν θα βγάλουν δις.

Ας έφτιαχναν ταινία πρώτα και μετά ας αξίωναν να βγάλουν φράγκα. Άσχετα με το πόσο υστερεί το περιεχόμενο σε σχέση με τα κόμικ, υστερεί και σαν ταινία.

Πληρώνουμε 8€ εισητήριο για μπαρμπούτσαλα.

Δημοσ.

Τα οικονομικά αποτελέσματα δεν τα αναφέρουν γιατί θέλουν να βγάλουν δις οι εταιρίες. Έχουν άμεσο αντίκτυπο στα επόμενα project.

Δημοσ.

Την είδα και εγώ την περασμένη Τρίτη και μου άφησε μία αίσθηση ότι το μοντάζ ήταν χάλια και ότι γύρισαν αρκετό υλικό και δεν ήξεραν τι να πρωτοκόψουν.

Μερικές γρήγορες παρατηρήσεις/σχόλια:

- O Ben Affleck πολύ καλός στο ρόλο του.

- Στην πρώτη σκηνή που είδα τον Batman νόμιζα ότι έβλεπα τον Spiderman.....

- Περίμενα να δω περισσότερο Superman.

- Γενικά τα πάντα στην ταινία κυλούσαν υπέρ του Batman λες και είχε τις δυνάμεις του Superman.. σκέτη ξενέρα.

- O Eisenberg περισσότερο για Joker έμοιαζε παρά σαν Luthor, αν έπαιρνε το ρόλο του joker θα ήταν πολύ καλός αλλά σαν Luthor ήταν βαρετός.

- Τα συνεχόμενα οράματα/όνειρα του Batman βαρετά και κουραστικά.

- Η Wonder Woman πολύ καλή και πιστεύω πως μας την έδειξαν όσο θα έπρεπε.

- Τα cgi εκτός ορισμένων περιπτώσεων ήταν καλά προς μέτρια.

Δημοσ.

Και όπως πολύ σωστά θέτει ο αρθρογράφος. Η ταινία παίζει ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο! 

Παρεπιπτόντως χθες είδα τα animation dark knight returns και πρόσεξα ότι έχει πάρει αρκετά στοιχεία ο Snyder. Βγήκε και καινούριο Justice league animation πριν 2-3 μέρες.

βασικα απο το TDKR comic πηρε, του οποιου adaptation ηταν η animated ταινια.

ποιο Justice League βγηκε πριν δυο μηνες;

Δημοσ.

και την αλλη εβδομαδα βγαινει και το Jungle Book που λογικα θα ισοπεδωσει το BvS.Βye,bye Snyder...

holy shame , Batman, 81% πτωση την δευτερη βδομαδα.

http://www.boxofficemojo.com/news/?id=4172&p=.htm

αν δεν πιασει 1δις η ταινια, θα πεσουν κεφαλια. ελπιζω το πρωτο ναναι του Snyder.

Παραπανω θελει το studio.Οταν εχεις τους δυο μεγαλυτερους ηρωες ,το ενα δις δεν το λες και καλο νουμερο...Μακαρι να παρει μπουλο ο Zack να δουμε JL της προκοπης.

Δημοσ.

Κι εγώ θεωρώ ότι ο Snyder θα πάρει πόδι. Βέβαια, νομίζω θα σκηνοθετήσει το πρώτο Justice League, αλλά για το δεύτερο πιστεύω η WB θα βάλει άλλον σκηνοθέτη. Θεωρώ πως θα είναι αυτός που θα κάνει την πρώτη επιτυχία (εμπορικά και κριτικά) της WB.

Δημοσ.

Κι εγώ θεωρώ ότι ο Snyder θα πάρει πόδι. Βέβαια, νομίζω θα σκηνοθετήσει το πρώτο Justice League, αλλά για το δεύτερο πιστεύω η WB θα βάλει άλλον σκηνοθέτη. Θεωρώ πως θα είναι αυτός που θα κάνει την πρώτη επιτυχία (εμπορικά και κριτικά) της WB.

Το πιθανοτερο ειναι να κανει την πρωτη γιατι σε 20 μερες αρχιζουν τα γυρισματα.ΑΛΛΑ σε ενδεχομενο που το BvS δεν κανει ΟΥΤΕ το δις,τοτε δεν αποκλειω να τις αναβαλουνε για λιγο τις JL μεχρι να φερουν αλλο σκηνοθετη.Ενδιαφερον θα εχει παντως να δουμε την αντιδραση της WB.

Δημοσ.

Μην ξεχνάτε την πιθανότητα να τον διώξουν και να βάλουν κανέναν χειρότερο :D

Hollywood είναι αυτό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...