Supes Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ισχυουν ολα οσα λες αλλά και εσυ υπερβαλλεις για το Batman Vs Superman. Σιγα την ταινια(δεν την ειδα) που θα αποκαλυφθει ενα μικρο μερος του σεναριου της(spoiler) και θα κατσεις να σκασεις. Να σου αποκαλυπταν το τελος του Seven πχ, να του εκανες και μηνυση, να πηγαινες εκει και να τον σφαξεις κιολας, ναι! Αλλά τωρα για αυτη την ταινια που πασχει απο 100 μεριες σεναριακα, ε σιγα το spoiler που θα σου κανει. Και ποιός αποφασίζει αν είναι καλή η ταινία η όχι;
tritonas00 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Και ποιός αποφασίζει αν είναι καλή η ταινία η όχι; Ετσι οπως εχουμε καταντησει, οι εισπραξεις...
kirileman Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ισχυουν ολα οσα λες αλλά και εσυ υπερβαλλεις για το Batman Vs Superman. Σιγα την ταινια(δεν την ειδα) που θα αποκαλυφθει ενα μικρο μερος του σεναριου της(spoiler) και θα κατσεις να σκασεις. Να σου αποκαλυπταν το τελος του Seven πχ, να του εκανες και μηνυση, να πηγαινες εκει και να τον σφαξεις κιολας, ναι! Αλλά τωρα για αυτη την ταινια που πασχει απο 100 μεριες σεναριακα, ε σιγα το spoiler που θα σου κανει. Ειλικρινά, χέστηκα για το BvS. Είναι θέμα αρχής, όμως. Την επόμενη φορά ίσως με καίει, ίσως καίει και εσένα. 2
Wayward Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ισχυουν ολα οσα λες αλλά και εσυ υπερβαλλεις για το Batman Vs Superman. Σιγα την ταινια(δεν την ειδα) που θα αποκαλυφθει ενα μικρο μερος του σεναριου της(spoiler) και θα κατσεις να σκασεις. Να σου αποκαλυπταν το τελος του Seven πχ, να του εκανες και μηνυση, να πηγαινες εκει και να τον σφαξεις κιολας, ναι! Αλλά τωρα για αυτη την ταινια που πασχει απο 100 μεριες σεναριακα, ε σιγα το spoiler που θα σου κανει. Δηλαδή για τις ταινίες τις οποίες δε θεωρούμε εγώ, εσύ, ο whoever καλές να μπαίνουμε και να ρίχνουμε spoiler...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ακόμα συζητάμε για την βαρεμάρα μερικών να προσθέσουν δυο λέξεις στο post τους?! Είναι σαν να post στο Star Wars thread και να λες Ο Solo πεθαίνει ...imo θα έπρεπε να πέφτει time ban. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2016 από {TDi}Dj2k..infc 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δεν το έψαξα tbh, ποιος είναι τελικά?! O Flash ?
Grim Ripper Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δεν το έψαξα tbh, ποιος είναι τελικά?! O Flash ? Έτσι δείχνει, και εγώ αυτό πιστεύω. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δεν το έψαξα tbh, ποιος είναι τελικά?! O Flash ? Έτσι δείχνει, και εγώ αυτό πιστεύω. Από ότι λένε τελικά είναι o Flash, βέβαια έχει αρκετό make up πάνω του για να συγκρίνεις εύκολα με αυτόν 1
KNSM Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μερικοι παντως ειστε θεουληδες! Πετατε spoiler για αλλες ταινιες και καποιος που εχει δει BvS και μπαινει αφοβα σε αυτο το νημα, τελικα τρωει spoiler για αλλη ταινια...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Sorry dude αλλα πιο εμφανέστατα δεν νομίζω ότι μπορούσα να το γράψω...
PostHelper Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δηλαδή για τις ταινίες τις οποίες δε θεωρούμε εγώ, εσύ, ο whoever καλές να μπαίνουμε και να ρίχνουμε spoiler... Οχι, απλως λεω οτι ειναι κατι σαν μερα με την νυχτα να δωσεις σποιλερ στην ταινια BatmanVsSuperman με το να δωσεις για το Seven πχ που ανεφερα. Αλλά οκ συμφωνοι γενικα ειναι ηλιθιο να δινεις σποιλερς σε καποιον που θελει να δει την ταινια και δεν την εχει δει, οποια ταινια και να ειναι αυτη.
KNSM Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ακόμα συζητάμε για την βαρεμάρα μερικών να προσθέσουν δυο λέξεις στο post τους?! Είναι σαν να post στο SW thread και να λες Ο Solo πεθαίνει ...imo θα έπρεπε να πέφτει time ban. Αυτο φιλε μου δεν ειναι εμφανεστατα. Εγω πατησα το spoiler χωρις να καταλαβοω τι σημαινει το SW, αν το εγραφες Star Wars θα το επιανα. Sorry dude αλλα πιο εμφανέστατα δεν νομίζω ότι μπορούσα να το γράψω... Δεν εχω προβλημα εγω καθως δεν μου αρεσει το Star Wars, αλλα μην την πατησει κανενας αλλος και φαει το ξενερωμα της ζωης του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα