kirileman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Συμπληρωματικοί κανόνες της ενότητας. ...2. Απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύπτετε την υπόθεση μιας ταινίας ή μέρους αυτής - ιδίως όταν πρόκειται για ταινίες που προβάλλονται ήδη ή θα προβληθούν στο άμεσο μέλλον. Σε περίπτωση που θέλετε να διευκρινίσετε ένα δυσνόητο (για εσάς) κομμάτι μιας ταινίας ή να αναλύσετε την υπόθεσή της και θέλετε να γράψετε κάτι που αποκαλύπτει μέρος της υπόθεσής της (το λεγόμενο spoiler), μπορείτε να το γράφετε με την ακόλουθη μορφή:... Σούπα, μούπες, δεν κατάλαβα, δεν μου το 'παν, δεν το γράφει ο τίτλος, δεν ένιωθα καλά και παπ@ρια μάντολες! 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Βασικά ίσως είναι και το μοναδικό spoiler όλης της ταινίας, τα υπόλοιπα ήταν στο πρώτο trailer
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Still better love story than Twilight
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Πάντως πέρασε μια βδομάδα και ακόμα να περάσει το Deadpool στο box office
overpower Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Πάντως πέρασε μια βδομάδα και ακόμα να περάσει το Deadpool στο box office Και το deadpool νομιζω δεν εκανε πανω απο 200 1η εβδομαδα.
KilliK Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Πάντως πέρασε μια βδομάδα και ακόμα να περάσει το Deadpool στο box office θα το περασει το DP.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Αυτό έλειπε να μην το περάσει, μέχρι και η γιαγιά μου ξέρει τον Superman
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Αυτό έλειπε να μην το περάσει, μέχρι και η γιαγιά μου ξέρει τον Superman "Ακόμα με αυτά ασχολείσαι;" 1
KilliK Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Αυτό έλειπε να μην το περάσει, μέχρι και η γιαγιά μου ξέρει τον Superman μονο που αυτος ειναι ο Snyderman, οχι ο Superman. Συμπληρωματικοί κανόνες της ενότητας. ...2. Απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύπτετε την υπόθεση μιας ταινίας ή μέρους αυτής - ιδίως όταν πρόκειται για ταινίες που προβάλλονται ήδη ή θα προβληθούν στο άμεσο μέλλον. Σε περίπτωση που θέλετε να διευκρινίσετε ένα δυσνόητο (για εσάς) κομμάτι μιας ταινίας ή να αναλύσετε την υπόθεσή της και θέλετε να γράψετε κάτι που αποκαλύπτει μέρος της υπόθεσής της (το λεγόμενο spoiler), μπορείτε να το γράφετε με την ακόλουθη μορφή:... Σούπα, μούπες, δεν κατάλαβα, δεν μου το 'παν, δεν το γράφει ο τίτλος, δεν ένιωθα καλά και παπ@ρια μάντολες! it is forbidden...it is forbidden...it is forbidden to break the forum's rules (jor-el voice)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 O πραγματικός λόγος για το VS στην ταινία... 2
kirileman Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 it is forbidden...it is forbidden...it is forbidden to break the forum's rules (jor-el voice) Οι κανόνες γίνονται απαραίτητοι όταν αρχίζουν να περισσεύουν οι μ@λ@κες... generally speaking.
PostHelper Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Οι κανόνες γίνονται απαραίτητοι όταν αρχίζουν να περισσεύουν οι μ@λ@κες... generally speaking. Ισχυουν ολα οσα λες αλλά και εσυ υπερβαλλεις για το Batman Vs Superman. Σιγα την ταινια(δεν την ειδα) που θα αποκαλυφθει ενα μικρο μερος του σεναριου της(spoiler) και θα κατσεις να σκασεις. Να σου αποκαλυπταν το τελος του Seven πχ, να του εκανες και μηνυση, να πηγαινες εκει και να τον σφαξεις κιολας, ναι! Αλλά τωρα για αυτη την ταινια που πασχει απο 100 μεριες σεναριακα, ε σιγα το spoiler που θα σου κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα