Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι καλά που κρύφτηκε το αρχικό σποιλεροπόστ και αφήσαμε μόνο τις παραθέσεις. It makes huge difference. Και εδώ, ευκαιρίας δοθείσης, να ευχαριστήσουμε τα μέλη του φόρουμ για ένα ακόμα major spoiler... την ταινία δεν την έχω δει ακόμα.

Ε όταν μπαίνεις σε φόρουμ συζήτησης για μία ταινία τι περιμένεις? Όλο και κάποιο spoiler θα ξεφύγει. Πριν το star wars εγώ απέφευγα το 9gag μέχρι τελικά να παω να δω την ταινία.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τελικά ήταν καλύτερη απ' όσο πίστευα. :P

Να 'στε καλά που μου ρίξατε τις προσδοκίες. :P

Ισχύει πως σε αρκετά σημεία δεν υπάρχει συνοχή και πηδάνε από σκηνή σε σκηνή.

Κάποια πράγματα δεν μ' άρεσαν όπως:

Τι σκατά δουλειά είχαν οι Parademons του Darkseid στο όνειρο του Bruce με τους στρατιώτες του Superman;

Στο όνειρο ήταν ο Flash ή ο Cyborg; Εμένα μου έμοιαζε με τον Flash και δεν ξέρω γτ ήταν σε όνειρο (αν ήταν όνειρο).

Ήταν πάντως Boom tube.

Ο Λεξ δεν ήταν Λεξ.

Δημοσ.

Ειδα σημερα την ταινια,καλη ηταν,πιστευω τοσο κραξιμο δεν το αξιζε,βεβαια ειχε αρνητικα,αλλα σαν συνολο μου αρεσε.

Στα θετικα ηταν ο Batman που τον εκανε πολυ καλα ο Ben Affleck(μου αρεσε περισσοτερο απτον Bale) και εδωσε μια απαντηση σε οσους τον κραζανε αδικως.

Καλος ηταν και ο Superman.

Το 2ο μισο της ταινιας ειναι που αξιζει και ηταν αρκετα καλο με πολυ δραση.

Batman vs Superman,αν και ηθελα λιγο παραπανω να κρατησει.

Η ατακα του Batman προς τον Superman:Do you bleed? You Will.(Το εδειχνε στο τρειλερ δυστυχως)

Τωρα στα αρνητικα σιγουρα μπαινει ο Luthor,καλος ηθοποιος ο Eisenberg αλλα δεν εκανε για τον ρολο.Καλυτερα θα εκανε τον Joker παρα τον Luthor.

Επισης δεν μου αρεσε ο Alfred πιο πολυ μου εμοιαζε για βετερανος πολεμου παρα για μπατλερ,ισως ηταν τετοιο το προσωπο του Irons.

Το πρωτο μισο ηταν πολυ αργο και σχεδον αδιαφορο.

Σχεδον ανυπαρκτη η Wonder Woman,μονο στον Doomsday φανηκε.

Οσο για τον Doomsday θα μπορουσε να εχει καλυτερη εμφανιση και δεν μου αρεσε που εβαλαν στην ακρη τον Batman στην τελικη μαχη(λογικο βεβαια),θα μπορουσαν να μην τον ειχαν βαλει στην ταινια ή να εβαζαν αλλο εχθρο ωστε να φαινοταν ο Batman.

Επισης δειχνει πως ετοιμαζονται για επομενες ταινιες και ειδικα Justice League

Δημοσ.

o τυπος πρεπει να παρει ποδι απο την WB/DC αμεσως:

Link.png Site: ZackSnyder’s Idea of ‘Batman v Superman’ Fun Is Secretly Killing a DC Comics Character

Να του στείλουν τον Deathstroke σπίτι του. :devil:

Προτείνω να δούμε και αυτό. Το έχω δει και το προτείνω.

Στα animated movies η DC σπέρνει.

270?cb=20120914031914&path-prefix=es

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Να του στείλουν τον Deathstroke σπίτι του. :devil:

Προτείνω να δούμε και αυτό. Το έχω δει και το προτείνω.

Στα animated movies η DC σπέρνει.

270?cb=20120914031914&path-prefix=es

Πιο ωραίο είναι στο κόμικ, μιας και έχει τους εσωτερικούς μονολόγους που βάζει πάντα ο Miller.

Αν σου αρέσουν. :P

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν το έχω διαβάσει αλλά θα το κάνω.

Έχω διαβάσει αλλά βέβαια όπως το Superman:Red Son με τον κομμουνιστή Superman. :P

Και τα Earth One volumes είναι εξαιρετικά.

Δημοσ.

Πάλι καλά που "δεν έγραψε πολλά για την πλοκή" :P

Ήλιος και επαναφορά έγραψα...πόσα πολλά είπα δηλαδή; Δεν έγραψα από τι, από που, πότε και πώς.

Δημοσ.

snip...πόσα πολλά είπα δηλαδή; Δεν έγραψα από τι, από που, πότε και πώς.

Και συνεχίζεις :P

Ο οποιοσδήποτε έχει έστω και λίγο ασχοληθεί με το Superman ξέρει πως

αντλεί τις δυνάμεις του από τον ήλιο

οπότε αυτό που έγραψες είναι υπεραρκετό για να καταλάβει κάποιος τι συνέβη.

Δημοσ.

Περιμένει να τηρούνται οι κανόνες του forum/topic :P

Δεν φιλοτιμηθηκε ομως κανενας να ανοιξει,οπως και στο Star Wars, spoiler free θεμα αρα και μερικα spoiler που γραφτηκαν καλα γραφτηκαν.Ουτε λεει στον τιτλο του θεματος ή στο αρχικο post να μην πεφτουν spoiler :)

Δημοσ.

Λέει ή δε λέει στους κανόνες του φόρουμ πως απαγορεύεται (ειδικά για ταινία που παίζεται ακόμα στις αίθουσες)? Το λέει...

Δεν έχει καμια σχέση αν ο τίτλος του topic λέει spoiler free ή όχι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν φιλοτιμηθηκε ομως κανενας να ανοιξει,οπως και στο Star Wars, spoiler free θεμα αρα και μερικα spoiler που γραφτηκαν καλα γραφτηκαν.Ουτε λεει στον τιτλο του θεματος ή στο αρχικο post να μην πεφτουν spoiler :)

Όταν δεν λέει κάτι ο τίτλος ή το αρχικό post τότε ισχύει ο κανόνας του forum, μόνο όταν λέει πχ Spoiler Inside επιτρέπονται :)

Ας άνοιγε όποιος ήθελε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...