Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια επιβεβαίωση θέλω, δεν υπάρχει after credits scene, σωστά;

εγώ και άλλοι 10 στην αίθουσα τσάμπα περιμέναμε πάντως.....

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

από τις αίθουσες που παίζεται, ποια είναι καλύτερη για να το δει κάποιος?

η odeon οπερα λέει τίποτα?

Εγώ θα περίμενα να βγει σε 4κ και θα την έβλεπα σε μεγάλη τηλεόραση.

Δημοσ.

Πάντως το Atmos για άλλη μια φορά με απογοήτευσε...περίμενα να διακρίνω πολυ περισσότερο τα κανάλια και το ύψος αλλα δεν...

Μια ερώτηση, χωρις να γράφω πολλά για την πλοκή...γιατι δεν χρησιμοποίησαν τον ήλιο και στο τέλος, σαν ύστατη λύση επαναφοράς του;

Δημοσ.

Πάντως το Atmos για άλλη μια φορά με απογοήτευσε...περίμενα να διακρίνω πολυ περισσότερο τα κανάλια και το ύψος αλλα δεν...

Μια ερώτηση, χωρις να γράφω πολλά για την πλοκή...γιατι δεν χρησιμοποίησαν τον ήλιο και στο τέλος, σαν ύστατη λύση επαναφοράς του;

Και εμενα, ειδα το star wars επισης εκει και δεν καταλαβα σχεδον καμια διαφορα απο το κανονικο..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύμφωνα με τα comics The Death of Superman, μετά τον "θάνατο" του μπήκε σε κάτι σαν hibernation και η ενέργεια που είχε απορροφήσει απο τον ήλιο τον κράτησε σε αυτή την κατάσταση μέχρι που ήρθε ο Eradicator. Η συγκεκριμένη ιστορία είχε φέρει τα κόμικς του σούπερμαν πρώτα στην κατάταξη και βοήθησε σημαντικά στα κέρδη. Ίσως για αυτό το κάνει και η WB.

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ.

εμένα πάντως μου άρεσε η ταινία. Κουράστηκα τις marvelοαηδίες που είναι όλο αστειάκια, φρου φρου και αρώματα (όχι ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις και όχι ότι δε θα δω τα επόμενα, απλά όχι κινηματογράφο).

Θα μπορούσε να είναι καλύτερη; Φυσικά.
Είναι ήδη πολύ καλή; Φυσικά.

Πολύ άδικο το κράξιμο που τρώει κατα τη γνώμη μου. (δε μιλάω για τις προσωπικές εντυπώσεις, αλλά για τους κριτικούς που το παραχέσανε)

Εξαιρετικός ο afflect, ο lex (Eisenberg) επίσης πολύ καλή ερμηνεία, αν και θα ήθελα να τον δω σαν joker μια μέρα, του πάει το στυλ. Γενικά το cast εμένα μου αρεσε, απλά ξεχώρησα αυτούς τους 2, που ενώ απο τον πρώτο περίμενα έτσι και αλλιώς πολλά, ο δεύτερος με εξέπληξε θετικά.

• Like 1
Δημοσ.

Και εμενα, ειδα το star wars επισης εκει και δεν καταλαβα σχεδον καμια διαφορα απο το κανονικο..

μηπως δεν ειστε audiophiles? 

Δημοσ.

Η ταινία ήταν εκπληκτική στο ίδιο ύψος με το MOS που για μένα ήταν θεωρητικά η πρώτη εμφάνιση του Sups σε μεγάλη οθόνη, επίσης άψογος ο Bats επιτέλους λίγο proper ξύλο, η μουσική απίστευτη επίσης. Το μονο που δεν με τρέλανε ήταν ο Doomsday θα προτιμούσα να ξέφευγαν από το comic look του γιατί πολύ απλά μοιάζει με cave troll :D Όλα αυτά imho ας always δεν διάβαζα ποτε DC μονο Marvel αλλα αυτή την στιγμή ως super hero ταινίες έχουν μπει στο top 5 μου, μπράβο στο Snyder, sorry to the fans i guess :D

Φυσικά για όλα αυτά βοηθησε επίσης ότι ήμασταν 10 άτομα στην μεγάλη του Ster :) άμα δεν πιάναν και οι υπότιτλοι την μιση οθόνη θα ήταν τέλεια.

Και φυσικά επιτέλους πεθαίνει κόσμος γιατί η βλακεία δεν σκοτώνω makes no bloody sense

Please don't lynch me :P

Δημοσ.

Πάλι καλά που κρύφτηκε το αρχικό σποιλεροπόστ και αφήσαμε μόνο τις παραθέσεις. It makes huge difference. Και εδώ, ευκαιρίας δοθείσης, να ευχαριστήσουμε τα μέλη του φόρουμ για ένα ακόμα major spoiler... την ταινία δεν την έχω δει ακόμα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...