thermo-sifounas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ελα ντε.Τελικά η χρεοκοπία δεν ήταν τυχαία. Πρέπει να είναι οι πιο βραδύστροφοι στον πλανήτη αυτή τη στιγμή οι Ελληνες. Σταματα το self projection και να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις. Οταν αναφερομαστε σε κακο μονταζ προφανως δεν εννοουμε οτι δεν καταλαβαιναμε τι βλεπαμε αλλα η ροη της ταινιας ηταν κακη και πηδουσε απο το ενα storyline στο αλλο. Αν εσυ καταλαβαινεις αλλο προφανως εχεις προβλημα κατανοησης
ADHD Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Εμενα κατι που με χαλασε αρκετα και το λεω "editing" problem ειναι πχ εκει που εχεις τη μαχη να ξεκιναει καθεται ο batman στη βροχη και περιμένει σαν true badass, κοβεται το πλανο να δουμε κλασσικα τη Lois να κανει κατι, αυτο εγινε και σε αλλες στιγμες νομιζω απλα αυτη με ενοχλησε περισσοτερο..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 @Skull, σίγουρα κόσμος θα νιώθει έτσι. 1
skiabox Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Σταματα το self projection και να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις. Οταν αναφερομαστε σε κακο μονταζ προφανως δεν εννοουμε οτι δεν καταλαβαιναμε τι βλεπαμε αλλα η ροη της ταινιας ηταν κακη και πηδουσε απο το ενα storyline στο αλλο. Αν εσυ καταλαβαινεις αλλο προφανως εχεις προβλημα κατανοησης Μην ανησυχείς.Το περιστατικό με το σινεμά είναι ένα από τα χιλιάδες άλλα κομμάτια του παζλ που επιβεβαιώνουν την άποψη των περισσοτέρων ανθρώπων στον πλανήτη για τους Ελληνες. Επίσης για να βγεις κάποτε από το βούρκο πρέπει να αρχίσεις να παραδέχεσαι διάφορες αλήθειες που ισχύουν σε όλον τον πλανήτη. Προς το παρόν έχεις αντίθετη πορεία με τον υπόλοιπο πλανήτη.
KilliK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Εμενα κατι που με χαλασε αρκετα και το λεω "editing" problem ειναι πχ εκει που εχεις τη μαχη να ξεκιναει καθεται ο batman στη βροχη και περιμένει σαν true badass, κοβεται το πλανο να δουμε κλασσικα τη Lois να κανει κατι, αυτο εγινε και σε αλλες στιγμες νομιζω απλα αυτη με ενοχλησε περισσοτερο.. εχει πεσει χοντρο ψαλιδισμα στην ταινια, καπου διαβασα οτι λειπουν 45m. κατι που επιβεβαιωνει και τις αρχικες φημες, οτι το στουντιο ζητησε απο τον Snyder να μειωσει το screentime του Superman και να βαλει περισσοτερο Batman.
ADHD Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Καλα οτι οι ελληνες δεν ειναι ιδιαίτερα εξυπνος λαος, πιστευουν ενα σωρο χαζομάρες κτλπ δεν εχει καμια σχεση με την ταινια ομως.. Αλλες προτιμήσεις αλλες προσδοκίες κτλπ δεν μιλαμε για μια ταινια με μεγαλο βαθος, mindfuck στο τελος η κατι αλλο, batman vs superman ηταν δεν υπαρχουν πολλα να αναλύσεις. Oi comic book fans εχουν πολλα να πουν οι υπολοιποι ειναι λογικο να μην καταλαβαν αρκετα πραγματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ακούγεται ότι θα βγει σε BR έκδοση με +30 λεπτά νομίζω?
snik3 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 ωχ, ελπιζω να μην ειναι ο Darkseid αυτο το πραμα. και γιατι μοιαζε με τον demon Shinnok απο το MKX? Νομίζω οτι είναι ο Yuga Khan 1
lalanis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εμενα κατι που με χαλασε αρκετα και το λεω "editing" problem ειναι πχ εκει που εχεις τη μαχη να ξεκιναει καθεται ο batman στη βροχη και περιμένει σαν true badass, κοβεται το πλανο να δουμε κλασσικα τη Lois να κανει κατι, αυτο εγινε και σε αλλες στιγμες νομιζω απλα αυτη με ενοχλησε περισσοτερο.. Συμφωνώ, ο υπεύθυνος για το μοντάζ πρέπει να σταυρωθεί και να του δημευτεί η περιουσία......
Grim Ripper Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μια επιβεβαίωση θέλω, δεν υπάρχει after credits scene, σωστά;
margaritagr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εμας μας αρεσε!!! Οκ αν καποιος δε ξερει την ιστορια των ηρώων, τι ετσι Wonder Woman κλο θα μπερδευτει λιγο, αλλα η ταινια ηταν all around ευχάριστη! Σκοτεινή οπως θα θελα, με τον Άφλεκ πολυ καλο στο ρολο του. Νταξει το τελος με στεναχωρησε, ελπιζω μελλοντικα αυτο που εγινε να ανατραπεί.
dimitrisOP Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δεν ξέρω τι γίνεται στα comic , δεν τα έχω διαβάσει. Σε γενικές γραμμές ήταν καλή ταινία είχε βέβαια κάτι wtf στιγμές και θα την ήθελα λίγο ποιο μικρή σε έκταση , κατά άλλα την απόλαυσα, ένα 7/10 θα της το εβαζα 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μια επιβεβαίωση θέλω, δεν υπάρχει after credits scene, σωστά; Nothing 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα