Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γούστα είναι αυτά ρε guys τι ψάχνετε, για μένα το Dawn of the Dead είναι από τις καλύτερες ταινίες με zombie, το Watchmen επίσης και γενικά δεν υπάρχει ταινία του Snyder που να μην μου άρεσε όπως και πολλούς άλλους, από ότι καταλαβαίνω πιο πολύ οι comics fans έχουν το πρόβλημα και όχι οι casuals, πουστιά i know αλλα και τι να κανεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάτε όλοι για κακό μοντάζ/ editing λες και ξέρετε τι είναι αυτό... Εμένα μου φάνηκε μία χαρά ή συνοχή της ταινιας! Εδώ κατάλαβαν τα ξαδέρφια μ (γυμνάσιο) τι γινόταν στην ταινία, και μ λέτε ότι δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την πλοκή της ενήλικοι άνθρωποι;;

Ελα ντε.Τελικά η χρεοκοπία δεν ήταν τυχαία.

Πρέπει να είναι οι πιο βραδύστροφοι στον πλανήτη αυτή τη στιγμή οι Ελληνες.

Δημοσ.

Ελα ντε.Τελικά η χρεοκοπία δεν ήταν τυχαία.

Πρέπει να είναι οι πιο βραδύστροφοι στον πλανήτη αυτή τη στιγμή οι Ελληνες.

Ό,τι να 'ναι...

Τι σχέση έχει το κακό μοντάζ μιας τανίας και τα ξεκάρφωτα subplots (όπως αυτό με τη σφαίρα) με τη βραδυστροφία του Έλληνα...

Οι μη έχοντες επαφή με τα κομικ θεωρησαν πως ίσως τους λείπουν κάποιες γνώσεις από τα κόμικ.

Για να μην πω για τα

dream sequences όπως πχ που υπονοείται ο Darkseid

όπου αν δε γνωρίζεις ψάχνεις να βρεις τι σκατά είναι

τα ιπτάμενα πλασματάκια

• Like 1
Δημοσ.

? gadgets ειχε. οπως το κινητο-αντιγραφεα και την συσκευη hacking.

Αυτα τα εχει σαν gudgets o Ρις στο Person of Interest

Ελα σε παρακαλω, μεταξυ της Μπατ-πιστωτικης του Σουμαχερ και του hacking module του Σναιντερ, υπαρχει ενας κοσμος gudgets. Οπως το ολογραφικο σκανερ που εχει στις τελευταιες ιστοριες του Σκοτ Σναιντερ

οπλα ειχε μονο στα οχηματα του, οπως you know ο Batman του Nolan.

Σκοτωσε με εναν γαντζο τους κακους σε ενα αμαξι που τους εκανε γιο-γιο!

Γαζωσε ενα αμαξι με πολυβολο ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ!

Ο Νολαν τι εκανε? Εβαλε να ριξει μια ρουκετα σε ενα στηλο του μετρο?

Για ονομα...

και οσο αφορα οτι δεν ειχε no kill rule, αυτο ηταν σε συμφωνια με το context της ταινιας: εδω δεν ειναι ενας νεαρος Batman στην αρχη της σταδιοδρομιας του που διψαει για δικαιοσυνη, αλλα ενας μεσηλικας Batman που εχει ζησει μια ολοκληρη ζωη στην Gotham πολεμωντας ματαια το κακο, εχοντας υποστει βαριες ηττες και περασει μεγαλες  θυσιες. αυτος ο Batman ειναι πληγωμενος, φθαρμενος, ηττημενος και εχει πλεον φτασει στο αλλο ακρο: δεν εχει ηθικους φραγμους, βλεπει τα παντα τελειως μαυρα και σκοτωνει αν χρειαστει χωρις δισταγμο. και το αναγνωριζει: "we were always criminals, Alfred" λεει με ψυχροτητα. στην ουσια ειναι ο TDKR Βatman του Miller ενα βημα πιο περα, μια πιο ακραια μορφη. η οποια ομως δεν εχει καμια σχεση με τον σαδιστη Batman του Burton ο οποιος σκοτωνε και χαμογελουσε.

Και που λεει οτι 20 χρονια μετα ο Μπατμαν σκοτωνει?

Στο pre-New 52 Συμπαν που ημασταν στην ιδια φαση σκοτωνε? Τι σχεση εχει ρε φιλε το νεαρο της ηλικιας του, νομιζεις οτι ο Μπατμαν δεν σκοτωνει γιατι ειναι νεαρος?

Η αποφαση του Μπατμαν να μην σκοτωνει εχει να κανει με το μισος του για τα οπλα και τον φονο, σε σχεση με τον θανατο των γονιων του

Εχει φτασει 45 ετών, σε ολη την ταινια βλεπει 10 ονειρα για οταν ηταν μικρος αλλα το τραυμα αυτο το γραφει στα αρχιδια του και αρχιζει να γαζωνει?

Τι σχεση εχουν αυτα που γραφεις με τον Μπατμαν

Μια χαρά gadgets είχε... ακόμα και στη σκηνή που

πάει να σώσει τη Μάρθα

χρησιμοποιεί disruptor για τα όπλα, line launcher, batclaw, smoke pellets, κλπ

Επιπλέον και στις προηγούμενες ταινίες σκότωσε είτε επι τουτου είτε σαν collateral, όπως και στο κόμικ πάνω στο οποίο βασίστηκε απ΄ όσο ξέρω... correct me if I'm wrong.

Σου δινω την σκηνη

με το rescue της Μαρθα

οντως ειχε γκατζετς

Αλλα και παλι μου θυμιζε Τζιμ Καβιζιελ απο Person of Interest

Επισης, σε ποιες σκηνες στην τριλογια του Νολαν σκοτωνει επι τουτου?

Η συγκεκριμενη ταινια δεν βασιστηκε σε κανενα κομικ και ειναι ντροπη να λεμε για TDKR. Εχει καααααποια references, κααααποιες σκηνες, κααααποιες ατακες αλλα καμια σχεση το Dark Knight Returns με την συγκεκριμενη ταινια

Το θετικο ειναι βεβαια οτι ακομα και ετσι, μου αρεσε πιο πολυ απο Marvel Universe

Απλα ηταν ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΣΕΤΑΡΙΣΜΑ DC Extented Universe

Δημοσ.

Αυτα τα εχει σαν gudgets o Ρις στο Person of Interest

Ελα σε παρακαλω, μεταξυ της Μπατ-πιστωτικης του Σουμαχερ και του hacking module του Σναιντερ, υπαρχει ενας κοσμος gudgets. Οπως το ολογραφικο σκανερ που εχει στις τελευταιες ιστοριες του Σκοτ Σναιντερ

παραθετω και μερικα ακομη που επισημανε ο Wayward:

χρησιμοποιεί disruptor για τα όπλα, line launcher, batclaw, smoke pellets, κλπ

συν την bat-armor με το ειδικα οπλα για να χτυπησει τον Superman. οποτε ναι, χρησιμοποιει μπολικα gadgets, οσο και oι προηγουμενες εκδοχες του. οποτε εισαι λαθος στην αρχικη σου διατυπωση.

Σκοτωσε με εναν γαντζο τους κακους σε ενα αμαξι που τους εκανε γιο-γιο!

Γαζωσε ενα αμαξι με πολυβολο ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ!

Ο Νολαν τι εκανε? Εβαλε να ριξει μια ρουκετα σε ενα στηλο του μετρο?

Για ονομα...

ο Nolan-Bats με το tumbler του πεταξε εναν φορτηγο με τον οδηγο του μεσα, σε ενα παραθαλασσιο ποταμι, ενα αλλο φορτηγο το πεταξε στο ταβανι του τουνελ και ελιωσε το κουβουκλιο με τον οδηγο μεσα, με το batwing πυροβολησε ενα φορτηγο παλι και σκοτωσε τον οδηγο και τη Talia Al Ghul. 

συν μερικοι αλλους φονος που εκανε σε αλλες φασεις. επομενως εχει και αυτος το δικο του σημαντικο μεριδιο δολοφονιων. imagine that.

Και που λεει οτι 20 χρονια μετα ο Μπατμαν σκοτωνει?

Στο pre-New 52 Συμπαν που ημασταν στην ιδια φαση σκοτωνε? Τι σχεση εχει ρε φιλε το νεαρο της ηλικιας του, νομιζεις οτι ο Μπατμαν δεν σκοτωνει γιατι ειναι νεαρος?

Η αποφαση του Μπατμαν να μην σκοτωνει εχει να κανει με το μισος του για τα οπλα και τον φονο, σε σχεση με τον θανατο των γονιων του

Εχει φτασει 45 ετών, σε ολη την ταινια βλεπει 10 ονειρα για οταν ηταν μικρος αλλα το τραυμα αυτο το γραφει στα αρχιδια του και αρχιζει να γαζωνει?

Τι σχεση εχουν αυτα που γραφεις με τον Μπατμαν 

αστο αρχηγε. οταν αρχισεις να κατανοεις βασικες εννοιες storytelling και characterization, τα ξαναλεμε. μεχρι τοτε¨Batfleck is the best Batman ever. FACT!.

μμμ λαθος. δεν σκοτωνει γιατι ειναι too easy. θα εμπαινε τοτε σε ενα σκοτεινο μονοπατι με κοστος την ιδια του την ψυχη,  και θα κατεληγε να μην ειναι τοσο διαφορετικος απο τους ιδιους τους εγκληματιες που κυνηγαγε.

αν μισουσε τοσο πολυ οπλα, δεν θα τον βλεπαμε στις ταινιες,κομικς,videogames να οπλιζει τα οχηματα του με πυραυλους και πολυβολα.  :rolleyes:

Δημοσ.

Επισης, σε ποιες σκηνες στην τριλογια του Νολαν σκοτωνει επι τουτου?

Αλλα και παλι μου θυμιζε Τζιμ Καβιζιελ απο Person of Interest

Που το κακό να θυμίζει PoI? :P

Έχει περάσει καιρός οπότε μπορεί και να μη θυμάμαι καλά αλλά νομίζω πως σκοτώνει τον Dent, στο πρώτο καμποσους ninja με τη φωτιά και τον Ras στο τέλος όπου τον αφήνει να πεθάνει.

Στις ταινίες του Burton σίγουρα σκοτώνει και μάλιστα χαίρεται γι' αυτό αλλά εκείνες τις ταινίες ίσως δεν τις μετράς δεν ξέρω...

PS. Σεβαστό να μη σου αρέσει αυτός ο Batman αλλά πραγματικά θεωρείς πως οι ταινίες του Νόλαν (don't get me wrong μου αρέσουν πολύ) είναι στην ουσία Batman? Εμένα μου θυμίζει Bourne με ένα τύπο ντυμένο νυχτερίδα. Εκεί που είναι ο ντετέκτιβ? Βασίζεται αποκλειστικά στον Fox...

Δημοσ.

παραθετω και μερικα ακομη που επισημανε ο Wayward:

συν την bat-armor με το ειδικα οπλα για να χτυπησει τον Superman. οποτε ναι, χρησιμοποιει μπολικα gadgets, οσο και oι προηγουμενες εκδοχες του. οποτε εισαι λαθος στην αρχικη σου διατυπωση.

Σε ολη την ταινια χρησιμοποιει γκατζετς σε 1 σκηνη, εκει που σωζει τη Μαρθα

Στο δικο σου μυαλο γκατζετς ηταν ο κινητοκλωνοποιητης

Αν η πανοπλια ειναι γκατζετ, ειναι το batwing, δεν πειθεις

ο Nolan-Bats με το tumbler του πεταξε εναν φορτηγο με τον οδηγο του μεσα, σε ενα παραθαλασσιο ποταμι, ενα αλλο φορτηγο το πεταξε στο ταβανι του τουνελ και ελιωσε το κουβουκλιο με τον οδηγο μεσα, με το batwing πυροβολησε ενα φορτηγο παλι και σκοτωσε τον οδηγο και τη Talia Al Ghul. 

συν μερικοι αλλους φονος που εκανε σε αλλες φασεις. επομενως εχει και αυτος το δικο του σημαντικο μεριδιο δολοφονιων. imagine that.

Ποιες ειναι οι "δολοφονιες σε αλλες φασεις"?

Δειξε μου τις σκηνες που σκοτωνει σε καποιο λινκ

Την σκηνη με το ποταμι δεν την θυμαμαι, δωσε λινκ

Με το φορτηγο τη θυμαμαι, πως εβγαλες το συμπερασμα οτι σκοτωνει τον οδηγο?

Σκοτωνεται μονο ο οδηγος της Ταλια και μιλαμε για major emergency σε σκηνη που παιζουν με τα δευτερολεπτα

Εχει διαφορα η δολοφονια οπου ριχνει με πολυβολο στο φορτηγακι και γινεται εκρηξη με το reckless endagerment του Νολαν

ή την προσπαθεια να δραπετευσει απο το μοναστηρι στο Begins

Αστο σου λεω, δεν το εχεις 

αστο αρχηγε. οταν αρχισεις να κατανοεις βασικες εννοιες storytelling και characterization, τα ξαναλεμε. μεχρι τοτε¨Batfleck is the best Batman ever. FACT!.

Επιχειρηματα?

Ακουω

Να περιμενω πολυ?

Ησυχια...

Ετσι μπραβο

μμμ λαθος. δεν σκοτωνει γιατι ειναι too easy. θα εμπαινε τοτε σε ενα σκοτεινο μονοπατι με κοστος την ιδια του την ψυχη,  και θα κατεληγε να μην ειναι τοσο διαφορετικος απο τους ιδιους τους εγκληματιες που κυνηγαγε.

αν μισουσε τοσο πολυ οπλα, δεν θα τον βλεπαμε στις ταινιες,κομικς,videogames να οπλιζει τα οχηματα του με πυραυλους και πολυβολα.  :rolleyes:

Απο που προκυπτουν αυτα που γραφεις εκτος απο το μυαλο σου?

Ταινιες? Videogames?

Ρε συ, αφου δεν ξερεις τιποτα απο Μπατμαν, γιατι συνεχιζεις να γραφεις?

ΥΓ. Γελαω πολυ στο σημειο που μου λες για τον Αφλεκ. Ειναι τοση η αγωνια σου να προσπαθησεις να μου την πεις που δεν εχεις προσεξεις οτι στο ποστ μου λεω οτι μου αρεσε πολυ ο Αφλεκ

Δημοσ.

Σε ολη την ταινια χρησιμοποιει γκατζετς σε 1 σκηνη, εκει που σωζει τη Μαρθα

Στο δικο σου μυαλο γκατζετς ηταν ο κινητοκλωνοποιητης

Αν η πανοπλια ειναι γκατζετ, ειναι το batwing, δεν πειθεις

δεν θα λεμε παλι τα ιδια, gadgets χρησιμοποιησε και σε αλλες σκηνες, παραδειγματα αναφερθηκαν. εισαι τελειως λαθος εδω, πως να το κανουμε τωρα.

ναι το κινητο ηταν gadget. μικρη, τεχνολογικη συσκευη που τον βοηθαει στο εργο του. μεσα στον ορισμο ειναι.

ενταξει ασε την πανοπλια, δεν ειναι γκατζετ, ειναι οπλο.

Ποιες ειναι οι "δολοφονιες σε αλλες φασεις"?

Δειξε μου τις σκηνες που σκοτωνει σε καποιο λινκ

Την σκηνη με το ποταμι δεν την θυμαμαι, δωσε λινκ

Με το φορτηγο τη θυμαμαι, πως εβγαλες το συμπερασμα οτι σκοτωνει τον οδηγο?

Σκοτωνεται μονο ο οδηγος της Ταλια και μιλαμε για major emergency σε σκηνη που παιζουν με τα δευτερολεπτα

Εχει διαφορα η δολοφονια οπου ριχνει με πολυβολο στο φορτηγακι και γινεται εκρηξη με το reckless endagerment του Νολαν[/background]

ή την προσπαθεια να δραπετευσει απο το μοναστηρι στο Begins

Αστο σου λεω, δεν το εχεις  

δες το youtube video αν και δεν τις δειχνει ολες. η Ταλια εξαιτιας του Batman σκοτωθηκε, το "emergency in seconds" ισχυει και για τον Batfleck. οποτε αν καποιος δεν το εχει, εισαι παλι εσυ.

Απο που προκυπτουν αυτα που γραφεις εκτος απο το μυαλο σου?

Ταινιες? Videogames?

Ρε συ, αφου δεν ξερεις τιποτα απο Μπατμαν, γιατι συνεχιζεις να γραφεις?

κλαιω. συνεχισε. με διασκεδαζεις.

οσο για τον Αλφρεντ, δεν το πα για να σε πικαρω, απλως ηθελα να τονισω ποσο καλος ηταν δεδομενου οτι υπαρχει μια δυσαρεσκεια και με αυτον απο αρκετους φανς. δεν εχει να κανει μεσα, μην αγχνωνεσαι.

Αυτό το deleted scene το βάλαμε;

ωχ, ελπιζω να μην ειναι ο Darkseid αυτο το πραμα. και γιατι μοιαζε με τον demon Shinnok απο το MKX?

Corrupted_Shinnok.jpg

Δημοσ.

Θα πάω την τετάρτη να την δω. Λογικά θα μ' αρέσει αλλά δεν ξέρω πόσο.

Θα δω και το MoS πάλι να φρεσκάρω την μνήμη μου. :P

aE7OVKo_700b_v1.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...