chill Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Εγώ πάλι διαφωνώ σχεδόν με ότι διαβάζω. Την ταινία την βρήκα καταπληκτική!!! Ειχε ότι περίμενα να δω και απόλαυσα και τα 153 λεπτά της. Γούσταρα επιτέλους batman μετα τους τρεις ύπνους του Nolan... Στην μετάφραση υπήρχε όντως η λέξη λάθρο εξωγήινος ή την φαντάστηκα ; 2
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Εγώ πάλι διαφωνώ σχεδόν με ότι διαβάζω. Την ταινία την βρήκα καταπληκτική!!! Ειχε ότι περίμενα να δω και απόλαυσα και τα 153 λεπτά της. Γούσταρα επιτέλους batman μετα τους τρεις ύπνους του Nolan... Στην μετάφραση υπήρχε όντως η λέξη λάθρο εξωγήινος ή την φαντάστηκα ; Υπηρχε οντως. http://www.metacritic.com/movie/batman-v-superman-dawn-of-justice?ref=hp παλι οι κριτικοι vs κοινου. 1
jpaokx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Είδα και εγώ την ταινία και είχα στο νού μου τις κακές κριτικές. Μπορώ να πω ότι την ταινία την βρήκα ωραία. Τα πάντα είχε...στόρυ, δράση, τέλος. Τί ψάχνετε; Να γίνει οσκαρική ταινία; Χαλαρώστε λίγο. Απολαυστική ήταν η ταινία. Μπήκε δυναμικά κάνονας σύνδεση με το MoS, άρχισε να κάνει εισαγωγή του ποιοί είμαστε, τί κάνουμε και τί ψάχνουμε, μετά έγινε μια μάχη, στο τέλος μια δεύτερη και μετά τέλος. Θετικά 1)Οι χαρακτήρες: Batman: Ο καλύτερος μπάτμαν που βγήκε, έκλεισε στόματα και ωραίο το ξύλο που έριχνε. Superman: Ο ρόλος είναι γραμμένος για αυτόν, αλλά στην ταινία ήταν αδιάφορος. WW: Ωραία προσωπικότητα. Πολλά υποσχόμενη. Λεξ Λούθος: Ωραίος τυπάς. Έχει να δείξει κάτι, αλλά τέτοια πράγματα περίμενα από τον Joker (ειδικά με την σκηνή με τις φωτογραφίες) Λόις: Πολύ ώρα την έδειξαν. Κακός χαρακτήρας. Όταν η μάνα του Κεντ είναι πιο όμορφη από την Λόις, τότε υπάρχει πρόβλημα. 2) Δράση Ωραία δράση. Θα μπορούσαν να δείξουν και άλλο. 3) Ωραία Μουσική Θα ήταν fail η ταινία χωρίς την μουσική. 4) Στόρυ Κύλησε μια ωραία ιστορία με όλες αυτές τις αμφιβολίες όσο έγιναν στο τέλος του MoS. Λογικό!!!! Αρνητικά: 1) Κοιλια μετά την αρχή αλλά δικαιολογείται για να δείξουν τις αμφιβολίες σε αμφότερες πλευρές. 2) Ξεπετάξανε τον Doomsday γρήγορα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Όποιος έχει δει το anime Superman/Doomsday, θα καταλάβει. Ήθελα τέτοιο σενάριο. 3) Έλειπε η έκπληξη. Το είπαμε πολλές φορές και μερικοί προσπαθήσουν τα αδικαιολόγητα. Οι μαλάκες που έκαναν το 2ο τρέιλερ πρέπει να απολυθούν. ΑΠΕΛΑΣΗ ΡΕ! Δείξανε όλη την ταινία, τα ούφα! 4) Η σκηνή που Batman/Superman γίνονται φίλοι είναι γελεία. 5) Κατεμέ, δεν έπρεπει να δείξουν metahumans ακόμα. 6) Δυσκολευόμουν να καταλάβω τί γινότανε στην μάχη με Doomsday. Τόσο σκοτεινή που δύσκολα εβλεπε κάποιος τί γινότανε. Την επόμενη φορά, κάντε το μέρα. Γενικώς, η ταινία δεν είναι οσκαρική. Μια ταινία φαντασίας είναι η οποία ήταν όμως καλή. Θα έβαζα ένα 7.5/10. Επί ευκαρία, να πω ότι ήταν καλύτερο από το 3ο του Νόλαν (TDKR) όπου εκεί μόνο Μπάτμαν δεν είχε. Επίσης, το θεωρώ αρκετά καλύτερο από το Star Wars the Force Awakens το οποίο εξακολουθώ να λέω ότι ήταν προχειροδουλειά και χωρίς έμπνευση (clopy/paste των προηγούμενων). Τουλάχιστον αυτή η ταινία είχε κάτι να δείξει. Το καινούριο Star Wars δεν ακούμπησε καν. Και απορώ ακόμα που εκείνο πήρε καλές κριτικές ενώ το Superman/Batman πήρε κακές. Τέλος πάντων, όσοι δεν το έχετε δει ακόμα, δείτε το. Είναι σίγουρα ταινία για σινεμά. Θα απογοητευτείτε σίγουρα όμως αν είδατε το 2ο τρείλερ.Τα υπόλοιπα τύπου συνδέσεις με κόμικ, σύνδεση χαρακτήρων κτλ, είναι nerd stories.
thermo-sifounas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Αυτο το επιχειρημα τυπου superhero ταινια ηταν τι περιμενατε να δειτε, ειναι γελοιο. Ποιος ειπε οτι μια ταινια δρασης/blockbuster δεν πρεπει να εχει πολυ καλο σεναριο, ηθοποιια, οπτικα εφε, μονταζ και σκηνοθεσια? Για κατι τετοιες αποψεις μας πασαρουν ολα τα σκουπιδια απο το Hollywood τυπου Fantastic Four και Transformers και περιμενουν να γεμισουμε τις αιθουσες. Η ταινια οπως αναφερθηκε ειχε απο τα πιο ακυρα μονταζ (οι μισοι απ την παρεα αναρωτιοντουσαν καποια στιγμη τι γινεται), κακιστους διαλογους, υπερβολικα μεγαλη εισαγωγη και λιγη δραση. κτλ 2
Deus ex machina Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Κανείς δε κράζει επειδή δεν είδε το νονό με μπέρτες, κράζουν επειδή δε τη φτιάξανε σωστά σα ταινία και δεν είναι θέμα επιπέδου ηθοποιίας.
_linuslost_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μιλάτε όλοι για κακό μοντάζ/ editing λες και ξέρετε τι είναι αυτό... Εμένα μου φάνηκε μία χαρά ή συνοχή της ταινιας! Εδώ κατάλαβαν τα ξαδέρφια μ (γυμνάσιο) τι γινόταν στην ταινία, και μ λέτε ότι δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την πλοκή της ενήλικοι άνθρωποι;; 1
thermo-sifounas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Εφοσον εσυ ξερεις εξηγησε μας (με παραδειγματα οχι λογια του αερα) πως το μονταζ και η σκηνοθεσια σ αυτη την ταινια ηταν καλα.Η πρωτη μιαμιση ωρα της ταινιας εμοιαζε με συρραφη σκηνων (πως θα τα χωρεσουμε ολα). Απο το origin του Batman σε flashback του MoS, στην Lois Lane στην Daily Planet, σε ενα χαζο στορυ στην Αφρικη, σε ενα dream sequence απο το πουθενα...
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Εμενα παντως στο πρωτο κομματι πηγε να με παρει(κυριολεκτικα)ο υπνος ωσπου με τρομαξε(σε στυλακι jump scare)η σκηνη στον ταφο με το τερατακι
Wayward Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Μιλάτε όλοι για κακό μοντάζ/ editing λες και ξέρετε τι είναι αυτό... Εμένα μου φάνηκε μία χαρά ή συνοχή της ταινιας! Εδώ κατάλαβαν τα ξαδέρφια μ (γυμνάσιο) τι γινόταν στην ταινία, και μ λέτε ότι δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την πλοκή της ενήλικοι άνθρωποι;; Σιγά την πλοκή που μπορεί να έχει ένα superhero φιλμ. Λέμε απλά πως για ανθρώπους που δεν έχουν ιδιαίτερη επαφή με το κόμικ οπότε δεν ξέρουν και καλά τους χαρακτήρες, κλπ έτσι όπως ήταν συρραμμένη η ταινία τους έκανε να χάσουν το οποιοδήποτε λίγο ενδιαφέρουν που είχαν, οπότε όταν βλέπεις κάτι εντελώς παθητικά είναι πιθανό να χάσεις και το τι γίνεται σε φάσεις. Η συνοχή της ταινίας δεν είναι μια χαρά έχει πολλά θέματα, δε σε έβαζε στο κλίμα και σε πέταγε από το ένα θέμα στο άλλο και από τον ένα χαρακτήρα στον άλλο. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2016 από Wayward
KilliK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 σπαει ρεκορ η ταινια: http://deadline.com/2016/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-opening-box-office-results-international-1201725677/
Vassilis_24 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Το μεγάλο λάθος ήταν ότι βιάστηκαν να βγάλουν την ταινία. Έπρεπε πρώτα να είχαν βγάλει ένα μπάτμαν και ένα Γουόντερ γούμαν, για να μη χρειάζεται να πετάνε ασύνδετα πράγματα και να προσπαθήσουν να τα χωρέσουν όλα σε αυτή την ταινία.Και ο Μπάτμαν συμμετείχε περισσότερο, αν και ουσιαστικά επρόκειτο για το MOS2,αν και δε χαρήκαμε ούτε το μπατμομπίλ ούτε το μπατγουίνγκ.Επίσης, ο τίτλος της ταινίας δε δικαιολογείται, μιας και πολεμάνε μόνο για 5 λεπτά και γίνονται αμέσως μετά φίλοι, με αστείο τρόπο...
snik3 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 o τυπος πρεπει να παρει ποδι απο την WB/DC αμεσως: Site: ZackSnyder’s Idea of ‘Batman v Superman’ Fun Is Secretly Killing a DC Comics Character Όταν το είδα στο ξεκίνημα της ταινίας ήμουν σε φάση "What the f@ck???!!!"
hayatogr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ταινία που πέρασαν άνετα 2.5 ώρες,αρκετά σκοτεινή,με δυνατό κάστ.Ταινία που ευχαρίστως την έβλεπα και 2η φορά.Η ερώτηση που έκανα σε όσους είχανε κάτι αρνητικό να πούνε είναι ότι το τελευταίο Dark Knight έχει 8.5 στο imdb και όλοι λένε ότι είναι καλό(όχι σαν το δεύτερο)αλλά καλό...ε λοιπόν εγώ το τελευταίο Dark Knight δεν το έχω ξανά δει από τότε και ούτε πρόκειται... εσείς? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα