ZAKKWYLDE Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μια φράση έχω να πώ: ding ding ding ding ding ding ding 2
_linuslost_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 <p>Ναι κι εγώ ακούω ότι η ταινία παραείναι σκοτεινή, ακόμα και για DC flick. Διάβασα ότι μία έγκυος γυναίκα πήγε να δει την ταινία, βρήκε ορισμένα σημεία τόσο τραυματικά που από την ταραχή τελικά απέβαλε. Μπράβο Snyder, άλλο ένα θύμα στην ατέλειωτη λίστα του σούπερ ήρωα - εκτρώματος που δημιούργησες, Man of <strike>Steel</strike> Kill.</p> Ελπίζω να σαρκαζεις, γτ αλλιώς μπουχτησαμε από βλακειες... Σιγά μην απέβαλε έγκυος από την ταινία. Μπορεί να δει αρκετά χειρότερα πλάνα στις ειδήσεις ή με το να μπει απλώς στο fb 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μια φράση έχω να πώ: ding ding ding ding ding ding ding μαζεμενα level up? 2
snik3 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Επιτυχία θα γίνει σίγουρα αλλά το θέμα είναι ότι τα έκαναν σαλάτα (από αυτά που διαβάζω)... Μιας και δεν την είδα ακόμα το cgi σε τι επίπεδα είναι; στα trailer φαινόταν αρκετά μέτριο. Η αλήθεια είναι οτι το παράκαναν στο cgi με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία να βγεί άσχημο on-screen. Overall η ταινία έχει 2 μεγάλα μειονεκτήματα. 1.Ο Doomsday παίρνει λιγότερο χρόνο να νικηθεί απο όσο θα έπαιρνε ο Swartzeneger Freeze. 2.Χτίζει μία έχθρα μεταξύ των 2 μία ώρα και κάτι στη ταινία και τους κάνει φιλαράκια μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Χτίζεις μια ολόκληρη έχθρα πόση ώρα με έναν full pissed Batman/Bruce που τρελαίνεται γιατί ο Supes τριγυρνάει δεξιά κι αριστερά πετώντας heat vision και σκοτώνοντας καμια 1000άρα άμαχους μεταξύ αυτών υπαλλήλων του Bruce με τους οποίους ήταν δεμένος, και ακυρώνεις την έχθρα αυτή απλά και μόνο επειδή τη μάνα του κοκκινοβράκη τη λένε Martha...Τους έχτιζε έχθρα ολόκληρη ταινία και τους έκανε best buddies σε ένα δευτερόλεπτο...Παιδιά δεν υπερβάλλω... Δε μπορώ να πω πως δεν περίμενα αυτά τα φάουλ...Απο τη στιγμή που αποφάσισες να κάνεις μια ταινία για να προλάβεις το τραίνο της Marvel και προσπάθησες να χώσεις τόσα πράγματα σε μια ταινία, ήταν αναμενόμενο να γίνουν αυτά. Θεωρώ οτι o Snyder δε κάνει σε καμία περίπτωση για το Franchise.Δε το χει καθόλου... Διαφωνώ με όσους κράζουν Eissenberg.Νομίζω προσπάθησε να δώσει μια πιο Jokery διάσταση στον χαρακτήρα του Λεξ και εμένα προσωπικά μου άρεσε. Ευελπιστώ να έρθουν οι Solo Batman Movies και να αναλάβει δράση και σκηνοθετικά πλέον ο Affleck όπως ανέφερε ο Killik. 1
Pa0ki Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Για blockbuster δεν άξιζε τα € που έδωσα χθες, μετριότητα
KilliK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ευελπιστώ να έρθουν οι Solo Batman Movies και να αναλάβει δράση και σκηνοθετικά πλέον ο Affleck όπως ανέφερε ο Killik. ο Affleck δηλωσε οτι συνεργαζεται με τον Geoff Johns, CCO της DC comics, πανω σε μια νεα ταινια, χωρις να αναφερει τι θα ειναι. λογικα θα ειναι μια καινουργια Batman ταινια. για να δουμε. Site: Batman: Ben Affleck Confirms Geoff Johns Collaboration 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 http://screenrant.com/green-lantern-corps-tyrese-gibson/ lets hope not...
KilliK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 μπα, δεν με ανησυχει αυτο. και παραμυθια να μην λεει, δεν προκειται να τον παρει η WB/DC.
Wayward Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Το είδα και εγώ. Δεν είναι σε καμία περίπτωση το χάλι που παρουσιάζεται από κάποιους αλλά δεν είναι και η καλύτερη superhero ταινία. Αν έπρεπε να βάλω μια βαθμολογία θα ήταν κάπου στο 7/10 Το βασικό και μεγαλύτερο πρόβλημα το όποιο αν ήταν πιο προσεγμένο θα έδινα μια μονάδα παραπάνω ήταν το editing... Δεν ξέρω που οφείλεται αλλά τα έκαναν μαντάρα. Η ταινία δεν είχε συνοχή, πήδαγε από το ένα στο άλλο και άφηνε την εντύπωση πως ήταν κολλημένες σκηνές σε φάση. Δεν ξέρω αν φταίει το σενάριο ή έγινε απλά κακό μοντάζ ή έκανε μακακία ο Snyder. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα κακά αλλά μικρότερα του προηγούμενου ήταν το cgi του big bad προς το τέλος που ενώ δεν ήταν κατά ανάγκη πολύ κακό δεν έδενε με το υπόλοιπο της ταινίας... ήταν out of place. Ο Lex ήταν μαύρα χάλια αλλά έχω την εντύπωση πως δεν έφταιγε ο Eisenberg αλλά το που προσπάθησαν να πάνε το χαρακτήρα. Ο Jeremy Irons όσο και να μου αρέσει σαν ηθοποιός εδώ πέρασε και δεν ακούμπησε. Επίσης άσχημη η κατάληξη της μάχης μεταξύ Sups & Bats υποθέτω πως στόχος ήταν να δείξουν πως ο Bruce συνειδητοποιεί πως ο Superrman ίσως είναι πιο άνθρωπος απ' 'οσο νόμιζε αλλά έτσι πρόχειρα όπως παρουσιάζεται είναι σα να έγιναν best buddies επειδή οι μανάδες τους έχουν το ίδιο όνομα . Επίσης δε μου άρεσε το πόσο πρόχειρα παρουσιάστηκαν οι υπόλοιποι της JL. Από εκεί και πέρα εμένα ο Cavill μου άρεσε και στο MOS οπότε μια χαρά και εδώ, ο Affleck είναι χαλαρά ο καλύτερος Bruce Wayne και πιθανώς ο καλύτερος Batman (όποιος έκανε τις χορογραφίες μάχης του Batman πρέπει να έχει παίξει πολύ τα Arkham games), η Gadot αν και είχα αμφιβολίες τελικά μου άρεσε, το οπτικό κομάτι είναι πολύ καλό όπως μουσική και ήχος και η ταινία είχε μερικές σκηνές που μου άρεσαν πολύ. Επιτέλους επίσης είδαμε ένα Batman που αφήνεται να εννοηθεί πως είναι εφευρέτης, έξυπνος και προετοιμασμένος. Η ταινία ήταν αρκετά καλά στυλιζαρισμένη γενικότερα. Τα προβλήματα λοιπόν για εμένα ήταν κυρίως το pacing που της κόβει πολλές μονάδες... κάποιος άσχετος με comics όπως η γυναίκα που ήταν μαζί μου έχασε τη μπάλα σε φάσεις με το τι γίνεται. Overall λοιπόν και πάντα κατά την προσωπική μου άποψη είναι αξιοπρεπής ταινία η οποία θα μπορούσα να είναι αρκετά καλύτερη αλλά κάπου το έχασαν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 ανάποδα τα spoiler tags
KilliK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 o τυπος πρεπει να παρει ποδι απο την WB/DC αμεσως: Site: ZackSnyder’s Idea of ‘Batman v Superman’ Fun Is Secretly Killing a DC Comics Character
Wayward Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 ανάποδα τα spoiler tags Ναι ναι την είδα τη βλακεία που έκανα μόλις το ποστάρα, ελπίζω να πρόλαβα
Tigran Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μόλις το είδα κι εγώ. Ανάμεικτα συναισθήματα. Σίγουρα δεν ήταν αυτό που περίμενα. Υπήρχαν κάποια πολύ σοβαρά λάθη τα οποία χαλούσαν την όλη εμπειρία. Τα αναγράφω κατά σειρά ξεκινόντας από το πιο σοβαρό κατ'εμέ. 1. Πολύ λίγος χρόνος για τον Doomsday και ειδικά από την στιγμή που έχεις να εκμεταλλευτείς 3 ήρωες. 2. Πολύ Lois Lane χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο. 3. Επι 1-1.5 ωρα περιμενεις να δεις το Batman vs Superman και εκεί που έχουν αρχίσει και πλακώνονται, ξαφνικά ο Batman παίζει μπάλα μόνος του και μετά ακόμα πιο ξαφνικά γίνονται φιλαράκια. 4. Πολύ υποτονικό ξεκίνημα και ακόμα πιο υποτονικό κλείσιμο. Στο πρώτο 40λεπτο ήμουν έτοιμος να κοιμηθώ. 5. Αν και ο Eisenberg έπαιζε εξαιρετικά, εντούτοις ήταν εντελώς εκτος τόπου και χρόνου. Ήταν λες κι έβλεπα τον Τζόκερ... 6. Ήμουν με κοπέλες που δεν έχουν γενικά ιδέα τι παίζει. Δεν κατάλαβαν ούτε τη μισή ταινία. Στα θετικά: 1. Εξαιρετικός Ben Affleck! Ειδικά οι σκηνές μάχης του Batman ήταν απολαυστικές! Αν δεν τον χαντάκωναν και οι σεναριογράφοι, παραλείποντας όλα τα στοιχεία εξυπνάδας, ευστροφίας κτλ που έχει ο Batman γενικά, θα ήταν πολύ καλύτερα! 2. Από εκρήξεις και καταστροφές δεν έμεινε πιστεύω κανένας παραπονεμένος. 3. Πολύ Dark κατάσταση γενικά, που προσέφερε σοβαρότητα στη ταινία. Καμία σχέση με το χαζοχαρούμενο Star Wars. 4. Gal Gadot --> Θεά! (Άσχετο)
sheik Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μετριότητα επιεικώς. Κακό pacing, το μοντάζ / editing ή όπως αλλιώς λέγεται αλλού για αλλού, συνοχή δεν υπήρχε, χαρακτήρες ανύπαρκτοι, ο τρόπος που "τα βρήκαν" έως και γελοίος και τα εφφε υπερβολικά αλλά νταξει μέσα στο στυλ του Snyder που έχουμε συνηθίσει οπότε δεν είναι κάτι που δεν περίμενα. Φωτεινή στιγμή η εμφάνιση της wonder woman σε συνδυασμό με την μουσική. Ίσως επειδή έχω λατρέψει και την τριλογία του Σκοτεινου Ιπποτη να μην είμαι τόσο αντικειμενικος. Τεσπα κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει τον όποιο ντόρο και είναι πραγματικά μια κάτω του μετρίου ταινία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα