KilliK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 αποδειξη του ποσο ηλιθιοι ειναι οι κριτικοι. εκθειαζουν αλλες ταινιες με τα ιδια και χειροτερα προβληματα, αλλα θαβουν ανελεητα μια ταινια που δεν αξιζει λιγοτερο απο 60%. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Awkward face...
KilliK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) νομιζω η εκπληξη του με αυτο που συμβαινει με τις κριτικες ειναι τεραστια, δεν περιμενε τετοια αντιδραση. και σιγουρα θα νιωθει οτι ξαναζει τις ασχημες στιγμες του DD. παντως η ταινια δειχνει να εχει δυνατο ανοιγμα σε ΗΠΑ/Κινα/κοσμο και ειλικρινα ο Batman του ειναι ο καλυτερος Batman που ειχαμε μεχρι τωρα. ελπιζω παρα τις κακες κρτικες να τον δουμε συντομα να σκηνοθετει την επομενη ταινια Βatman. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2016 από KilliK 2
dekulinkgr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μολις γυρισα απο την ταινια.Λοιπον αρχικα να πω οτι μου αρεσε.Aυτο βεβαια δεν σημαινει οτι η ταινια δεν εχει τα θεματακια του οπως εχουν ειπωθει και απο αλλους. Το μεγαλο λαθος που κανει η ταινια για μενα ειναι να χωσει ενα σωρο πραγματα μεσα για να τρεξει η dc να βγαλει justice league.Πρεπει να ακολουθησει το δρομο της Marvel και να το παει σιγα σιγα.Δηλαδη στην πρωτη 1,5 ωρα περιπου της ταινιας βλεπεις snippets απο ολους τους χαρακτηρες και χανεσαι καπως.Οση ωρα ομως μοιραζανε screen time ηταν καλοι και ειχαν πολυ καλη χημεια οι πρωταγωνιστες.Ο Afleck στο ρολο του batman πολυ καλος και ο Cavill ειναι απλα γεννημενος για να παιξει τον superman.Απλως γιατι τον εχουν να ειναι συνεχεια θυμωμενο??? Δηλαδη για μενα επρεπε να βγαλουν ή solo batman ταινια και να συνδεσουν καπως τον superman - wonder woman ή το αναποδο βγαλε man of steel 2 και συνδεσε batman-wonder woman. Τωρα το τελευταιο νομιζω 40λεπτο της ταινιας για μενα ειναι παρα πολυ καλο. Ειδικα η μαχη sups με doomsday ειναι ωραια αλλα οταν εμφανιζεται η diana,ειδικα και η μουσικη στην αποκαλυψη της, ειναι απλα απιστευτη.Και γενικοτερα ολη η μαχη των trinity με τον doomsday ειναι απλα απιστευτη.Βοηθα ομως και η μουσικη ξαναλεω στο σημειο αυτο.Τωρα η lois lane για μια αλλη φορα μου εσπασε τα νευρα.Wrong place everytime...... Οσο για την μαχη batman - superman ηταν αρκετα ωραια αλλα δυστηχως αναμενομενο το πως θα τελειωνε ειδικα οταν απηγαγε ο lex την μητερα του superman,την Martha.....Oh yell. Επισης fail ο "θανατος" του superman.Αφου το ξερουμε οτι δεν προκειται να τον σκοτωσουν γιατι το βαλανε. Και παμε τωρα στο mega fail της ταινιας που δυστηχως ειχα δικαιολογημενα τους φοβους μου και αυτο ειναι ο eisenberg στο ρολο του Lex luthor.Τελικα δεν ειναι οτι ειναι τοσο κακος ο eisenberg αλλα το οτι ειναι πολυ κακος ο ρολος του lex luthor σεναριακα. Παντως εαν οι βλακες στην warner δεν μας δειχνανε το δευτερο επισημο trailer που ουσιαστικα δειξανε ΟΛΗ την ταινια και πηγαιναμε χωρις να γνωριζουμε περι wonder woman,doomsday πιστευω στο τελος ολοι θα μενανε με το στομα ανοιχτο. Tελος εγω θα το πω και ας φαω fate απο πολλους αλλα συμφωνω 100% παραπανω με τον killik.Δεν γινεται το νεο star wars ας πουμε να επαιρνε θετικοτατες κριτικες και το batman v superman να τρωει το θαψιμο.Καλα τους κριτικους πες τους πληρωσε η disney,και το πιστευω 100% αυτο αλλα και οι fans το ιδιο??Δηλαδη στο star wars δεν μου εμεινε τιποτα απο την ταινια,ουτε καποια σκηνη και ειδικοτερα καποιο μουσικο κομματι σε αντιθεση με το batman v superman οπως γραφω στο spoiler. Θα το ξαναπω : Is she with you? 2
hurin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό των φαν, κάπως έτσι είχα νιώσει όταν τελείωσε το LoTR 1 και όλοι χειροκροτούσαν ενώ εγώ ήθελα να κάψω το σινεμά. Χωρίς να έχω διαβάσει τα κόμικ, εντελώς άσχετος δηλαδή, δεν ευχαριστήθηκα την ταινία. Ασύνδετη, διαρκή μπρος-πίσω-όνειρο-πραγματικότητα με μπέρδεψαν. Δεν είναι ταινία με αρχή-μέση-τέλος αλλά συρραφή σκηνών. Τα love story πιο αδύναμα και από του Thor. Η συναισθηματική κατάσταση των ηρώων ασταθής μέχρι παρανοική. Ο μόνος που τα είχε 400 ήταν ο Λεξ (που θα δυσκολευτώ να τον συνηθίσω...). Κάψανε χαρακτήρες που απότι διαβάζω άξιζαν περισσότερα, ούτε και σαν εισαγωγή της Justice League ήταν καλό. Στα θετικά η χορογραφία του Batman, θύμισε video game καθώς και τα εφέ της τελική μάχης. Ο Afflek πολύ καλός, ο Καβίλ λίγος. Αυτό που σχολίαζε μια μάνα με τα παιδιά της είναι πως γίνεται αυτή η ταινία να είναι PG13 με σπασμένα χέρια, τρυπημένα σώματα και τόσους θανάτους. Ίσως άν η Wonder Woman έβγαζε λίγο βυζί να γινόταν PG18.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Αυτό που σχολίαζε μια μάνα με τα παιδιά της είναι πως γίνεται αυτή η ταινία να είναι PG13 με σπασμένα χέρια, τρυπημένα σώματα και τόσους θανάτους. Ίσως άν η Wonder Woman έβγαζε λίγο βυζί να γινόταν PG18. Μην τι ψάχνεις το rating είναι για τον πεο, τους ενοχλεί η γύμνια και όχι η βία, go figure...κακός που δεν ήταν 18+ γιατί από ότι διαβάζω και ο Sups και Bats σκοτώνουν πολύ κόσμο (έμμεσα).
KilliK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 δεν ειναι το rating το προβλημα, αλλα ο τονος. too dark and gritty. σε ενα αλλο talkback διαβαζα πως ενας πιτσιρικας εβαλε τα κλαματα μεσα στο σινεμα, επειδη τρομαξε οταν ο Superman αναψε το heat vision του και αρχιζε να φωναζει "where is she" στη σκηνη με τον Luthor. η ταινια παιρνει τοσο σοβαρα τον εαυτο της που ξεχναει σε ποιο κοινο απευθυνεται.
snik3 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Νομίζω εξαρχής ήθελε να απευθυνθεί σε ηλικίες 18-30 και όχι σε παιδάκια.Δεν είναι Disney και Star Wars... Αλλού ψιλοχάθηκε το παιχνίδι νομίζω, αλλά αν γίνει επιτυχία εισπρακτικά η ταινία who cares...Στη τελική να μη μπουν μέσα θέλουμε για να έχουν κίνητρο να αναπτύξουν το DCCU.
coffeex Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Νομίζω εξαρχής ήθελε να απευθυνθεί σε ηλικίες 18-30 και όχι σε παιδάκια.Δεν είναι Disney και Star Wars... Αλλού ψιλοχάθηκε το παιχνίδι νομίζω, αλλά αν γίνει επιτυχία εισπρακτικά η ταινία who cares...Στη τελική να μη μπουν μέσα θέλουμε για να έχουν κίνητρο να αναπτύξουν το DCCU. Επιτυχία θα γίνει σίγουρα αλλά το θέμα είναι ότι τα έκαναν σαλάτα (από αυτά που διαβάζω)... Μιας και δεν την είδα ακόμα το cgi σε τι επίπεδα είναι; στα trailer φαινόταν αρκετά μέτριο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Η DC γενικά είναι πιο dark από την Marvel. Όπως και να 'χει, για μένα ο καλύτερος Batman είναι ο Affleck πλέον.
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 δεν ειναι το rating το προβλημα, αλλα ο τονος. too dark and gritty. σε ενα αλλο talkback διαβαζα πως ενας πιτσιρικας εβαλε τα κλαματα μεσα στο σινεμα, επειδη τρομαξε οταν ο Superman αναψε το heat vision του και αρχιζε να φωναζει "where is she" στη σκηνη με τον Luthor. η ταινια παιρνει τοσο σοβαρα τον εαυτο της που ξεχναει σε ποιο κοινο απευθυνεται. Ελα τωρα μην διαβαζω μλκιες.....Μου θυμιζει αναλογη περιπτωση Deadpool που οι γονεις εφευγαν με τα παιδια τους οταν εβλεπαν οτι η ταινια προφανως και δεν ηταν για μικρες ηλικιες..... Ενταξυ ευτυχως που το Star Wars δεν ειχε σχεδον καθολου βια και το κανανε απο 13 και πανω....oh wait...http://www.imdb.com/title/tt2488496/parentalguide Την ταινια δυστηχως τα trailer την φαγανε.Γνωριζανε πολυ καλα τι αντικτυπο θα ειχε η ταινια με τετοιο σεναριο.... Και για αυτο το λογο και χωσανε τοσα trailer για να ειναι σιγουροι οτι θα εχουν εισπραξεις. 1
KilliK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Νομίζω εξαρχής ήθελε να απευθυνθεί σε ηλικίες 18-30 και όχι σε παιδάκια.Δεν είναι Disney και Star Wars... Αλλού ψιλοχάθηκε το παιχνίδι νομίζω, αλλά αν γίνει επιτυχία εισπρακτικά η ταινία who cares...Στη τελική να μη μπουν μέσα θέλουμε για να έχουν κίνητρο να αναπτύξουν το DCCU. PG13 rating ειχε ομως. αν ηθελε να απευθυνθει μονο σε ενηλικες, ας ηταν NC-17. @Fulgore. εχεις μπερδευτει. PG13 δεν σημαινει οτι η ταινια ειναι μονο για ηλικιες απο 13 και πανω. αλλα οτι για ηλικιες κατω των 13, θα πρεπει να συνοδευονται απο τους γονεις τους. oμοιως το R δεν σημαινει οτι την ταινια δεν την μπορουν να την δουν μικρες ηλικιες. δεν απαγορευεται η εισοδος σε αυτες, αρκει να συνοδευονται απο τους γονεις τους. εξαρταται απο τον γονεα, αν θελει το παιδι του να παρακολουθησει μια ταινια τυπου Deadpool. γιαυτο και υπαρχει και το parental guide περαν του rating, για να ξερει αν το περιεοχμενο της ταινιας ειναι καταλληλο για τα παιδια του ωστε να αποφασισει αν θα την δουν η οχι. και οι ταινιες της Disney PG13 ειναι, με μπολικη μη γραφικη βια και asshots απο γκομενες, αλλα δεν βλεπεις τα πιτσιρικια να βαζουν τα κλαματα εκει. επειδη κοιτανε πανω απο ολα να ειναι διασκεδαστικες για το κοινο. το BVS ξεχασε να ειναι fun. σε ολη την διαρκεια της ταινια, μονο μια φορα γελασε το κοινο με την ατακα της Ma Kent για την καπα του Batman, ενω χειροκροτημα επεσε μονο στο intro της WW. αν δεν ηταν τοσο βαρετο και καταθλιπτικο, και ο κοσμος διασκεδαζε, θα ειχε και καλυτερη βαθμολογια στις κριτικες παρα τα ελαττωματα της. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2016 από KilliK
slipknot Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ναι κι εγώ ακούω ότι η ταινία παραείναι σκοτεινή, ακόμα και για DC flick. Διάβασα ότι μία έγκυος γυναίκα πήγε να δει την ταινία, βρήκε ορισμένα σημεία τόσο τραυματικά που από την ταραχή τελικά απέβαλε. Μπράβο Snyder, άλλο ένα θύμα στην ατέλειωτη λίστα του σούπερ ήρωα - εκτρώματος που δημιούργησες, Man of Steel Kill.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα