Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ευφυέστατη επιλογή ο Affleck. Ο κόσμος θα αναλάβει το promotion της ταινίας πλέον, καλή ώρα. Maximum Profit. 1
chill Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Καλά αυτό το superman batman movie θα σαρώσει. Μετά την μπουρδοτριλογία του Bale και την ταινία για 5χρονα με τον κοκκινοβρακάκια μέχρι και γω σινεμά θα την δω. Τέτοια μπούρδα με superheroes δεν θα χει ξαναγίνει (σσσς ironman3 και συ gtp ήσουν αλλά εδώ εχω προσδοκίες για τον πάτο του βαρελιού) 4
arxaggelos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Πάντως, για να θυμούνται και οι παλιότεροι, στους φανς του Μπατμαν δεν είχε αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ η επιλογή του Μαικλ Κίτον από τον Τιμ Μπάρτον για Μπάτμαν, γιατί τον θεωρούσαν αμιγώς κωμικό ηθοποιό. Και γενικά είναι αλήθεια ότι ο Μπάρτον ανέκαθεν έτρωγε εμμονές με τους ηθοποιούς του (το ότι ήταν καλός στο Beetlejuice δεν σημαίνει ότι κάνει για Μπάτμαν). Τελικά, όπως αποδείχτηκε, και ο Κίτον ανταπεξήλθε πλήρως στο ρόλο (για τα δεδομένα της εποχής τουλάχιστον), και οι ταινίες Batman & Batman Returns είναι neo-goth comic αριστουργήματα είτε αρέσουν σε κάποιον είτε όχι. ΟΚ, δεν ήταν αριστουργήματα εξαιτίας του Κίτον αλλά του Μπάρτον, απλά just sayin'. Ούτε εμένα μου αρέσει ο Άφλεκ (ούτε για Μπατμαν, ούτε γενικώς) αλλά δεν με χαλάει και να εκπλαγώ ευχαριστα.
gpgalanis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ο Bale ήταν ας πουμε η brutal εκδοχη του Batman. Με δεδομενο οτι στο vs. ο Batman θα ειναι μεγαλύτερος σε ηλικια, κουρασμένος, προβληματισμενος κτλ ο Aflek του Town δεν θα ηταν κακός. Παντως τα Batman του Μπαρτον ακομα και τοσα χρονια μετα βλέπονται ανετα.
porco_rosso21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 γαμώτο, πάει το όνειρο που λεγόταν John Hamm για Batman δεν θα ήθελα να είμαι αρνητικός εκ των προτέρων αλλά οκ, ο τύπος είναι επικώς γτπ σαν ηθοποιός, Uber φλώρος και σαν φάτσα! θα χρειαστούν πραγματικά μαγικά για να πετύχει μια τόσο Miss-cast επιλογή!
KilliK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 μαπα ηθοποιος ειναι ο John Hamm, μονο σε εναν ρολο ειναι καλος, επειδη του ταιριαζει. το ξαναλεω, το προβλημα εδω δεν ειναι ο Αφλεκ, αλλα ο Snyder και ο Goyer. Ο Bale ήταν ας πουμε η brutal εκδοχη του Batman ε οχι. 1
theobabis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Έτσι που το λες σαν ο χοντρός και ο λιγνός ακούγεται Καλά να πάθουν που δεν προσέλαβαν τον Haneke. 2
gpgalanis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δηλαδη Killik μεχρι τωρα ποιος ηθοποιος ηταν πιο brutal ως Batman απο τον Bale;
gavros10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 γαμώτο, πάει το όνειρο που λεγόταν John Hamm για Batman δεν θα ήθελα να είμαι αρνητικός εκ των προτέρων αλλά οκ, ο τύπος είναι επικώς γτπ σαν ηθοποιός, Uber φλώρος και σαν φάτσα! θα χρειαστούν πραγματικά μαγικά για να πετύχει μια τόσο Miss-cast επιλογή! Το ειχα σκεφτει ενα φεγγαρι αλλα τον εχω δει μονο ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ και σε εναν μικρο ρολο της πλακας. Στις σκηνες δρασεις μονο δεν ξερω τι θα εκανε μιας και ειναι ψηλος και νομιζω ακαμπτος. Οταν ομως θα μιλαγε με την βαρυα φωνη... θα ειχαμε θυματα
porco_rosso21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 στο Town ηταν εξαιρετικος με τα μπαμ μπουμ του επίσης υπολόγιζα ότι μιας και μιλάμε για superman vs batman γηραιότερο και βαρύτερο, κοντά στα πρότυπα του TDKReturns o Hamm θα ήταν πολύ δυνατή επιλογή...
gpgalanis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 O Keaton ηταν πολυ καλος, ισως μαλιστα ο καλύτερος αλλα brutal δεν ηταν.
tritonas00 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ποσο τελεια και σοβαρη ηταν η μουσικη του Elfman ρε π@στη μ... και τωρα ακουμε σκουπιδια... 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα