Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ταινία είχε κάποιες σκηνές αρκετά καλογυρισμένες, άλλες σκηνές δεν ήταν όμως έτσι.

Σεναριακά υπήρχε πρόβλημα.

Ο Luthor είχε στοιχεία του Luthor από τα κόμικ, αλλά άλλα χαρακτηριστικά του ήταν άκυρα.

Ο Batman ήταν κι αυτός διαφορετικός με το κόμικ σε κάποια σημεία. Για παράδειγμα 

ο Bruce δεν πίνει αλκοόλ και δεν μου άρεσε ο τρόπος που χρησιμοποιούσε τα όπλα του batwing. Λες και έπαιζε call of duty.

Η Lois Lane ήταν εντάξει νομίζω, θα ήθελα τον Perry White λίγο πιο θυμωμένο ίσως.

Η Wonder Woman ήταν εντάξει, απλά 

δεν νομίζω στα κόμικ να έκανε τον "κατάσκοπο" και να έκλεβε φωτογραφίες κτλ.

Τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς δεν έχω διαβάσει τα άπαντα του κάθε υπερήρωα ώστε να ξέρω στα σίγουρα αν είναι εντελώς πιστός ή όχι με το κόμικ.

Πέρα από τους χαρακτήρες, 

η μάχη Batman- Superman δεν ήταν όσο επική περίμενα. Ήθελα παραπάνω πράγματα. Η μάχη με τον Doomsday δεν ήταν κακή, αλλά και εκεί θα ήθελα κάτι καλύτερο. Δεν ήθελα το 'I love you', όπως επίσης αυτό που γινόταν με τους "κεραυνούς" που έβγαζε ο Doomsday και όλη η σκηνή ήταν ένα φως.

Συνολικά, σε σύγκριση με άλλες υπερηρωικές ταινίες, θα το έλεγα καλύτερο από τα thor και τα δύο τελευταία ironman, χειρότερο από το winter soldier, όπως επίσης και από την τριλογία του σκοτεινού ιππότη.

Κατά την γνώμη μου, το justice league πρέπει να το γυρίσει άλλος, όπως επίσης η WB να βάλει στην επίβλεψη του όλου σύμπαντος κάποιον που ξέρει από κόμικ αλλά ξέρει και από σκηνοθεσία και σενάριο.

• Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το ειδα, ο ben affleck ειναι πολυ καλος σαν batman και bruce wayne αλλα η ταινια δυστυχως ειναι μετρια στην καλυτερη. Τις καλυτερες στιγμες τις δειχνει στο trailer και τραβηξε αρκετα χωρις λογο, δεν ειναι οτι βαρεθηκα κιολας αλλα ενταξει δεν ηταν το επος που περιμενα να δω.

Εχεις δηλαδη τα δικαιωματα να γυρισεις batman vs superman και τα σπαταλάς για να κανεις ενα στην ουσια intro του justice league βαζοντας μεσα και 2-3 γνωστα comics.?? Ανεπιτρεπτο 2 ωρες preparation και 1-2 fights καλα να ειχε θα ηταν success απο μονο του, η DC ισως θα πρεπει να αναθεσει αλλου τις ταινιες της γιατι και για το justice league δεν εχω ελπιδα. Αυτο που θα κανουν ειναι να σου πεταξουν κανα darkseid στην αρχη για ορεκτικο και μετα θα τα βρουνε για να τις παιξουν με καναν imperiex λιγο στο τελος..

Θελω να το ξαναδω παντως γιατι και το MoS τη δευτερη φορα το εκτιμησα περισσοτερο, συμβαινει με "φορτωμενες" ταινιες να μη παρατηρησεις τα παντα, προς το παρον ενα 5/10 απο εμενα σαν φαν..

Καλα ο τροπος που τα "βρηκαν" batman-superman ειναι τοσο αστειος πραγματικα..

- Σωσε τη Μαρθα...

- ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΘΑ???

- Σωστε την plz (dying..)

(Μπαινει η ενοχλητικη Lois στη μεση η οποια βρισκεται παντου..)

- Η μανα του...

- Α ενταξει εχει το ιδιο ονομα με τη δικια μου, i got you bro dont worry...

........

Δημοσ.

Την είδα χτες, μέτρια με φάνηκε.Πολύ ογκώδεις ο μπατμαν, εξακολουθώ να πιστεύω ότι καλύτερος του bale κανείς.6/10 γιατί πολύ μπουρδούκλωμα έπεσε

Δημοσ.

Την είδα χτες, μέτρια με φάνηκε.Πολύ ογκώδεις ο μπατμαν, εξακολουθώ να πιστεύω ότι καλύτερος του bale κανείς.6/10 γιατί πολύ μπουρδούκλωμα έπεσε

Η στολή ήταν έτσι, ο Affleck δεν είχε τόσο όγκο, ο Superman είχε πολύ περισσότερο.

Δημοσ.

ρε παιδια τελικα αυτος που ηρθε σαν ονειρο απο το μελλον και ειπε στον μπατμαν οτι ειχε δικιο για τον σουπερμαν ηταν ο φλας ή οχι; 

Δημοσ.

Έτσι κι έτσι.. 

Πρός το τέλος άρχισε να καλυτερεύει η όλη φάση με τον Batman v Superman ως την μέση ήταν λίγο ότι να 'ναι. Καβγάδες παιδιών δημοτικού έχουν καλύτερο σενάριο...

Επίσης πώς έγινε και

μέσα σε 2 λεπτά έγιναν φίλοι δεν το κατάλαβα, μόνο κ μόνο επειδή άκουσε ο batman το όνομα της μητέρας του; 

Τέλος, ώρες ώρες το CGI μου φάνηκε λίγο too much και ψεύτικο... 

Αλλά και πάλι, λέει για σινεμά, ειδικά για τις μάχες στο τέλος...

6/10

Δημοσ.

Δεν προκειται ποτε σε τετοιου ειδους ταινιες να ριξω παραπονο προσωπικα για cgi οτι ειναι too much κλπ.

Εν μερη γιαυτο το λογο και πηγαινω σε αυτες τις ταινιες(και εν μερη πλεον και στο cinema)για τα εφε.

Τουλαχιστον την συγκεκριμενη ταινια την βρηκα πιο υποφερτη στο να την δω απο το νεο Star Wars.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν προκειται ποτε σε τετοιου ειδους ταινιες να ριξω παραπονο προσωπικα για cgi οτι ειναι too much κλπ.

Εν μερη γιαυτο το λογο και πηγαινω σε αυτες τις ταινιες(και εν μερη πλεον και στο cinema)για τα εφε.

Τουλαχιστον την συγκεκριμενη ταινια την βρηκα πιο υποφερτη στο να την δω απο το νεο Star Wars.

χαίρω πολύ

• Like 1
Δημοσ.

το πρώτο [] δεν θέλει /

Όχι δεν νομίζω, παραίσθηση ήταν...

Όταν είδα την σκηνή σκέφτηκα ότι 

είναι ο Flash και ήρθε από το μέλλον να προειδοποιήσει τον Bruce, αλλά επειδή φάνηκε σαν όνειρο είπα ότι αν έχουν ένα σχέδιο στο μυαλό τους οι παραγωγοί η σκηνή θα είναι χρήσιμη για το Justice League 2 ή το 3 και δεν θα είναι όνειρο, αν δεν έχουν σχέδιο τότε θα πουν ότι ήταν όνειρο. Από την στιγμή όμως που ο Bruce μίλησε για προαίσθημα τότε πιστεύω ότι αναφερόταν σε αυτή την σκηνή και δεν ήταν όνειρο.

Δημοσ.

o flash ηταν, ρε παιδια. o ηθοποιος ειναι ο ιδιος που βλεπουμε αργοτερα στο βιντεο του flash. δηλαδη χωσανε μεσα και operation flashpoint...και απο οτι καταλαβα τον κανανε ασιατη...

Κλάμα.

ip45tw.jpg

ο Hasselhoff σαν Nick Fury μαμαγε, η ταινια ομως ηταν αθλια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...