dekulinkgr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Χωρίς spoiler οπότε δείτε το άφοβα οπως το φοβομουν για τον lex.Βεβαια απ'οτι φαινεται δεν ειναι μονο αυτος που ειναι χαλια στην ταινια.Αυριο θα παω να το δω και θα γραψω εντυπωσεις.Αλλα οπως ειπαν και στο video βιαζονται να προλαβουν την marvel και βαζουν μεσα ενα σωρο πραγματα για να μπορουν να βγαλουν justice league movie.Κριμα.
Fulgore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Χωρίς spoiler οπότε δείτε το άφοβα Συμφωνω σχεδον σε ολα παντως. 1
thermo-sifounas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ενα απο τα πιο κακογραμμενα σεναρια που εχω δει σε ταινια με υπερηρωες. Τρελλη αρνητικη εντυπωση οι κακοι διαλογοι-ατακες που ηταν εκτος τοπου και χρονου. Jeremy Irons πολυ καλος ηθοποιος, πολυ κακο καστινγκ για Alfred και σα να μην εφτανε αυτο του εδωσαν τις πιο cringe worthy ατακες. Κατα τ αλλα παλι καλα που εσωσε την ταινια η Badass Wonderwoman και λιγο η τελευταια μαχη με Doomsday. Η δε μαχη Batman-Superman τελειως anti-climactic και με γελοια καταληξη κατ εμε. Αυτα προς το παρον. Α κ αν και δεν ειμαι φαν Νολαν, οι δικες του ταινιες σε σχεση με του Snyder εμοιαζαν με τον Πολιτη Κειν
skiabox Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ωραία ταινία.Μιλάμε ότι είχε πολύ κόσμο στο cinema. Λίγο περίεργη σκηνοθεσία αλλά οκ. Ο καινούριος batman μάλλον καλύτερος από τους προηγούμενους. Πιστεύω βοηθάει και ο τρομερός ηθοποιός που λέγεται Ben Affleck. Μου άρεσε και η Wonderwoman αν και έπαιξε λίγο σχετικά. 10/10 από εμένα.
Fulgore Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ωραία ταινία.Μιλάμε ότι είχε πολύ κόσμο στο cinema. Λίγο περίεργη σκηνοθεσία αλλά οκ. Ο καινούριος batman μάλλον καλύτερος από τους προηγούμενους. Πιστεύω βοηθάει και ο τρομερός ηθοποιός που λέγεται Ben Affleck. Μου άρεσε και η Wonderwoman αν και έπαιξε λίγο σχετικά. 10/10 από εμένα.
PostHelper Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ωραία ταινία.Μιλάμε ότι είχε πολύ κόσμο στο cinema. Λίγο περίεργη σκηνοθεσία αλλά οκ. Ο καινούριος batman μάλλον καλύτερος από τους προηγούμενους. Πιστεύω βοηθάει και ο τρομερός ηθοποιός που λέγεται Ben Affleck. Μου άρεσε και η Wonderwoman αν και έπαιξε λίγο σχετικά. 10/10 από εμένα. Αν βαζετε σε αυτη την ταινια 10 στα 10 τοτε πχ στον Νονο ή στο Χορευοντας με τους Λυκους, κλπ κλπ, πόσο βαζετε? 1320 στα 10?
Big Boss Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Αίσχος και ντροπή. Κατέστρεψαν πρώτα το Superman και τώρα το Batman. Απαίσιο σενάριο,απαίσιοι δάλογοι,απαίσια εφε((η μάχη με Doomsday ηταν ενα άσχημο CGI fest) Ο Doomsday χαραμίστηκε τελείως.Ο Lex Luthor ήταν πραγματικά για γέλια και γενίκως ολο το "σχέδιο" του ήτανε να μη πω.... Η "μαχή" μετάξυ Superman και Batman κρατάει 5-10 λεπτά και μετά απλά τελειώνει για εναν αστείο λόγο. H WW ήταν οκ ίσως το μόνο καλό της τανίας.Τα chameos ήταν πραγματικά αστεία. Αυτό που με εξοργίζει περισσότερο είναι και Superman και ο Batman σκοτώνουν ανθρώπους και το περνάνε σαν να μην έγινε τίποτα.Για να μη μιλήσω και για το τέλος και για τις σαχλαμάρες του Lex περι Darkseid Μακράν η χειρότερη comic book ταινία που έχω δει.Χειρότερη από Green Lantern,Xmen Origins/X3/ και Daredevil.(αλλά καλύτερη από το Fantastic Fail) 1/10 γιατί είχε καλό soundtrack αλλιώς 0.
gdriver Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 αυτή η ταινία σίγουρα είναι πιο προσεγμένη από το man of steel όσον αφορά τις τρύπες και τα διάφορα λάθη. γενικώς η όλη ατμόσφαιρα και η εξέλιξη της πλοκής φωνάζει από μακριά "εγκράτεια". οι ήρωες που είναι μέσα σε αυτό το περιβάλλον είναι μη διεισδυτικοί , σχεδόν περαστικοί. ο batman μου φάνηκε αρκετά χλιαρός και δυστυχώς οι ελάχιστες μάχες που γίνονται πάσχουν από το φαινόμενο transformers. δυσδιάκριτες. ορισμένες επιρροές από το batman begins και dark knight και επίσης δε μου αρέσει που βάζουν για μία άλλη φορά ,η πρώτη ήταν στα τραγικά του burton, τoν άλφρεντ να είναι ο επιστημονικός σύμβουλος και εφευρέτης του batman. γενικώς μία μου έδινε την εντύπωση πως τώρα εκείνη τη στιγμή πρωτο εμφανίστηκε ο batman και ο κόσμος δεν τον έχει ματα ξαναδεί αλλά σε άλλες σκηνές είναι βγαλμένος από τα χθές και συνεργάζεται με την αστυνομία. κάποια στιγμή ίσως πρέπει να σταθεροποιήσουν το μοτίβο του batman , βαρεθήκαμε να βλέπουμε διαφορετικό batman κάθε φορά. Αλλά υποθέτω πως δε θα πουλήσουν παιχνίδια εάν μένει στάσιμος. τη διαμάχη του με τον superman δεν τη νιώθει κανείς. σου φαίνεται εντελώς μάταιη όπως και ο υποτιθέμενος θυμός που κρύβει ο batman για τον superman.απλώς δεν υπάρχει θυμός που να σου μεταδίδεται. Δεν πείθει. η Νταϊάνα, δεν καταλαβαίνεις τί προσπαθεί να καταφέρει με τις εμφανίσεις αλά πασαρέλα που κάνει. απλώς υπάρχει για να περιμένουμε κάποια στιγμή να εμπλακεί. δυστυχώς δεν υπάρχει έστω και ένα υποτυπώδες backround. περιόρισαν τα πετάγματα μέσα από τα κτίρια αφού ούτως ή άλλως ήταν μάταια και στην πρώτη ταινία. ο λεξ λούθορ είναι κάτι ανάμεσα σε τζόκερ και riddler. πάντως εμένα μου φάνηκε πως προσπαθούσαν αρκετά να κρατήσουν την υπερβολή στο ελάχιστο. με εξαιρέσεις την τελευταία μάχη με το τέρας , αλλά και πάλι δεν είναι αυτή που θα περίμενε κανείς. θεωρώ (για μένα πάντα) πως λείπει εκείνο το gimmick στοιχείο που έχουν οι ταινίες τις marvel τις οποίες και κάνει εμπορικότερες και οι οποίες ελκύουν περισσότερο κοινό. όμως παρόλα τα παραπάνω ,εμένα ως απλό θεατή , η ταινία αυτή με γοήτευσε περισσότερο από τις αντίστοιχες της marvel. αν δηλαδή αυτή είναι μία μετριοπαθής ταινία σεναριακώς και μέτρια ταινία για το θεατή οι αντίστοιχες της marvel με αφήνουν παγερώς αδιάφορο. σαν γενικότερο πλάνο, βρίσκω αυτήν την ταινία καθαρά μεταβατική προκειμένου να δούμε πιο κραυγαλέες συνέχες. η ταινία αυτή περισσότερο ασχολείται με το aftermath και τις συνέπεις των μαχών που έλαβαν μέρος στο man of steel , το μούδιασμα της ανθρωπότητας του τί είχε συμβεί καθώς και τις αμφιβολίες του κόσμου για το αν ο superman είναι πραγματικός σύμμαχος ή κάποια στιγμή θα χάσει τον έλεγχο. όλα τα παραπάνω είναι καθαρώς προσωπικά και σε καμία περίπτωση δε θέλω να γενικεύσω. εάν κάπου φαίνεται γενίκευση , δεν υπάρχει καμία πρόθεση. σε γενικές γραμμές η πλοκή δεν αφήνεται να εξελιχθεί προκειμένου να σε απορροφήσει. Συμφωνω σχεδον σε ολα παντως. αυτό που λένε οι τύποι πιστεύω πως αντιπροσωπεύει το 100% του θεάματος.
skiabox Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Αν βαζετε σε αυτη την ταινια 10 στα 10 τοτε πχ στον Νονο ή στο Χορευοντας με τους Λυκους, κλπ κλπ, πόσο βαζετε? 1320 στα 10? Δεν έχω δει κανένα απ τα δύο ούτε πρόκειται.
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Από πότε οι DC ήρωες σκοτώνουν ; Αυτό ήταν μεγάλο φάουλ πιστεύω. Κατά τα άλλα, οι Αμερικανιές ήταν το μεγάλο πρόβλημα της ταινίας, πάντα έχουν γελοιότητα. Ο Affleck πολύ καλός σαν Batman, του ταίριαζε ο ρόλος και ήταν πιο κοντά στα comic από τον Batman του Nolan(Αν εξαιρέσουμε τα kills βέβαια). Το CGI ήταν όντως μέτριο, η WW καύλα όμως. Τι εννοώ Αμερικανιές: 1. Ο γελοίος τρόπος που έληξε το Batman vs Superman και αμέσως έγιναν φίλοι και καλά 2. Πάνω στην μεγάλη μάχη ο Superman λέει στην γκόμενα, σ' αγαπώ..Wtf..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Αν βαζετε σε αυτη την ταινια 10 στα 10 τοτε πχ στον Νονο ή στο Χορευοντας με τους Λυκους, κλπ κλπ, πόσο βαζετε? 1320 στα 10? o καλός ο σάββας όλα τα αλέθει
Belisarius Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μόλις γύρισα από τον κινηματογράφο... Δυστυχώς από τις ελάχιστες φορές που η ταινία ήταν κατώτερη των προσδοκιών μου. Μετριότατη, πολύ φασαρία για το τίποτα. Φαντάζομαι τι χαμός θα έχει γίνει στα προηγούμενα ποστς που δεν τα διάβασα. Το καλύτερο σημείο της ταινίας ήταν το όνομα του Νόλαν ως παραγωγός και το τελευταίο twist που ήταν αναμενόμενο για ταινία που έχει εμπλακεί ο Νόλαν. Δυστυχώς όμως... δεν! Θα το σκεφτώ καλύτερα στο τι δεν λειτούργησε. ΥΓ. Δεν περίμενα να δω την τριλογία Batman του Νόλαν και καταλαβαίνω οτι στα κομιξ από τα οποία δεν έχω διαβάσει ούτε σελίδα μπορεί να διαφέρει αλλά μόλις διάβασα πριν ολοκληρώσω το ποστ οτι κάποιος θεώρησε αυτόν τον Μπάτμαν που είδα πριν λίγο ως τον καλύτερο από τους προηγούμενους. Bitch please! YΓ2. Η ταινία απογοήτευσε και φίλο μου που είναι φαν και έχει διαβάσει και τα κομιξ. Ειλικρινά δεν περίμενα να απογοητευτώ γιατί πολύ σπάνια μου συμβαίνει να μου αφήνει ταινία οποιοδήποτε είδους ένα αίσθημα ανολοκλήρωτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα