Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έγραψα πριν λίγα post ότι σε 3 - 4 μήνες θα κάτσει η βαθμολογία κάπου στο 7.9 - 8.1 αμ δε. Έτσι όπως πάει μάλλον για 6.5 το βλέπω στο imdb και αυτό στην καλύτερη.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προσωπικά με περίπου έναν Μ.Ο ανάμεσα στην βαθμολογία των κριτικών και την βαθμολογία του κοινού "i liked it", συμφωνώ μαζί του στην μεγάλη πλειοψηφία των ταινιών...

Σίγουρα δεν είναι 33% που έχουν οι κριτικοί (αυτή τη στιγμή), ούτε και 80% που έχει το κοινό...

Δεν το έχω δει ακόμα οπότε δεν έχω προσωπική άποψη αλλά δε είμαι από αυτούς που τους διαμορφώνει τη γνώμη η οποιαδήποτε κριτική.

Απλά το RT πολλές φορές ειδικά στο critic κομμάτι είναι για τα πανηγύρια με βαθμολογιές όπως 80% σε κάτι αχταρμάδες όπως το Iron Man 3 και αστειότητες όπως το Sharknado.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τώρα που είπες IM3, ίδια βαθμολογία και το κοινό :P

Δεν περίμενα πάντως να πέσει τόσο θάψιμο, νόμιζα ότι θα έπιανε το τουλάχιστον 56% που έχει το ΜoS...

Δημοσ.

Καλά μπορεί να είμαι εγώ λάθος για το IM3... το είδα και το ξέχασα την επόμενη ώρα... δύσκολα μπορώ να ανακαλέσω λεπτομέριες ειδικά για το τέλος του.

Θάψιμο να θυμίσω πως έπεσε και τις πρώτες μέρες για τη δεύτερη σαιζόν του Daredevil από τους κριτικούς και ήταν κάτω από 50% με μερικούς αστείους μάλιστα να πιάνονται να μην έχουν δει κάν τη σαιζόν αν διάβαζες τα σχόλιά τους.

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλά κι εγώ διαφωνώ με το 79%, απλά στο κόσμο άρεσε σχέτικα...

Ναι, το πρόσεξα κι εγώ αυτό με την s2 του DD, πρώτος πρώτος έκραξα στο αντίστοιχο topic :P

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης αυτή τη στιγμή είναι κάτω από το Wolverine... ε αρνούμαι να πιστέψω πως μπορεί να είναι ΤΟΣΟ χάλια.

Τεσπά θα το δω το Σάββατο και θα επανέλθω :)

Δημοσ.

γιατι πονο; εγω το διασκεδαζω. οταν την πατανε ετσι τα μεγαλα στουντιο, ειδικα στην περιπτωση της WB/DC η οποια βιαζοταν να ακολουθησει την επιτυχια της Marvel με καθε κοστος, νιωθω ηδη περισσοτερο ικανοποιημενος απο το να εβλεπα την ιδια την ταινια.

Δημοσ.

(που να την δεις κιολας... αυτό είναι το θέμα.... να πονέσεις όπως εμείς) ps1: μετά από αυτό ούτε για το civil war κρατάω μεγάλο καλάθι. ελπίζω μπας και μας γεμίσουν με pew pew lazerbeamz και περάσει ευχάριστα η ώρα απο το να προσπαθούνε να "φτιάξουνε" κάτι μεγάλο. ίσως ο will smith σώσει αυτην την φουρνία που φάνηκε να την κάνει dominate ο deadpool με το πιο χαμηλό budget και φοβερό marketing

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://screencrush.com/zack-snyder-bad-batman-vs-superman-reviews/

video, πρωταγωνιστες και ο hack μιλουν για τα reviews...

Ο τελευταιος ειναι σα κλαμενο μ...

"It is what it is", "I dont know how else to do it"...

Σοβαρα τωρα? Ο αλλος κανει διαμαντια με 0 budget...

Επεξ/σία από tritonas00
  • Like 1
Δημοσ.

Μολις τωρα γυρισα και εγω απο την προβολη της ταινιας αφου ειχα παρει πρωτα μια αρκετα μεγαλη αρνητικη δοση απο σχολια εδω,metacritic,imdb κλπ

Το τι γινεται στο comic δεν γνωριζω ή αληθεια ειναι(και ισως βοηθησε κιολας).Τα παραπονα μου και μενα ειναι πρωτον καποιες ανακριβειες(οπως τι ρολο βαραει η wonder woman και για καταγωγη doomsday και lex luthor)και η διαρκεια της καθως αν ηταν πχ 2ωρη θα ηταν καλυτερα τα πραγματα και κοβανε και αρκετες σκηνες που δεν χρειαζονταν.

Σε γενικες γραμμες την ταινια την απολαυσα,αν και οπως ειπα λογω της μεγαλης της διαρκειας σε καμια σημεια ψιλο κουρασε,αλλα και παλι προσωπικα της δινω ενα γεναιο 7 καθως στο θεμα των εφε με καλυψε.Δεν ηταν τα καλυτερα που εχω δει αλλα ηταν Spot on.

Οντως για 9.5 που βλεπαμε στις αρχες στο imdb η ταινια δεν ειναι αλλα ουτε και για κατι 38-40 που βαζουν καποιοι κριτικοι,τους οποιους κριτικους εχουμε δει τι ρολο βαρανε και στο Daredevil αλλωστε,και ειδικα σε τετοιες ταινιες μικρη εως καθολου σημασια εχει τι βαζουν καθως τις περισσοτερες φορες πεφτουν και εξω απο το κοινο(ειδικα σε οτι αφορα ηπερηρωες).

Το μονο που θα προτεινα ειναι να μην πληρωσετε full ticket για την ταινια αλλα εκπτωτικο.Βοηθαει αρκετα σε τετοιες περιπτωσεις :D

Το μονο που δικαιολογω εν μερη στην ταινια ειναι οτι ειχε περισσοτερο παει σε στυλακι Dark Knight γιαυτο και καποια σημεια δεν δενουν,βλεπε πχ Joker και Bane.

Πλακα πλακα το κραξιμο που πεφτει μου θυμιζει καπως και την ταινια του Spawn.Σιγουρα οχι οτι καλυτερο για οταν βγηκε αλλα το 3/10 το θεωρω πολυ τραβηγμενο http://www.metacritic.com/movie/spawn :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...