Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απ' ότι διαβάζω και ακούω γενικά η ταινία είναι άνιση... έχει αρκετά καλά στοιχεία αλλά αρκετά κακά επίσης... τεσπά

Νόλαν θα λέτε και θα κλαίτε!

Οι ταινίες του Νόλαν είναι καλές ταινίες (η τρίτη not so much) αλλά είναι και δεν είναι Batman...

• Moderators
Δημοσ.

Απ' ότι διαβάζω και ακούω γενικά η ταινία είναι άνιση... έχει αρκετά καλά στοιχεία αλλά αρκετά κακά επίσης... 

Έτσι φαίνεται γενικά, ένα mixed πράγμα.

Δημοσ.

ερωτηση για οσοι το ειδαν : τελικα ο eisenburg  πως ειναι στο ρολο του Lex??Αα εννοειται χωρις spoilers :-D

Ρωταω γιατι απο τα trailers δεν μου αρεσε καθολου.

Δημοσ.

Στο imdb όταν θα περάσουν 3 - 4 μήνες κάπου στο 7.9 - 8.1 θα κάτσει η βαθμολογία, όχι ότι λέει και κάτι κουβέντα να γίνεται.

Δημοσ.

Πάντως στο imdb μια χαρά πάει από βαθμολογία. Είναι πολύ νωρίς βέβαια.

plants. 11k πηγαν και ειδαν την ταινια σε screenings και ψηφισαν θετικα δυο μερες πριν βγει η ταινια;

Δημοσ.

Οι ταινιες του nolan αν και καλες(αναμενομενο γιατι ειναι ενας πολυ καλος σκηνοθετης) αποτυγχάνουν να παρουσιάσουν ενα batman πιστο στα comics, οι σκηνες μαχης ειναι απλα αστειες σου δινουν την εντυπωση οτι ο batman θα της φαει ευκολα απο εναν low tier πυγμαχο ειναι τοσο αργος και dull, τουλαχιστον απο τα trailer δεν φαινεται να ειναι ετσι το BvS. Για την ιστορια που λετε φαινεται και οτι τα εχουν μπλέξει λιγο και λογο διαρκειας προφανως δεν μπορουν να χωρέσουν ολα σωστα ουτε και να δεσει το ενα με το αλλο απαραιτητα.

Πιστευω οτι το CW θα παρει καλυτερες κριτικες και θα ειναι γενικα καλυτερη ταινια αλλα θα μου αρεσει περισσότερο το BvS, ας γινει quilty pleasure κανενα προβλημα. :P

To MoS μου αρεσε αρκετα εκτος απο το τελος.

Δημοσ.

ερωτηση για οσοι το ειδαν : τελικα ο eisenburg  πως ειναι στο ρολο του Lex??Αα εννοειται χωρις spoilers :-D

Ρωταω γιατι απο τα trailers δεν μου αρεσε καθολου.

Κακός στο ρόλο δεν ήταν, το θέμα είναι ότι ο ρόλος δεν ήταν Lex Luthor. Κάπου στο youtube διάβασα "Lex Riddler" και συμφωνώ απόλυτα.

Δημοσ.

Στο imdb όταν θα περάσουν 3 - 4 μήνες κάπου στο 7.9 - 8.1 θα κάτσει η βαθμολογία, όχι ότι λέει και κάτι κουβέντα να γίνεται.

Όντως δε λέει και κάτι αλλά συνήθως θεωρώ πως μετά από κάποιο καιρό εκεί που "κάθεται" η βαθμολογία είναι κοντά στο πόσο θεωρητικά αξίζει μια τανία στο genre της (σε αντίθεση με το rotten που απ' όσο έχω δει είναι ό,τι να 'ναι)

• Moderators
Δημοσ.

Για την ιστορια που λετε φαινεται και οτι τα εχουν μπλέξει λιγο και λογο διαρκειας προφανως δεν μπορουν να χωρέσουν ολα σωστα ουτε και να δεσει το ενα με το αλλο απαραιτητα.

Καλά ναι, εδώ και μία ιστορία πιάνουν (Age of Ultron, Days of a Future Past) και της αλλάζουν τα φώτα όταν μπαίνει στην μεγάλη οθόνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...