V for Vagelis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Για ποιό λόγο είπαμε ότι πρέπει να πάει κανείς day 1; Για να μας πει αν η ταινία λέει τίποτα ή όχι, ώστε να ξέρουμε και οι υπόλοιποι αν αξίζει να πάμε... :ρ 3
paularas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 και γω αύριο θα πάω με άλλους 3 στα village θεσσαλονίκης. άντε να δούμε τι θα λέει γμτ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 οπ! 1st?! Αναλόγως το πόσο σε πειράζει η "πιστότητα" στα comics ανεβοκατεβαίνει η εντύπωση από την ταινία, κάτι μου λέει πάντως ότι του Killik δεν θα του αρέσει Κατά τα άλλα ο Affleck ήταν gg, ο ρόλος Batman ήταν κάπως meh κι η Wonder Woman έβγαλε αρκετή awesomίλα στο τέλος... major spoiler inc Superman dies at the end (ok προσωρινά )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Σίγουρα BvS>MoS, από εκεί και πέρα για x/10, don't ask...too soon 1
tritonas00 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Σίγουρα BvS>MoS Παλι καλα, κατι ειναι και αυτο. --------------------------- Fresh: 1 Rotten: 10 Καλα αρχισαμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Παλι καλα, κατι ειναι και αυτο. Δεν λέει και πολλά όμως αυτό εγω το ξαναλεω, το BVS θα αποδειχθει καλυτερη ταινια απο το CW. Δεν είναι και τόσο σίγουρο θα έλεγα... 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μόλις την είδα. Δεν είμαι τρελός φαν των κόμιξ, ούτε είχα διαβάζει το συγκεκριμένο όποτε δεν είναι ιδιαίτερα "σημαίνουσα" η γνώμη μου. Η ταινία συμπαθής. Δεν ξετρελάθηκα. 6/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα