Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μερικα early reviews που διαβασα στο imdb μιλανε για top quality movie.

Δημοσ.

Το Έθνος δίνει 100 διπλά εισιτήρια για Αθήνα και 50 για Θεσσαλονίκη στην πρεμιέρα batman vs superman (Τρίτη 9 η ώρα). Δεν είναι με κλήρωση, είναι με σειρά προτεραιότητας. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε 8 το πρωί. Επειδή οι περισσότεροι ξενύχτισαν και κοιμούνται είναι καλή ευκαιρία. Πληροφορίες κτλ κτλ έχει στην εφημερίδα του έθνους. 

Είναι ο ίδιος διαγωνισμός που παίζει απο skroutz etc etc. Απλά εάν κερδίσεις σου έρχεται μήνυμα ότι κέρδισες και πας στα village στις 9 την τρίτη που είναι η προβολή

Δημοσ.

Τουλάχιστον αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να είναι φόλα. Ο Άφλεκ μπορεί να είναι "μισητός" για διάφορους λόγους σε πολλούς, εγώ όμως τα τελευταία χρόνια έχω απολαύσει τις ταινίες που υπάρχει το όνομα του (ηθοποιός, σκηνοθέτης ή και τα δύο).

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι μπορώ να απολαύσω μέσα στον χαμό μια ταινία, tbh προτιμώ να περιμένω μια-δυο βδομάδες να την δω χαλαρός σε ψιλό άδειο cinema, άμα κλείναν και οι υπότιτλοι θα ήταν τέλεια :D εκτος φυσικά άμα έχει κάνα event με cosplay κτλ αλλα συνήθως είναι super low budget στο Ελλάδα as far as i know.

Δημοσ.

Θα πεταγομουν πατρα με την κοπελα (η οποια περιεργως εχει φαγωθει να τη δει...), αλλα με την ιδεα οτι θα γινεται χαμος ξενερωνω.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ γινόταν της καραπουτανάρας στο Deadpool που δεν τον ξέρει η μάνα του τρίτη βδομάδα προβολής στης 23:45...φαντάσου εδώ...και πήγα και ster που να πήγαινα village.

Δημοσ.

Λεω για κυριακη 27/03

Ειναι η τεταρτη μερα, δε θα εχει ξεφουσκωσει λιγο? Π@παρια... :-(

---------------------

10157114_454536481408969_825140825391126

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί δεν κανεις υπομονή λίγο ακόμα, τόσα χρονια σε μερικές μέρες θα κολλήσουμε?! Όχι και τίποτα αλλα η πρώτη φορα είναι special ;) Όσες φορες είπα fuck it πάμε γινόταν χαμός, never again ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...