Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μου θύμισε υπερβολικά Arkham παιχνίδι η αρχή με το ξυλίκι. Βέβαια ίσως προσπαθούν να δώσουν μια "κομικ" υπόσταση στη ταινία. 

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά, θύμησε σε κανέναν άλλον ολίγον από τα παιχνίδια Arkham στο πώς τους ρίχνει ο Batman;

Ναι γι'αυτό μάλλον μου άρεσε :P

PS. Έχει το καλό πως βλέπεις και καταλαβαίνεις τι γίνεται πράγμα το οποίο σπάνια συμβαίνει πια. Συνήθως μας ταράζουν στα cuts και τη shaky camera. Τελευταία φορά που ευχαριστήθηκα σκηνές μάχης ήταν στο Daredevil πέρυσι.

Επίσης ο Batman επιτέλους δείχνει αρκετά πιο ωμός και brutal στην τεχνική του και προσωπικά το προτιμώ έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ηταν 1 καλο τραιλερ.

Πιο πολυ μου αρεσε βεβαια το βλεμα  του  superman οταν του σταματησε το χερι ο  batman.Ηταν ολα τα λεφτα για μενα

• Like 1
Δημοσ.
Drew McWeeny

αστο, μην ψαρωνεις, αν τη φημολογια την προσυπογραφει αυτος ο καραγκιοζακος, ειναι παραμυθι.

καλα, μεταξυ μας, ωραιο το τραιλερ, αλλα η ταιναι εξακολουθει να δειχνει χαλια, με το κακο casting, την καταμαυρη χρωματικη παλετα και το κακασχημο design. εγω κραταω μικρο καλαθι μεχρι να την δω, την πατησα ηδη μια φορα με τον Man of Stool, δεν θα την ξαναπαθω δευτερη.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος το πλένει; Ο Αλφρεντ; Κουραστικό φαινεται. 

Καθαρίζεται μόνο του* , batmobile είναι!

Με EMP blast μαζί με μικροκύματα που το πρώτο κόβει τον στατικό ηλεκτρισμό οπότε πέφτει η σκόνη και το δεύτερο απολυμαίνει ότι περισσεύει.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Με EMP blast μαζί με μικροκύματα που το πρώτο κόβει τον στατικό ηλεκτρισμό οπότε πέφτει η σκόνη και το δεύτερο απολυμαίνει ότι περισσεύει.

Σε γυαλιά υπάρχει κάτι τέτοιο, γιατί βαριέμαι να τα καθαρίζω; :P :lol:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...