star12 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Χαχαχ λιγο παιδική η σκηνή. "Ερχομαι να σε πατήσω superman"....πφφφ μου χάλασες το αμάξι "do you bleed? You will ". Superman " ξέχασα ανοιχτό το φούρνο στο σπιτι φεύγω! ". Batman "χμμμ" και για αυτο περιμεναμε 3 χρονια;
7nisiotis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 και για αυτο περιμεναμε 3 χρονια; Μακάρι η ταινία να βγει καλή, έχω τις επιφυλάξεις μου, δεν πιστεύω ο Αφλεκ ως batman να φτάσει τον batman του Νόλαν αλλά τουλάχιστον να έχουμε όσο τον δυνατόν μια καλή ταινία για να μη χαλάσει τη μορφή του χαρακτήρα. Βέβαια, έχουμε και την standalone ταινία αλλά μέχρι τότε βλέπουμε. Μπορεί τον Αφλεκ να τον παρουσιάσουν με πιο "κομικ" χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τον batman του Νολαν που ήταν πιο ας το πούμε ρεαλιστικός.
KilliK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 o Βatman του Nolan ηταν γελοιος. Ο Afleck ισως καταφερει να μας δωσει τον σωστο gritty,badass Batman απο τα comics. αλλα οχι σε αυτην την ταινια, ισως στην δικια του ταινια αν την γυρισει. ειναι φανερο οτι ο Zack the hack, εκτος απο τον Superman, θα χαλασει και τον χαρακτηρα του Batman...
7nisiotis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Πιστεύω ότι ο batman του Nolan ήταν ένας πιο αληθοφανής - πιο ανθρώπινος . Συμφωνώ ότι ο Αφλεκ φέρνει, τουλάχιστον εμφανισιακά ( πρόσωπο - χαρακτηριστικά ) στον batman των κόμικ.
KilliK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 πλακα κανεις. ποσο κακογυρισμενη ειναι αυτη η σκηνη; πιανω Schumacher vibes εδω... 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Robo-voice χωρίς την αντίστοιχη στολή είναι cringe-worthy. 1
paularas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 όπως το βλέπω έως τώρα πιστεύω θα δημιουργήσει αυτή η ταινία ίσως την καλύτερη παρωδια όλων τον εποχών όποιος την κάνει 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά χωρίς να είμαι γνωστης και κρίνοντας μονο οπτικά θεωρώ το CGI του Snyder το καλύτερο μέχρι σήμερα. Στο Man of Steel είναι epic αλλα ακόμα θεωρώ το Sucker Punch το καλύτερο (sorry but i do, shoot με ).
panther_512 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ο Μπάτμαν του Άφλεκ μου αρέσει πολύ από αυτά που είδα μέχρι τώρα. Για την ίδια την ταινία δεν ξέρω, ελπίζω να βγεί καλή.
tritonas00 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 https://youtube.com/watch?v=ZrwUv6vbJbg
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Who Will Blink First. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα