Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή σου φαίνεται λογικό που ντύνεται νυχτερίδα αλλά παράλογο που αλλάζει την φωνή του; Τα comics έχουν μέσα τους το σημείο της υπερβολης εξ ορισμού. Εδώ έχουμε όλοι αποδειχτεί ότι κανείς δεν καταλαβαίνει ότι ο Clark Kent είναι ο Superman επειδή φοράει γυαλιά!

Όπως και να έχει το βρισκω υπερβολικό. Βεβαια εγω ειμαι της σχολής Michael keaton. Γνώμη μου πάντα

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λες για Death Battle; :P

Καλά, εδώ μπορείς να βάλεις έναν ιάπωνα συγγραφέα, να σου εξηγήσει γιατί ο Goku λιώνει τον Superman. Περίμενες αμερικανούς να πουν ότι χάνει το αμερικάνικο σύμβολο από έναν ιάπωνα ήρωα; Really?

Η αλήθεια είναι πως δεν το είχα σκεφτεί έτσι... :P

Τελικά ο Joker θα είναι ο Jason Todd?

Δημοσ.

δεν εχει ενεργο ρολο, αναφορα γινεται σε αυτον και αλλους ηρωες.

οι δυο καινουργιοι ηρωες που θα ειναι μερος της πλοκης ειναι οι

Aquaman και Cyborg (πριν γινει Cyborg). ο Aquaman ως συνηθως, γινεται ο bitch του Luthor...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν λεει και κατι καινουργιο ο Τατοπουλος, ουτε και κατι ξεκαθαρο. αν εννοει οτι θα υπαρξει μεγαλυτερη απειλη στις επομενες ταινιες, ναι αυτο το γνωριζουμε ηδη. αν εννοει οτι εκτος απο τον Doomsday θα υπαρχει και αλλος μεγαλυτερος κακος, ναι, υπαρχει η φημη οτι θα παλεψει και ο Luthor με το Warsuit του. εκτος και αν εννοει οτι ο Doomsday θα επιστρεψει δυνατοτερος, κατι που ειναι λογικο, αφου στα κομιξ ειναι πρακτικα αθανατος, ξαναζωντανευει πιο δυνατος απο πριν οταν σκοτωνεται.

Επεξ/σία από KilliK

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...