Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πως γίνεται Super Sayian God Goku να λέγεται πως χάνει απο τον Supes.

Λες για Death Battle; :P

Καλά, εδώ μπορείς να βάλεις έναν ιάπωνα συγγραφέα, να σου εξηγήσει γιατί ο Goku λιώνει τον Superman. Περίμενες αμερικανούς να πουν ότι χάνει το αμερικάνικο σύμβολο από έναν ιάπωνα ήρωα; Really?

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο Supes ειναι (villain?)απο την σειρά η ταινία? Ομολογώ οτι δεν εχω δει την σειρά super ακομα.

Δημοσ.

Αααα. Ουπς. Δεν το αντιλήφθην ο χαζούλης. Και νόμιζα οτι είχα χάσει σκηνικά. Όπως και να έχει ο Goku τον στιλιαρωνει!

Δημοσ.

Μετά το τελευταίο τρέιλερ και την τρελή σποιλεριά που έπεσε, δεν θα υπάρχει καμία έκπληξη για το storyline. Όλα θα είναι προβλέψιμα!

Η ομάδα που έκανε το τρέιλερ πρέπει να απολυθεί...έπρεπε να το κόψουν πριν τον Doomsday (τον οποίο παρεπιμπτόντως, τον κάνανε γελείο - καλά, δεν ξέρανε πως είναι στα κόμικ;)

Δημοσ.

Σιγα το spoiler, δεν εδειξαν κατι διαφορετικο απο το summary που ειχαν δωσει εδω και καιρο

Fearing the actions of a god-like Super Hero left unchecked, Gotham City's own formidable, forceful vigilante takes on Metropolis' most revered, modern-day savior, while the world wrestles with what sort of hero it really needs. And with Batman and Superman at war with one another, a new threat quickly arises, putting mankind in greater danger than it's ever known before.

Δημοσ.

δεν εχει σημασια. το leaked script τον αναφερει ως Doomsday. αν ισχυει αυτο αλλα οι fans εξακολουθουν να μισουν αυτη την εκδοχη του μεχρι την πρεμιερα, ευκολα αλλαζουν το ονομα του σε Wraith η οτιδηποτε αλλο στην ταινια. και ξαναφερνουν τον Doomsday σε αλλη ταινια με καινουργιο design/origin.

Eιναι damage control και ηδη το εφαρμοσανε στον Lutherberg, που απο Lex Luthor εγινε ξαφνικα Lex Luthor Jr αφου ειδαν οτι δεν αρεσε στους φανς.

(οπως παλιοτερα η Marvel μετα το φιασκο με τον Trevor/Mandarin)

πρεπει να καταλαβετε κατι, εδω μιλαμε για επιχειρησεις δισεκατομμυριων, των οποιων τα προιοντα, δηλαδη οι ταινιες, περνανε απο αυστηρο ελεγχο και τελικη εγκριση απο τις επιτροπες που ειναι υπευθυνες για τις παραγωγες.

δεν αφηνουν τιποτα στην τυχη, παρακολουθουν συνεχεια την αντιδραση των fans στο ιντερνετ, δημιουργουν hype και οτιδηποτε πραττουν γινεται με γνωμονα το μεγιστο κερδος για τα franchises τους.

δεν ειδατε στο τοπικ του SW7, την ειδηση για το κινεζικο ποστερ που ανεβασα; αυτα τα blockbusters απο την συλληψη, ως την παραγωγη και την προωθηση, ειναι ολα προσεκτικα σχεδιασμενα απο επιτροπες.

βλεπε fantastic four ένα πραγμα ε? : p 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μου αρέσει καθόλου η WW, ίσος γιατί δεν έχω διαβάσει ποτε, αλλα το μονο που βλέπω είναι κάτι για να γεμίσει το κενό ανάμεσα τον δυο. Το beasty πολύ generic και γενικά δεν μου αρέσουν καθόλου brainless vilains που δεν μιλάν. Παρόλα αυτά το trailer ήταν πιο καλο από το Civil War.

Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο σε αυτά που αναφέρεις αλλά στο F4 δεν εφαρμόστηκε τίποτα από αυτά που έγραψες.

κανεις λαθος, εφαρμοστηκε εστω και καθυστερημενα. το  στουντιο FOX επρεπε να γυρισει γρηγορα μια νεα ταινια F4, διαφορετικα θα εχανε τα δικαωματα του property. ο Josh Trank τους εδωσε το pitch του, το reboot να ειναι ενας συνδυασμος της ταινιας του Chronicle και The Fly. 

δεδομενου οτι το Chronicle ηταν επιτυχια και εκεινοι βιαζοντουσαν πηγαν με αυτο, αφηνοντας αρχικα τον Trank ελευθερο να γυρισει την ταινια του. ομως ο τυπος ηταν ασταθης και ναρκομανης, τσακωνοταν συνεχεια με τον σεναριογραφο του, εγινε ενα επεισοδιο στο σπιτι του (coke-party) οπου προκαλεσε ζημιες κοστους $100k.

εντωμεταξυ τα πρωτα leaks για την ταινια ειχαν αρνητικη αποδοχη απο τους φανς, ενω αυτοι που επιτηρουσαν την προοδο της ταινιας,  στελνανε συνεχεια ειδοποιησεις στα αφεντικα τους οτι δεν υπηρχε καθολου δραση στην ταινια.

τελικα το στουντιο παρενεβει στην μεση της παραγωγης και πηρε την κατασταση υπο τον ελεγχο του. Το τελικο αποτελεσμα ειναι αυτο που γιναμε μαρτυρες, η ταινια να μην εχει σωστη ροη, να μην εχει πολυ δραση, να κοβεται ξαφνικα στη μεση και να μας πηγαινει αλλου, τον Trank να κλαιγεται στο twitter για το πως πηραν την ταινια απο τα χερια του και δεν ειναι το αριστουργημα που ο ιδιος ειχε φιταξει πριν μηνες, και να τον ξεφορτωνεται η Disney πριν καν βγει το F4 απο το SW spinoff στο οποιο δουλευε μαζι με τον σεναριογραφου του απο το F4.

O Τrank ειναι πλεον τελειωμενος στο HW, ενω η FOX για αλλη μια φορα απεδειξε οτι δεν ξερει που πανε τα τεσσερα της. Αλλα, και παλι, οταν ειδαν πως το προιον τους κινδυνευε, πηραν δραστικα μετρα παραμεριζοντας τον σκηνοθετη.

εδωσε το πρασινο φως να γυρισει ο σκηνοθετης Trank το pitch του, το reboot θα ηταν ενας συνδυασμος 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος με την φωνή του μπατμαν. Προσωπικά δεν μου αρέσει που ακούγεται έτσι οταν φοράει την στολή. Ούτε στον προηγούμενο μου άρεσε. Το βρισκω πολύ καρτουνιστικο/ fake.

Δημοσ.

Δηλαδή σου φαίνεται λογικό που ντύνεται νυχτερίδα αλλά παράλογο που αλλάζει την φωνή του; Τα comics έχουν μέσα τους το σημείο της υπερβολης εξ ορισμού. Εδώ έχουμε όλοι αποδειχτεί ότι κανείς δεν καταλαβαίνει ότι ο Clark Kent είναι ο Superman επειδή φοράει γυαλιά!

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή σου φαίνεται λογικό που ντύνεται νυχτερίδα αλλά παράλογο που αλλάζει την φωνή του; Τα comics έχουν μέσα τους το σημείο της υπερβολης εξ ορισμού. Εδώ έχουμε όλοι αποδειχτεί ότι κανείς δεν καταλαβαίνει ότι ο Clark Kent είναι ο Superman επειδή φοράει γυαλιά!

Ακριβώς αυτό. Μεταφορά από comic είναι, όχι "based on a true story".

Θα κάνεις κάποιους "συμβιβασμούς" ως προς την αληθοφάνεια και θα απολαύσεις την ταινία σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...