Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Από περιέργεια πως έπρεπε να τον κάνουν; https://www.google.gr/search?q=doomsday&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi27sDvqMDJAhXEYw8KHZgfDLgQ_AUIBygB&biw=1920&bih=1075#imgrc=VndlsBVIn_G4fM%3A
trayban Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 εμενα γιατι μου άρεσε ο φλωρο λεξ;ο ντουμσντει πάντως είναι......Αν το σκηνικό ηταν πραγματικό,πιστεύω οτι οι ηρωες θα πέθαιναν απ'τα γελια σα τον πρωτοεβλεπαν.. επίσης η wonder woman,γιατι δεν είχε χρόνο στο βίντεο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Πόσο να δείξουν παραπάνω από την ταινία, ήδη εξαιτίας αυτών που έδειξαν μετά το 2ο λεπτό παίζει να μην χρειάζεται να πας cinema 1
viper2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Είδα το trailer και δεν είμαι σίγουρος αν θα κατεβασω...
coffeex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά στο θέμα trailers μόνο το Star Wars κάνει καλή δουλειά.
KilliK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 μπα, και εκει το εχουν ξεχειλωσει με τα απειρα tv spots που εχουν βγαλει μεχρι τωρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Συνήθως δείχνουν τα ίδια και τα ίδια όμως...
dekulinkgr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 μολις ειδα το trailer.Θα επαναλαβω και αυτο που ειχα γραψει σε προηγουμενο μου post.Αυτο που με χαλαει παρα πολυ ειναι ο Eisenberg.Δεν ξερω σαν luthor,απο τα trailer, μεχρι στιγμης ειναι κακος.
KilliK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 αυτο φοβαμαι, μηπως δεν εχουν να δειξουν και τιποτα αλλο.... μολις ειδα το trailer.Θα επαναλαβω και αυτο που ειχε γραψει σε προηγουμενο μου post.Αυτο που με χαλαει παρα πολυ ειναι ο Eisenberg.Δεν ξερω σαν luthor,απο τα trailer, μεχρι στιγμης ειναι κακος. θυμιζει εντονα αυτον:
gpgalanis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εμένα μια αηδία μου φαίνεται και στην φωτογραφία. Γενικά τον θεωρώ μάλλον κακοφτιαγμενο "κακό" γενικότερα. Πάντως στην συγκεκριμένη ταινία που το origin είναι διαφορετικό και προέρχεται από το σώμα του Zod είναι λίγο δύσκολο να τον παρουσιάσουν όπως στις φωτογραφίες. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2015 από gpgalanis
paularas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 lex ωραίος ΙΜΟ, batman καλός, superman τσεκαρισμένος από την προηγουμενη ταινία, wonder woman meh, αλλά έχοντας διαβάσει πριν χρονια όλο το death of superman και έχοντας στο μυαλο μου εκείνον τον doomsday που βάλατε στις προηγουμενες σελίδες πραγματικα μου κάθεται στον λαιμο όσο δεν πάει. υποτιθεται ότι είναι το απόλυτο δημιούργημα που το είχαν κρύψει στην γη για να μην καταστρέφει πολιτισμούς (οκ αλλάζουμε την ιστορια σε αυτο, δεν πειραζει). κάνε το να το βλέπει ο άλλος και να γίνεται η ταινία pg-13 απο την όψη του και μόνον... μου πήραν τα μούτρα του άλλου και τα έκαναν cgi για να βγάλουν το τέρας από μέσα του. εκτός εάν όπως είπε κάποιος "προλαβαίνουν" να το φιξάρουν και είναι αυτό το early adapt λόγω dna (να του μοιάζει) και στο τέλος γίνει όπως το περιμέναμε. γιατί εάν μοιάζει με κεφτές (βλέπε dr doom από την αγαπημένη ταινία του thresh που έμοιαζε με crash dummie) και τον εμφανίσουν και για λίγο (σε 2 - 2 1/2 ώρες πόσα πραγματα να χωρέσεις? να φτιάξεις ιστορια? μάχη batman / superman? wonderwoman? aquaman? birth of doomsday? τελική μάχη?) βλέπω να γίνεται το fantastic four volume 2
tritonas00 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ισχυει στα comics οτι ο Doomsday αλλαζει κατα τη διαρκεια της μαχης? Οτι μεγαλωνουν τα spikes του κλπ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ισχυει στα comics οτι ο Doomsday αλλαζει κατα τη διαρκεια της μαχης? Οτι μεγαλωνουν τα spikes του κλπ? http://dc.wikia.com/wiki/Doomsday Doomsday is an incredibly powerful monster with regenerative abilities. Every time he dies he respawns having evolved past the last thing that killed him, making him slowly invulnerable over the course of centuries traveling the universe. 2
trayban Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 http://dc.wikia.com/wiki/Doomsday αρα ισως ψοφήσει τώρα και επανέλθει ασχημότερος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα