Porco_rosso Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 μαζί με τη κουκούλα του βγάζει και το make up αυτόματα; (y) 1
KilliK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 χαλιας Lutherberg και Doomsday. τα υπολοιπα μια χαρα. 1
arxaggelos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καμία φαντασία στον Doomsday. Φάτσα cgi villain monster που την έχουμε δει 100 φορές. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2015 από arxaggelos
paularas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 γιατι μου φέρνει σε χελονονιντζάκι από την τελευταια φόλα ταινία τους? 2
KilliK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 εχει διερρευσει και η πλοκη της ταινιας, αρκετα σημεια της οποιας επιβεβαιωνονται απο τα δυο τραιλερς. δεν ειναι ασχημη. https://www.reddit.com/r/movies/comments/3c5kmi/potential_spoilers_a_detailed_plot_of_batman_v?sort=top
coffeex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ωραίο το trailer αλλά κάποια πράγματα δεν έπρεπε να μας τα δείξουν... εχει διερρευσει και η πλοκη της ταινιας, αρκετα σημεια της οποιας επιβεβαιωνονται απο τα δυο τραιλερς. δεν ειναι ασχημη. https://www.reddit.com/r/movies/comments/3c5kmi/potential_spoilers_a_detailed_plot_of_batman_v?sort=top "I heard that Batman fights Superman because he never uses paragraph breaks in his Daily Planet articles." :-D :-D Ωραία και η παρακάτω ανάλυση και για να τελειώνει το παραμύθι, ο Supenman μπορούσε να κάνει σκόνη τον Batman σε ms (το έχει πει και ο Snyder).. (3:50) στο παραπάνω video. 1
Wayward Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ καλό το trailer, μακάρι και η ταινία να είναι σε αντίστοιχα επίπεδα... /hyped Απλά έδειξαν πολλά όντως νομίζω, εγώ πχ. δεν είχα πάρει χαμπάρι για Doomsday στην ταινία.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) και για να τελειώνει το παραμύθι, ο Supenman μπορούσε να κάνει σκόνη τον Batman σε ms (το έχει πει και ο Snyder).. Well, duh. Όπως το λέει και εδώ (και γενικά) αν ο Superman ήθελε, ο Batman δεν θα είχε καμιά ελπίδα. Eίναι απλά σε διαφορετικό (όχι Justice ) league. Εκτός αν: Batman still dies, but not alone. Edit: Όσο για το trailer, πλάκα φαίνεται να έχει. Τρώγεται ο Lex (Περούκα; Θα χάνει το μαλλί μετά; Μετά την ξανθιά Lois και τον μαύρο Perry, δεν νομίζω). Όλο ξεχνάω ότι είναι ο γιος του or something. Doomsday does look like a spikey Ninja Turtle... Επίσης το τέλος ολίγον Marvel. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2015 από GhostRiderLSOV
Porco_rosso Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 μια μαλακια και μιση φαινεται (y) μπραβο Ζακ \m/
snik3 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ωχ παναγία μου...Κάθε στοιχείο έκπληξης έπαψε να υπάρχει...Αυτό με τα spoilertrailers πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή, ξενερώνει τον κόσμο.Οκ, για τον Doomsday δεν περίμενα comic αναπαράσταση οπότε ακόμα και αυτό το τερατούργημα δε με εξέπληξε. "That son of a bitch?"Batfleck your are trying too hard...Αγαπητέ Zack ο Bats είναι badass ούτως η άλλως, αυτό δε χρειαζόταν.Με χάλασε πολύ ο Eisenberg, ελπίζω να διαψευστώ...Νομίζω πως απο τη phase 1 του DCCU θα μας μείνει μόνο ο Jared Leto... 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Doomsday does look like a spikey Ninja Turtle... εμένα μου θύμησε τον Sloth από τα Goonies 1
gavros10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ο Batman γιατι κραταει οπλο στο τελος; ΓΙΑΤΙ; Μηπως να εδειχναν και την πλοκη της επομενης ταινιας σε αυτο το τρειλερ; 1
coffeex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Κακά τα ψέματα η τελευταία σκηνή του trailer την έκαψε την ταινία... Ωραία θα δούμε μάχες κτλ αλλά δεν θα έχουμε το στοιχείο της «έκπληξης»
tritonas00 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ωχ.. Μου φαινεται τελικα ο Affleck θα σωσει την ταινια... (που καταντησαμε)Τελευταια σκηνη marvel style-γτπΕλπιζω ο Terrio να μας δωσει αξιολογο script τουλαχιστον. Ακομη πιο μικρο καλαθι πλεον. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2015 από tritonas00
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ο Batman γιατι κραταει οπλο στο τελος; ΓΙΑΤΙ; Μηπως να εδειχναν και την πλοκη της επομενης ταινιας σε αυτο το τρειλερ; Some kind of bat-gadget.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα