Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

k5SCHFS.jpg

Σκουπίδι

Βρίσκω αυτό το στυλ-μίξη bydlo με Riff Raff αρκετά freaky, περιμένω με περιέργεια να το δω στη μεγάλη οθόνη.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτή η στολή μου αρέσει περισσότερο από της Gabot. Θυμίζει περισσότερο τα κόμικς. Η άλλη μου φαίνεται άχρωμη. Δεν ξεχωρίζει κάπως.

Δημοσ.

καλα ενταξει ο superman ειναι λες και του εχουν βαλει κανα καροτο στον κ@λ@.Τι ξινη μουρη ειναι αυτη.....
Προβλεπω καταστασεις man of steel.Βεβαια δεν ειναι αυτο που με χαλαει με την ταινια αυτη αλλα ο Lex Luthor.Απο το λιγο που τον εχουν δειξει φαινεται λαθος επιλογη ο Jessie Eisenberg.

Δημοσ.

καλα ενταξει ο superman ειναι λες και του εχουν βαλει κανα καροτο στον κ@λ@.Τι ξινη μουρη ειναι αυτη.....

Προβλεπω καταστασεις man of steel.Βεβαια δεν ειναι αυτο που με χαλαει με την ταινια αυτη αλλα ο Lex Luthor.Απο το λιγο που τον εχουν δειξει φαινεται λαθος επιλογη ο Jessie Eisenberg.

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά παλιότερα (δεν θυμάμαι την πηγή) διάβασα το παρακάτω

ότι θα είναι ο γιος του Lex Luthor

Δημοσ.

Αυριο νεο full trailer, απ'οτι διαβαζω.

Tune in to Jimmy Kimmel Live this Wednesday, December 2nd, at 11:35 / 10:35 CT for the worldwide debut of the new ‪#‎BatmanvSuperman‬: Dawn of Justice trailer. Here's an exclusive sneak.

Η σκηνή πρέπει να είναι κάποιο όνειρο του ψυχωτικου Μπρους

Yeap, http://www.techinsider.io/batman-v-superman-knightmare-batman-toy-2015-10

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...