Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάντως και στην anime σειρά JLA που παιζόταν love story με τον Batman, μου άρεσε.
Νομίζω πως ο περισσότερος κόσμος έχει πάντα στο μυαλό του οτι ο Supy πρέπει να έχει γκόμενα την Λόις Λέϊν και οι παραγωγοί φοβήθηκαν να διαφοροποιήσουν κάτι τέτοιο, άλλωστε έδειξαν τη πρόθεσή τους αυτή απο το Man of Steel.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

απο ανεκαθεν oι καλυτερες Elsewhere ιστοριες ειναι με τον Superman να εχει γκομενα την αμαζονα πριγκιπισσα.

Μην ξεχνάμε και ότι στην new 52 υπάρχει και κόμικ Superman-Wonder Woman που ήταν γαμάτο μέχρι που το άφησε ο Soule.

ειχε WW-Bats love story στο JLA cartoon? δεν θυμαμαι.

Απ' όσο θυμάμαι είχε παιχτεί φιλί για κάλυψη και ο Bruce είχε πει μια φορά στην Zatanna ότι με την Diana είναι απλώς φίλοι και η Zatanna του είπε: Όχι, Bruce. Εμείς οι δύο είμαστε απλώς φίλοι. Εσύ με την Diana είστε κάτι παραπάνω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Wayne με συναισθήματα χλομό τον βλέπω τον Affleck, ο Eisenberg αν και μου αρέσει εδώ κάπως μου ξίνισε...προβλέπω την ταινία καμια 3 ώρες με τόσο "origin". Πάντως το trailer looks awesome, και πολύ θα ήθελα ο Superman να κανεις λίγο κιμά τα μούτρα του Bats. Θα έχει και Joker η μου φάνηκε?! Wonder Woman fuckin sucks, flash και aquaman πάει πολύ νομίζω. Anyways πολύ το ζορίζουν το θέμα.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια σύνδεση (στο trailer τουλάχιστον) του όλου στόρι με την Wonder Woman; Γιατίοι δύο-τρεις σκηνές που τη δείχνει μοιάζουν τελείως άσχετες, σαν να τις πήραν από άλλη ταινία.

Δημοσ.

Επος το trailer, δεν ξερω μπορει οι ταινιες του Nolan να παραμεινουν καλυτερες αλλα σαν batman ο Affleck και η προσεγγιση του snyder μου αρεσει περισσοτερο για batman. Ο batman του Nolan ηταν slow εντελως εδω λιγο που ειδαμε φαινεται να πιανει το vibe των comics πολυ καλυτερα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...