Silverage Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Έχω μια ιδέα.Να γίνετε batman ο Alfred τις νύχτες!Και γαμώ θα είναι, θα τρελαθεί το σύμπαν!
stavros88 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 εγω πιστευω μια χαρα θα ειναι ο Αφλεκ τελικα...Οι ταινιες απο την αλλη δεν νομιζω 1
chill Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Γιατί τέτοια υπερβολή; Μπούρδα το TDN; Και το έβαλες και στην ίδια πρόταση με το MOS; Μπούρδα ολκής!!! Δεν μου άρεσε καθόλου, τι να κάνω; Δεν με ενθουσιάζουν τα super heroes movies είναι η αλήθεια και ειδικά η τριλογία είναι ότι χειρότερο έχω δει από κομικ ήρωες. Στο TDK όπως εχω γράψει πολλάκις με πήρε ο ύπνος.....και δεν είναι κάτι που μου συμβαίνει συχνά βλέποντας μια ταινία.
tritonas00 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Chill, για πες μια super hero ταινια που σου αρεσε...
chill Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Chill, για πες μια super hero ταινια που σου αρεσε... Ironman X-Men First Class Νομίζω ότι είναι οι δυο καλύτερες ταινίες με super heroes που έχω δει. Είδα ευχάριστα και αρκετές άλλες (Thor, Captain America, Wolverine, Spidey 1+2 με τον Tobey).
KilliK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Το TDK ειναι καλη ταινια. Δεν ειναι ομως καλη Batman ταινια. Το TDKR δεν ειναι τιποτα απο τα δυο.
bluesattack Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Φλωρακι, ειδικα μπροστα στον Bale, αλλα μια ψιλοεμπειρια superhero την εχει , σαν daredevil και ετσι .Eτσι και αλλιως ψιλοπαρωδια την κοβω την ταινια με εντονη γκει ατμοσφαιρα (εκτος αν διεκδικουν την ιδια γυναικα και παμε σε twillight καταστασεις ) Προτεινεται και αυτη η ταινια για προθερμανση
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Παιδια στο Batman vs Superman φανταζομαι πως αν βρεθουνε τυχαια μια μερα στο δρομο και παιξουν μπουνιες τοτε ο Batman θα τις φαει. Αν ομως ο Batman παει προετοιμασμενος με Κρυπτονιτη κτλ τοτε δυσκολα τα πραγματα. Επισης (και ειναι καθαρα δικια μου αποψη) ο Batman εχει πιο πολλους υποστηρικτες οχι μονο για την σκοτεινη προσωπικοτητα του κτλ αλλα και επειδη η μυθολογια του Superman βασιζεται στην βλακωδη ιδεα πως κανεις δεν καταλαβαινει οτι ο Κλαρκ Κεντ ειναι ο Superman επειδη φοραει τα γυαλια και χαλαει την φραντζα μπροστα. Τώρα το είδα αυτό. Φυσικά εξαρτάται από τον συγγραφέα / σεναριογράφο. Ρεαλιστικά () όμως... Supers gets into orbit and...
KilliK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 "Αν ομως ο Batman παει προετοιμασμενος με Κρυπτονιτη κτλ τοτε δυσκολα τα πραγματα." και εγω αν παω προετοιμασμενος, τον νικαω τον Σουπερμαν. Αυτο με κανει πιο badass απο εκεινον;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα