Σαϊνόμπι Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, Βρισκονται στη διαθεση μου τα εξης κομματια: MOBO: MSI PT890 Neo-V CPU: Intel Pentium D 820 @2,8GHz HDD/ide: Seagate Barracuda 250GB, 7200rpm. Aξιζει πιστευετε να βρω PSU, Ram, Case, VGA για να ολοκληρωσω την συνθεση ή οχι? Ετσι χονδρικα το κοβω να χρειαζεται κοντα στο 80-100 ευρω για να βρεθουν τα παραπανω... Το συστημα δεν θα εχει ιδιαιτερο λογο υπαρξης. Απλα επεσαν στα χερια μου τα συγκεκριμενα κομματια και ειναι πληρως λειτουργικα.. και καθε 2-3 μερες που τα παιρνει το ματι μου ολο μου μπαινει η σκεψη να τους βρω ενα σπιτακι Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2013 από Σαϊνόμπι 1
SPANK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Αν ειναι να δώσεις max μεχρι 100 ευρο αξίζει να εχεις και ενα 2ο η 3ό pc εγω τουλάχιστον θα το έκανα , απλα θα έβρισκα να τα βάλω και σε ενα μικρό κουτάκι φάση τετοια http://www.thermaltakeusa.com/chassis.aspx σε mini case
SPANK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 To LANBOX Lite (το εχω) η καποιο γενικά απο τα μικρά σαν το lanbox 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα