Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. στο σπιτι της κουνιαδας μου εχουν adsl.

Οταν σηκωνουν το τηλεφωνο να μιλησουν ΄το internet κοβεται. οταν κλεισουν επανερχεται.

τι φταιει; τι κανω;

Δημοσ.

Καλησπερα,λογικα δεν εχετε συνδεσει το spliter( η καπως ετσι ελγεται).Ειναι ενα μικρο τετραγωνο εξαρτημα το οποιο πρεπει να παρεμβαλεται αναμεσα στην στην πριζα του τηλεφωνο και στο τηλεφωνο-router

Δημοσ.

δες αν υπάρχει φίλτρο πίσω απο κάθε τηλεφωνική γραμμή,fax κλπ.

επίσης έχετε συναγερμό που είναι συνδεμένος με τηλεφωνική γραμμή?

τέλος αν έχετε πολλές τηλεφωνικές συσκευές δοκιμάστε να τις βγάλετε και να δοκιμάσετε με μία μόνο.

Δημοσ.

στο 99 τις 100 των περιπτωσεων φταιει οτι δεν εχεις βαλει καπου φιλτρο.πολλες φορες το ξεχνανε σε συναγερμο το φιλτρο.επισης τα φιλτρα εχουν σωστη και αναποδη.επισης δεν θελει φιλτρο πριν το adsl router.αν εχεις και τηλεφωνο και ιντερνετ βαζεις splitter.

σε σπανιες περιπτωσεις δεν φταιει κατι σε σενα αλλα μπορει να φταιει καποια οξειδωση στον κατανεμητη η να φταιει η splitter card στον παροχο αλλα ειναι πολυ σπανιο.

επισης στο σπιτι σου μπορει να εχεις βαλει φιλτρα παντου απλα να ειναι χαλια η εσωτερικη καλωδιωση σου.

Δημοσ.

Παίζει να φταίει το router; Έχω το ίδιο πρόβλημα, έχω αλλάξει 3-4 splitters και πάλι πέφτει η σύνδεση όταν μιλάω στο τηλέφωνο. (αν παίζει κάποιον ρόλο, πρέπει να κάνω reboot το router μετά για να επανέλθει το internet)

Δημοσ.

Παίζει να φταίει το router; Έχω το ίδιο πρόβλημα, έχω αλλάξει 3-4 splitters και πάλι πέφτει η σύνδεση όταν μιλάω στο τηλέφωνο. (αν παίζει κάποιον ρόλο, πρέπει να κάνω reboot το router μετά για να επανέλθει το internet)

γινεται αλλα ειναι πολυ δυσκολο.στο 99 τις 100 των περιπτωσεων που βλεπω φταιει κατι μεσα στο σπιτι σε καλωδιωση.ποσα τηλεφωνα εχεις μεσα στο σπιτι εχουην φιλτρακια ?εχεις συναγερμο?

Δημοσ.

Ένα τηλέφωνο που ναι στο ίδιο splitter με το router. Το σπίτι απ ότι καταλαβαίνω έχει καλωδίωση για συναγερμό αλλά δεν έχει εγκατασταθεί ποτέ. Απλά δίνω μια πιθανότητα στο router επειδή το χα στη ντουλάπα για κάποια χρόνια λόγω κάποιου προβλήματος που χε (και δε θυμάμαι ποιο είναι αυτό :Ρ).

Δημοσ.

Ένα τηλέφωνο που ναι στο ίδιο splitter με το router. Το σπίτι απ ότι καταλαβαίνω έχει καλωδίωση για συναγερμό αλλά δεν έχει εγκατασταθεί ποτέ. Απλά δίνω μια πιθανότητα στο router επειδή το χα στη ντουλάπα για κάποια χρόνια λόγω κάποιου προβλήματος που χε (και δε θυμάμαι ποιο είναι αυτό :Ρ).

αυτο το δεν εχει εγκατασταθει ποτε μπορει να σημαινει οτι τα καλωδια ειναι πανω στο συναγερμο αλλα απλα δεν εχει σεταριστει ο συναγερμος ποτε.αν ειναι πανω στο συναγερμο εχουμε προβλημα.εκτος αν εννοεις οτι δεν υπαρχει καθολου κουτι συναγερμου οποτε οκ.μετα μπορει να ειναι ειτε οξειδωση σε καναν κατανεμητη η να εχεις κουμπωσει στο κεντρικο πριζακι το αναπληρωματικο ζευγαρι και να σου κανει αυτο θεμα..αν ειναι τωρα το ρουτερ αυτο δεν μπορω να στο πω εγω.βρες καποιο αλλο για δοκιμη

Δημοσ.

οκ τοτε δενειναι ο συναγερμος.ξεκινα με ρουτερ και μετα βλεπουμε τα υπολοιπα  αν πιανουν τα χερια σουνα ανοιξεις πριζακια κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Pouline, να σε ρωτησω.στο ρουτερ εχει σπλιτερ χωρις να υπςρχει τηλεφωνικη συσκευη εκει.να το βγαλω το σπλιτερ?

Δημοσ.

Pouline, να σε ρωτησω.στο ρουτερ εχει σπλιτερ χωρις να υπςρχει τηλεφωνικη συσκευη εκει.να το βγαλω το σπλιτερ?

βγαλτο δεν εχει νοημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...