chrisSerres Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα, χτύπησα το yamaha f1 μου ελαφρώς και του στράβωσα το πιρούνι. Αύριο το απόγευμα θα του βιδώσω το καινούριο πιρούνι. Έχουν σπάσει όλα τα μπροστινά πλαστικά, σκέφτομαι μπροστά να του βάλω στρόγγυλο φανάρι (βλέπε honda cb, bross, suzuki bandit) και να το κάνω σαν naked. Αξίζει? Απλά βαριέμαι και λέω να του αλλάξω την εμφάνιση... Τα υπόλοιπα πλαστικά μέχρι και τις ποδιές είναι άψογα. Το παπί είναι ετούτο: Πληροφοριακά το έχω 56σάρι με 26σάρι μικούνι κάρμπι, και πολλά άλλα Αξίζει η ιδέα σαν πρότζεκτ?
antonl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Sorry για το off-topic αλλά συ δεν είχες γίνει σα μούμια πριν κάτι μέρες από ποδήλατο; Πιάσαν οι ευχές για ταχεία ανάρρωση και πρόλαβες και χτύπησες και το παπί; :Ρ 1
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Ζεις στο negative plane του zoranb. Αυτός μαστορεύει, εσύ καταστρέφεις. 2
chrisSerres Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 φίλε το στράβωσα πρίν μερικούς μήνες, όπως βλέπεις και στη φωτογραφία τα πόδια μου είναι άθιχτα. όσων αφορά τους προηγούμενους τραυματισμούς τη γλίτωσα από εγχειρήσεις, απλά κάνω κάθε μέρα ασκήσεις για να δυναμώνει το δεξί γόνατο-γάμπα γιατί δε μπορώ ακόμα να το διπλώσω τέρμα. Και παράλληλα μιας και βαριέμαι όλη μέρα και κόβω βόλτες γύρω από το παπί, σκέφτομαι να το κάνω naked μπροστά στρογγυλοφάναρο
De@th L0rd Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Mια χαρά είναι το παπί, τρίψτου την εξάτμιση αν μπορείς με αλουμινόχαρτο για σφουγγάρι και κοκά-κόλα διαίτης για να γυαλίσει, άλλαξτου τις γελοίες ζάντες και βάψτο ένα μεταλλικό έντονό χρώμα, πχ πράσινο, πορτοκαλί ή μπλέ. Naked δε γίνονται τα παπιά πόσο μάλλον να γίνουν στρογγυλοφάναρα. Δεν έχουν "Delta" σκελετό που να σηκώνει παρεμβάσεις. 2
chrisSerres Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Mια χαρά είναι το παπί, τρίψτου την εξάτμιση αν μπορείς με αλουμινόχαρτο για σφουγγάρι και κοκά-κόλα διαίτης για να γυαλίσει, άλλαξτου τις γελοίες ζάντες και βάψτο ένα μεταλλικό έντονό χρώμα, πχ πράσινο, πορτοκαλί ή μπλέ. Naked δε γίνονται τα παπιά πόσο μάλλον να γίνουν στρογγυλοφάναρα. Δεν έχουν "Delta" σκελετό που να σηκώνει παρεμβάσεις. τι έχουν οι ζάντες? ..πρέπει να το περάσω κτέο, οπότε το αφήνω άσπρο επειδή το έχω δηλώσει άσπρο στα χαρτιά κατά την μεταβίβαση. Η εξάτμιση είναι λεία και γυαλιστερή, απλά έχει πάρει ένα χάλκινο χρώμα... το τράβηξα μια φότο σήμερα που φρέσκαρα κάποια πλαστικά..
παπι Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Οταν λες naked, εννοεις να μην βαλεις ποδια και πλαστικο πανω απο τον τροχο; Αν ναι. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ γιατι περα απο τα νερα, υπαρχουν και τα χαλικια.
*Kezar* Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 ασε εγω σκεφτομαι στο αμαξι μου να βγαλω το καπω και τους προφυλακτηρες λετε να γινει ωραιο? ρε ντυσε το παπι εκει περα και κρυωνει... το ξυλωματα και βλακειες για Dragster κατεβαινεις και σε ενδιαφερει το 1Kg?
chrisSerres Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx<333333333333333333333333333333333 1
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 χαλας ολη την αεροδυναμικη=χανεις τελικη,αυξανεις καταναλωση,μειωνεις σταθεροτητα,χαλας τη ροη αερα και τη ψυξη, φαινεται γυφταριο... 4
ParhsG Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 χαλας ολη την αεροδυναμικη=χανεις τελικη,αυξανεις καταναλωση,μειωνεις σταθεροτητα,χαλας τη ροη αερα και τη ψυξη, φαινεται γυφταριο... + γερνανε τα πλαστικα μεσα καλωδια και βαφη απο υγρασία και UV 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα