Dimitris_il_mix Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Χαίρεται παίδες. Πήρα ένα το samsung galaxy s3 mini και θέλω να του πάρω μια κάρτα μνήμης (παίρνει SD και SDHC από ότι είδα στο ιντερνετ). Ψάχνοντας στο e-shop είδα ότι οι SDHC χωρίζονται σε κλάσεις. Αν κατάλαβα καλά η κλάση έχει να κάνει με την ταχύτητα διαμεταγωγής δεδομένων. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι η κάρτα μνήμης θα μπει σε κινητό, παίζει ρόλο τι κλάση θα πάρω ή θα είναι ουσιαστικά το ίδιο ;;; (Μπορεί δλδ το κινητό να εκμεταλλευτεί την επιπλέον ταχύτητα της SD ή όχι; Ευχαριστώ πολύ.
Silverage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Κοίτα όσο να'ναι έχει διαφορά αλλά μην περιμένεις κάτι φοβερό.Εγώ πήρα μια 8GB class 10, 9 ευρώ.Τώρα βλέπω έχει και με 6 στο skroutz.Αν βρεις class 10 φθηνή προτιμησέτη.
Dimitris_il_mix Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Σας ευχαριστώ πολύ !!!! Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο.. πως μπορώ να σιγουρευτώ ότι το κινητό μου παίρνει SDHC ;; Μια σελίδα λέει ότι παίρνει "microSD, microSDHC up to 32 GB" και μια άλλη "microSD, up to 32 GB" !!! Ευχαριστώ
Silverage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Πρέπει να παίρνει.Σε εμένα δουλεύει.Και απ'οτι είδα σχεδόν όλα παίρνουν SDHC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα