xristoforos89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Στα 129ευρω: http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=13205 Φθηνοτερη σκρουτζ 182.50ευρω: http://www.skroutz.gr/s/397233/HP-2311gt.html 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 wow.. γιατι να μην ειναι Dell??....γιατιιι...??? πολυ καλη φαινεται παντως και με 3 χρονια εγγυηση.
ninos30 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 wow.. γιατι να μην ειναι Dell??....γιατιιι...??? πολυ καλη φαινεται παντως και με 3 χρονια εγγυηση. ΔΛΔ η HP σε αφήνει αδιάφορο (το ακούσαμε και αυτό). Αν κάποιος ενδιαφέρεται για 3dMonitor, όπερ και σημαίνει ΤΝ-πανελ αναγκαστικά (ακόμα αφού σε IPS είναι απλά ένα down-scale) καλή περίπτωση. Αλλιώς δεν λέει... Γνώμη μου πάντως πως 23" και 3d πολύ-fail συνδυασμός... Το 3d θέλει ίντσες για να πεις ότι αξίζει
xristoforos89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 ΔΛΔ η HP σε αφήνει αδιάφορο (το ακούσαμε και αυτό). Λογικα το λεει λογω της τοπ-onsite εγγυησης της dell. 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 ΔΛΔ η HP σε αφήνει αδιάφορο (το ακούσαμε και αυτό). Αν κάποιος ενδιαφέρεται για 3dMonitor, όπερ και σημαίνει ΤΝ-πανελ αναγκαστικά (ακόμα ) καλή περίπτωση. Αλλιώς δεν λέει... Γνώμη μου πάντως πως 23" και 3d πολύ-fail συνδυασμός... Το 3d θέλει ίντσες για να πεις ότι αξίζει δεν με αφηνει αδιαφορο (απο ποτε το wow ειναι ενδειξη αδιαφοριας!?), αλλα οσες φορες εχει χρειαστει να ασχοληθω με το σερβις της HP δεν ειχα και τις καλυτερες εντυπωσεις. Λογικα το λεει λογω της τοπ-onsite εγγυησης της dell. πολυ σωστα.
Ntinaras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 3d=αχρηστο εκτος κι αν εχεις 3πλο sli η 4πλο crossfire... πως αλλιως περιμενεις να χεις μινιμουμ 120fps? 1
ninos30 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 O "μεγάλος" τραβάει πάντοτε και τα πυρά πάνω του. Στις 1000 καλές περιπτώσεις AS (after-sales) θα βγουν οι 5 στραβές στην επιφάνεια. Δεν είναι τυχαίο νομίζω πως όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις του κόσμου συνεργάζονται με HP-Compaq... Προσωπικά εμένα η refurbished λύση που προσφέρει η DELL δεν με καλύπτει. Γιατί refurbished παίρνεις όταν στην αλλάζουν και όχι New. Αν είναι τότε, ας πάρουμε όλοι LG που έχουν καθαρό 0 pixel και αλλαγή σε NEW με την μία.
Fulgore1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Οπως και να εχει 50+ευρο κατω ειναι αρκετα καλη προσφορα ειδικα για 23''
Xero1991 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 ΔΛΔ η HP σε αφήνει αδιάφορο (το ακούσαμε και αυτό). Αν κάποιος ενδιαφέρεται για 3dMonitor, όπερ και σημαίνει ΤΝ-πανελ αναγκαστικά (ακόμα αφού σε IPS είναι απλά ένα down-scale) καλή περίπτωση. Αλλιώς δεν λέει... Γνώμη μου πάντως πως 23" και 3d πολύ-fail συνδυασμός... Το 3d θέλει ίντσες για να πεις ότι αξίζει τι εννοείς down-scale με IPS?
samniotis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 αναφέρει ότι συνοδεύεται απο 2 ζευγάρια παθητικά γυαλιά αυτό σημαίνει ότι έχει passive 3D και άρα μειώνει την ανάλυση στο ήμισυ? SBS - 960*1080 OU - 1920*540
ducath Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Παιδιά επειδή είμαι λίγο άσχετος. Εγώ θέλω μία ξεκούραστη οθόνη για κώδικα. Θα μπορώ να δουλέψω ή θα αιωρούνται τα γράμματα και θα ψάχνομαι?
ninos30 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) τι εννοείς down-scale με IPS? To 3d θέλει 2x60Hz = 120Hz για να παίξει σωστά. Και αυτό το καταφέρνουν προς το παρόν μόνο τα ΤΝ panels σε αυτές τις ίντσες. Σε IPS πρέπει να πας στις 32+ (κάτι διαβάζω για ένα 27αρι IPS 1440p αλλά δεν το βλέπω πουθενά). Τα μικρά IPS monitors που (και καλά) υποστηρίζουν 3d, εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι σε λίγες ίντσες "κρύβονται" τα μειονεκτήματα, και με κάποιες τεχνικές περνάνε το 3d από τα 60Hz (specs από ένα IPS 23" 3d). Καταλαβαίνεις πως η απόδοση πέφτει δραματικά. Είναι και passive 3d, οπότε... Στα χαρτιά έχουν ανακοινωθεί κάτι MVA 3d σε αυτές τις ίντσες, αλλά προς το παρόν φωνή βοώντος εν τη ερήμω... Αλλά όπως ειπώθηκε πολλάκις, σε αυτές τις ίντσες ΔΕΝ ΛΕΕΙ το 3d. Άμα κάτσεις μακρυά το "χάνεις" άμα κάτσεις κοντά ζαλίζεσαι πολύ με τα επακόλουθα αποτελέσματα Παιδιά επειδή είμαι λίγο άσχετος. Εγώ θέλω μία ξεκούραστη οθόνη για κώδικα. Θα μπορώ να δουλέψω ή θα αιωρούνται τα γράμματα και θα ψάχνομαι? IPS για ξεκούραση και καλά χρώματα... Και αν θες και την γνώμη μου, να έχει και pivot αφού την θες για κώδικα(πχ lg 231P, DELL U2312) Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2013 από ninos30 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα