Nabuko Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 25 λεπτά πριν, 1comment είπε θα τρέξει και θα φύγει. Αυτό δε θέλεις?
1comment Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 36 λεπτά πριν, Nabuko είπε Αυτό δε θέλεις? Στο σημείο που την έχω καπακώσει αν τρέξει, την έχασα.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, 1comment είπε Στο σημείο που την έχω καπακώσει αν τρέξει, την έχασα. Βαλε της airTag.
1comment Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 59 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ξέρεις ότι επιβιώνουν και απο πυρηνική βόμβα;Τι να της κάνει ένα τρίμηνο απομόνωση; Ωχ....μη μου λες τέτοια. Αν την ψεκάσω με το κατσαριδοκτόνο θα πεθάνει, αλλά το θέμα είναι αν τρέξει και φύγει. Θα δοκιμάσω να ψεκάσω χαρτί και να το βάλω μεσα στο κουτί.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, 1comment είπε Ωχ....μη μου λες τέτοια. Αν την ψεκάσω με το κατσαριδοκτόνο θα πεθάνει, αλλά το θέμα είναι αν τρέξει και φύγει. Θα δοκιμάσω να ψεκάσω χαρτί και να το βάλω μεσα στο κουτί. Ok.Θα μιλήσω σοβαρά.Ανοιξε τρυπα στο κουτί και ψεκασε
1comment Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ok.Θα μιλήσω σοβαρά.Ανοιξε τρυπα στο κουτί και ψεκασε Με τίποτα. Ψέκασα μια διαφάνεια Α4 και την έβαλα μέσα στο κουτί. Πιστεύω μέχρι το βράδυ θα είναι καπουτ. Γενικά βρίσκω περίπου μία κάθε μέρα αλλά όλες αναποδογυρισμένες και ημιθανείς. Πρόκειται για μαγαζί που επικοινωνεί με χώρο που υπάρχει αναβατόριο. Το υπόγειο είναι όμως ημιτελές με μπάζα και στην ουσία κακώς υπάρχει το αναβατόριο. Μπαίνουν από το κενό που υπάρχει γύρω από το αναβατόριο στο πάτωμα για το οποίο δεν μπορώ να κάνω κάτι πέρα από ψέκασμα. Πέρσι είχα πολύ λιγότερες. Ζήτημα να είδα 3-4 όλο το καλοκαίρι. Φέτος το ξεφτιλίσαμε από νωρίς... Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2022 από 1comment
Menelaos83 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ψεκασε με Bayer K-Othrine και θα ξεμπερδεψεις μια και καλη. Υπαρχει και το BASF Goliath Gel αλλα με τετοια τιμη... Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2022 από Menelaos83 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα