nick#18 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Ξερεις κατι? Δεν τα πειραζω δεν με πειραζουν... καπως ετσι παει νομιζω.. πολλα δεν με ενοχλουν ουτε εμενα π.χ. ακριδες, τριζονια...που αλλοι τα βλεπουν και πηδανε πανω σε οτι βρουν... αλλα οταν μιλαμε για κατσαριδα δεν! στην πυρα! ειναι βρομικη η γαμ*μενη!
kfyros Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Για τα έντομα, απεντόμωση του χώρου από ειδικό που χρησιμοποιεί εγκεκριμένα εντομοκτόνα 2 φορές το χρόνο. Απρίλιο, Οκτώβριο. Απόφραξη τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Αν υπάρχουν προβληματικά φρεάτια, επισκευή. Τα υπόλοιπα είναι μαλακίες. Και πάλι μπορεί να εμφανιστεί καμία τερέζα πετούμενη, συνήθως αυτές που εμφανίζονται είναι ζαβλακωμένες και θα πεθάνουν, αλλά από τη στιγμή που πετάνε μπορεί και να μην έχουν φάει το δηλητήριο. Όσο για μπόχα από σκατό γάτας, πραγματικά θα δημιουργήσεις βιβλιογραφία!!! Αν ξεθάβεις τα σκατά τους μόνο μπορεί να γίνει αυτό..Το πιο πιθανό είναι να αναφέρεσαι σε "υγρά" αρσενικών που μαρκάρουν την περιοχή τους.Αυτά μυρίζουν, ναι..Αυτός είναι κι ο σκοπός. Δε νομίζω να υπάρχει φυτό που να τις απωθεί. Ίσως κάποιο άλλο προϊόν που να πρέπει να το ρίχνεις στην αυλή και να μη γουστάρουν τη μυρωδιά του.. ΟΧΙ ΦΟΛΑ cause I 'll hunt you down if you do that!
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Τετοια τερατα εχουμε και στην Κυπρο και πραγματικα τις σιχαινομαι οσο δεν παει. Ειναι απο τα πλασματα που πραγματικα βρισκονται στην κορυφη "to be hunted and exterminated" εντομων που συχναζουν στα σπιτια. Δεν μπορω να κοιμηθω απαξ και δω κατσαριδα μεσα στο σπιτι μου, πρωτα θα τη σκοτωσω και μετα θα σφουγγαρισω ολοκληρο το χωρο με αρκετη χλωρινη καθως την απεχθανονται και φευγουν πολυ συντομα απο τη μυρωδια της. Επισης αν ερθουν σε αμμεση επαφη με χλωρινη (σφουγγαρισα μια κατα λαθος μια μερα) τεζαρουν σχεδον αμεσως. Δεν εχω μεσα στο σπιτι αλλα ερχονται απο εξω και μπαινουν κατω απο τη χαραμαδα της κεντρικης πορτας μου. Πραγματικα σαν κερβερος ειμαι καθε βραδυ σπιτι μου.
Cryptic Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 και εγώ συχαίνομαι τα έντομα αλλα όχι για κανα άλλο λόγο αλλα για τα ζουμιά που βγάζουν όταν τα σκοτώσεις έχω λιώσει καταλάθος έντομα που έκατσαν πάνω μου και μετά ήθελα να βγάλω το δέρμα μου ιπτάμενες κατσαρίδες μια φορά είχα δει σπίτι μου αλλα τις κανονίσανε οι γάτες με γάτες δηλαδή (όχι τίποτα κοιμισμένες)στο σπίτι δεν πρόκειται να δεις έντομο για πάνω απο μια μέρα δεν τα αφήνουν να πολλαπλασιαστούν βέβαια δεν ειναι λογικό και λύση να πάρεις γάτα μονο και μονο για αυτό οπότε κοίτα με κανα φάρμακο κλπ ρε παιδιά αυτές οι κατσαρίδες υπήρχαν απο πάντα στην Ελλάδα ή ειναι εισαγόμενες ? παλιά δεν τις θυμάμαι που ημουν μικρός . Η γάτα θα πιάσει μια κατσαρίδα, και θα την τρώει μπροστά σου όταν έχεις πρωϊνό.
Luxx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Ποσο ασφαλες ειναι αυτο το goliath gel για τον ανθρωπο; Και οταν λεει οτι γυρναει πισω στην βαση και δηλητηριαζει και τις υπολοιπες και πεθαινουν. Εαν η βαση ειναι σε καμια τρυπα μεσα στο σπιτι και πεθανουν ολες, δε θα βρωμισει ο τοπος μετα απο λιγο καιρο; Μπορει να γεμισει και με μυρμηγκια! Ή κανω καπου λαθος;
skiabox Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά έχουμε θέμα στην πολυκατοικία (περιοχή Λάρισας κέντρο).Παρόλο που κάνουμε ψεκασμούς με ειδικό επαγγελματία (ο ψεκασμός έγινε το Μάιο), τα 'κτήνη' μήκους 3-4 εκατοστών έφτασαν μέχρι τον 3ο όροφο που είμαι.Οποιαδήποτε λύση μπορεί να δοθεί είτε δημόσια είτε με pm.Ευχαριστώ.
SR20DET Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 ρωτηστε σε φαρμακεια: ειχαμε παρει ενα ειδος gel που το απλωνεις σε μια επιφανεια -σε χαρτονι 30χ30cm περίπου εμεις- και το αντιλαμβανονται ως φαγητό αλλά όταν ακουμπήσουν πάνω τους κολλανε. φυγαμε 10 μέρες διακοπές πριν μερικά χρόνια και όταν γυρίσαμε δεν βλέπαμε σπιθαμή άσπρου χαρτονιού. επίσης παρατηρήσαμε και μια μεγαλύτερη συγκριτικά με τις υπολοιπες κατσαρίδες που λέγεται οτι είναι "η μαμά" και βρίσκεται συνήθως στη φωλιά εκτός και αν πεινάσει πολυ... ειχαμε χρόνια προβλημα και απο τότε δεν ξαναεμφανίστηκε τίποτα ξανά. επίσης δεν κόστιζε ακριβα γύρω στο 10ευρω. Το κακό είναι οτι δεν θυμάται κανείς μας την ονομασία.
skiabox Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Για αυτά τα κτήνη που λέω ποιο φάρμακο προτείνετε; Μιλάω για κατσαρίδα υπονόμου δηλαδή όπως καταλαβαίνετε και όχι σπιτιού.
bnvdarklord Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Αν μπορεις κλεινε τα παράθυρα οταν βραδιάζει, αν εισαι βεβαιος οτι μπαινουν απ'εξω, κυριως το βραδυ κυκλοφορούν.
Panos.Powers Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Είχα την ελπίδα ότι θα μπω σε ένα τοπικ με προτάσεις για αγορά κατσαρίδας...
Timonkaipumpa Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντα υπάρχει ελπίδα. Μπορείς να στείλεις ένα pm στον TS και να τον ρωτήσεις εάν πουλάει τις δικές του.
1comment Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος πέραν της παντόφλας για να σκοτώσεις αυτά τα αηδιαστικά ζωάκια; Τώρα μόλις καπάκωσα μία με κουτί από παπούτσια. Σκέφτομαι να πάρω τηλ τον φάδερ να έρθει να την σκοτώσει, είναι ειδικός σε αυτά! Παίζει να πεθάνει μέσα στο κουτί αν μείνει κανα δυο μέρες; Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2022 από 1comment
filip123go Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 42 λεπτά πριν, 1comment είπε Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος πέραν της παντόφλας για να σκοτώσεις αυτά τα αηδιαστικά ζωάκια; Τώρα μόλις καπάκωσα μία με κουτί από παπούτσια. Σκέφτομαι να πάρω τηλ τον φάδερ να έρθει να την σκοτώσει, είναι ειδικός σε αυτά! Παίζει να πεθάνει μέσα στο κουτί αν μείνει κανα δυο μέρες; Spoiler
1comment Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 27 λεπτά πριν, filip123go είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έχω αυτό που είναι πολύ πιο ισχυρό. Το θέμα είναι ότι με το που σηκώσω το κουτί θα τρέξει και θα φύγει. Πφφφ νομίζω θα την αφήσω έτσι μέσα στο κουτί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού🤣
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, 1comment είπε Έχω αυτό που είναι πολύ πιο ισχυρό. Το θέμα είναι ότι με το που σηκώσω το κουτί θα τρέξει και θα φύγει. Πφφφ νομίζω θα την αφήσω έτσι μέσα στο κουτί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού🤣 Ξέρεις ότι επιβιώνουν και απο πυρηνική βόμβα;Τι να της κάνει ένα τρίμηνο απομόνωση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα