RottenLungs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Παιδιά κάνω ελεύθερο κάμπινγκ, ζώ σε μονοκατοικία με όλων των ειδών τα έντομα και δεν με ενοχλούν καθόλου ΑΛΛΑ τέτοια αηδία δεν έχω νιώσει ποτέ στην ζωή μου. Εδω και κανα μήνα βρίσκω στο γκαράζ (εσωτερικό - ισόγειο) κάτι κατσαρίΔες μήκος 7 πόντους (χωρίς τις κεραίες), κατάμαυρες και ύψος 3 πόντους με φτερά. Ποτε δεν είχα ξαναβρεί, είχαμε ένα θέμα με την αποχέτευση και παίζει να ήρθαν απο εκεί και να στήσανε στο γκαράζ τώρα. Θέλω να τις εξοντώσω όλες, πείτε μου τρόπο (εχω ψεκάσει ΆΠΕΙΡΑ, και όσες βλέπω είναι νεκρές απλα το θέμα είναι οτι συνεχίζω να τις βλέπω - που σημαίνεις οτι ζουν και βασιλεύουν)
LongTom Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Σε τέτοια μεγέθη που περιγράφεις είθισται να χρησιμοποιούνται θερμοβαρικές κεφαλές ή απλές ναπάλμ. Επίσης ίσως λειτουργήσει και εάν καλέσεις εξολοθρευτή. 13
RottenLungs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Την μία την έκαψα ζωντανή. Ήταν αναποδογυρισμένη δύο μέρες αλλα ακόμα κουνιότανε, οπότε πέταξα ζιπέλαιο και την έκανα μπάρμπεκιου, μετά σταμάτησε να κουνιέται. 7
SOADNICK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Yπηρχε και παλιοτερα ενα τετοιο topic 20+ σελιδων, περιμενε λιγο να το βρω. ΕDIT: http://www.insomnia.gr/topic/179041-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89%CF%82/?hl=%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%82 2
RottenLungs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Ωραία απο ότι είδα δυο - τρία άτομα είπα για goliath gel... Θα το τσιμπήσω και θα πώ εντυπώσεις. Θα τις ταΐσω καλά Πάντως τα σπρέι δεν πρέπει να κάνουν και τίποτα. Μία κατσαρίδα την είχα ψεκάσει 3-4 φορές και δεν έλεγε να πεθάνει (βέβαια βασανιζόταν αρκετά). Ρε πούστη έχω ανοιχτά παράθυρα (απο το πρωΐ) και 2 ανεμιστήρες για να κάνει ρεύμα. Παίζει η θολούρα που νιώθω να είναι απο τα χημικά που έχω ψεκάσει (ή είναι απο τα χθεσινά ξύδια και τον σκατά βραδινό ύπνο); 1
Cryptic Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Ωραία απο ότι είδα δυο - τρία άτομα είπα για goliath gel... Θα το τσιμπήσω και θα πώ εντυπώσεις. Θα τις ταΐσω καλά Πάντως τα σπρέι δεν πρέπει να κάνουν και τίποτα. Μία κατσαρίδα την είχα ψεκάσει 3-4 φορές και δεν έλεγε να πεθάνει (βέβαια βασανιζόταν αρκετά). Οι κατσαρίδες είναι ένα από τα αρχαιότερα και πιο ανθεκτικά πλάσματα στον πλανήτη. Όταν ακούω για σπρέϊ και βλακείες, γελάω. 1
e-tic Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Πήγαινε σε ένα φυτώριο και πάρε K-Othrine. Αραίωσέ το σε νερό και ψέκασε όλο το χώρο σου. Την δοσολογία που θα χρησιμοποιήσεις θα σου την πούνε στο φυτώριο. -Προσοχή- Μόνο σε φυτώριο θα το βρείς. Τα "άνθη-φυτά" δεν το πουλάνε πια. 2
RottenLungs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Αυτά που λέτε κάνουν και για κουνούπια;;; Η πίσω αυλή έχει γενικά πολλά νερά, λόγω ποτιστικού κτλ. και στα τρία φρεάτια που καταλήγουν γίνονται όργια με κουνούπια. Γενικά δεν πολυ πάω εκεί αλλα σήμερα που έπλυνα την σκηνή μου με μαμήσανε (τα πόδια μου είναι μέσ'την καντήλα)
Dannie Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Πήγαινε σε ένα φυτώριο και πάρε K-Othrine. Αραίωσέ το σε νερό και ψέκασε όλο το χώρο σου. Την δοσολογία που θα χρησιμοποιήσεις θα σου την πούνε στο φυτώριο. -Προσοχή- Μόνο σε φυτώριο θα το βρείς. Τα "άνθη-φυτά" δεν το πουλάνε πια. Εξηγησε οτι αρχικα πρεπει να καθαριστει ο χωρος να αδειασουν ολα τα ντουλαπια και συρταρια(ειδικα στην κουζινα) να αφησει το υγρο να ενεργησει καποιες μερες και μετα να ξανακαθαρισει πολυ καλα για να ξαναβαλει τα πραγματα...θελει προσοχη! Εγω παντως σωθηκα με το Goliath Gel βαζεις καποιες σταγονες σε διαφορα σημεια και τελος ειναι βεβαια πολυ ακριβο πανω απο 50 ευρω....αλλα μπορεις να το χρησιμοποιησεις και αλλες φορες..!
Silverage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Λοιπόν αν θες να τις ξεκάνεις γρήγορα όταν τις βλέπεις πάρε λίγο οινόπνευμα και ρίξτους.Σε 10 δευτερόλεπτα ψώφιες με εγγύηση Silverage.Βέβαια οι δικιές σου είναι μεταλλαγμένες κατσαρίδες δεινόσαυροι αλλά πιστεύω θα κάνει δουλειά. Να πώ και μια πρόσφατη εμπειρία με κατσαρίδα.Προχτές το βράδυ κοιτάω μια προς τα πάνω και βλέπω μια να έχει σκαρφαλώσει στο aircondition.Ανεβαίνει απο πάνω και μετά χώθηκε πίσω απο το αιρκοντίσιον.Απο ένα κενό 2 χιλιοστά.Πώς το κατάφερε δεν ξέρω ακόμα.Και ήταν και τούμπανο.Τελικά έριξα λίγο οινόπνευμα και βγήκε έξω.Μετά την κράτησα με την σκούπα και της έριξα οινόπνευμα και τέλος.Ούτε ζουμιά ούτε τίποτα.
veteranos123 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Και εγώ ήρθα αντιμέτωπος με μια ιπτάμενη κατσαρίδα σήμερα. Για το οινόπνευμα το έχω ακούσει και εγώ ότι τις σκοτώνει κατευθείαν.
RottenLungs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Ε οτι και να κάνω, θα το κάνω μετα τις διακοπές (μια και φεύγω και δεν προλαβαίνω). Ε φαντάζομαι και στο φυτώριο θα μου λέγανε πως να το χρησιμοποιήσω. Ναι το Goliath είναι πανάκριβο και αν κάνει δουλειά και το K-Othrine, μπορεί να προτιμήσω για οικονομία. Γενικά πάντως ο πατέρας μου, που όποτε το χάνεις το βρίσκεις στο γκαράζ να μαστορεύει το έχει πολυ καθαρό (όσο καθαρό μπορεί να είναι ένα εργαστήριο - γκαράζ). 15 χρόνια είμαστε σε αυτό το σπίτι και πρώτη φορά βλέπουμε, άρα μάλλον ήρθαν απο την αποχέτευση που είχε φράξει τις προάλλες.
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Αν βάλεις gel δε θα τις ξαναδείς. Κανιβαλίζουν και ψοφάνε όλες. μπλιάχ
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 και εγώ συχαίνομαι τα έντομα αλλα όχι για κανα άλλο λόγο αλλα για τα ζουμιά που βγάζουν όταν τα σκοτώσεις έχω λιώσει καταλάθος έντομα που έκατσαν πάνω μου και μετά ήθελα να βγάλω το δέρμα μουιπτάμενες κατσαρίδες μια φορά είχα δει σπίτι μου αλλα τις κανονίσανε οι γάτες με γάτες δηλαδή (όχι τίποτα κοιμισμένες)στο σπίτι δεν πρόκειται να δεις έντομο για πάνω απο μια μέρα δεν τα αφήνουν να πολλαπλασιαστούν βέβαια δεν ειναι λογικό και λύση να πάρεις γάτα μονο και μονο για αυτόοπότε κοίτα με κανα φάρμακο κλπρε παιδιά αυτές οι κατσαρίδες υπήρχαν απο πάντα στην Ελλάδα ή ειναι εισαγόμενες ? παλιά δεν τις θυμάμαι που ημουν μικρός .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα