Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά είναι, εγώ που έχω γράφω κανονικά, απλά όσο περνάει ο καιρός θα συνηθίσεις και πάλι μικρή θα φαίνεται, Πριν τις 22 είχα 19 και μαζεύω τώρα λεφτά να πάω σε μεγαλύτερη, 27" σκέφτομαι...

• Like 1
Δημοσ.

τον κωδικα εχω σκοπο να τον γραφω στο λαπτοπ και στην οθονη να εχω το output πχ απο το eclipse, ενα δευτερο παραθυρο κλονοποιημενο με αυτο που θα γραφω στο λαπτοπ, κανενα pdf ανοικτο και ισως κατι αλλο...Ετσι το φανταζομαι...

Τωρα αυτο που φοβαμαι ειναι οτι θα μου αρεσει η καινουργια οθονη και θα με βολεψει πολυ με αποτελεσμα να μην θελω να δω την οθονη του λαπτοπ...και δεν εχω ορεξη να βγαινω απο εξοδα.. :P

Δημοσ.

Συνήθως την οθόνη του laptop χρησιμοποιούν σαν secondary... δεν λέει να γράφεις κώδικα στο λαπτοπ και να βλέπεις 20 γραμμές ενώ θα μπορούσες να δεις 30 στην κανονική οθόνη (τα νούμερα με τις γραμμές τυχαία τα λέω αλλά σίγουρα θα είναι περισσότερες από την οθόνη του λαπτοπ...),

Βασικά εξαρτάται και από την ποιότητα της οθόνης, συνήθως οι σκέτες οθόνες είναι καλύτερες, (I think...)

Δημοσ.

Εγώ προσωπικα πηγα απο μια 23" 1680x1050 σε μια 21.5" 1920x1050, και τα pixel είναι σχετικά πιο μικρά...κάτι το οποίο δυσκολεύει λίγο την ανάγνωση σε σχέση με πριν. Πήγαινε για 23" θα σου έλεγα.

Στη δουλειά πάντως έχω μια 23 και μια 19 και δεν θα με χάλαγε άλλη μια 19άρα

Δημοσ.

Για έμενα οι οθόνες με pivot είναι ότι καλύτερο για προγραμματισμό.

δώσε μας και κανένα λινκ με παράδειγμα :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...