Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, φιλη αγορασε αυτη την μητρικη για ενα φθηνο συστηματακι με Pentium G2020. To θεματακι ειναι οτι ουτε απ'το D-SUB oυτε απ'το DVI εχω δυνατοτητα να λαβω σημα οταν το συνδεω σε μονιτορ. Ενδεχεται να φταιει το γεγονος οτι εχουν εγκατασταθει οι οδηγοι για καρτα γραφικων και πηγαινει αυτοματα να δει το σημα απο μια πλεον μη υπαρχουσα καρτα γραφικων? Ειχε μια 6670 αλλα προσωρινα αυτη εχει βγει απ'το συστημα. Αδυνατο μου φαινεται παντως αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.. Καμια ιδεα? Η καρτουλα ειναι αυτη εδω: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.522987

Δημοσ.

Oi drivers παίζουν ρόλο απο την στιγμή που θα κανουν boot τα windows και μετα δηλαδή κανονικά θα έπρεπε να σου δίνει σήμα πριν μπει στα windows απο την ενσωματομένη και τρώει κόμπλα αν ειναι μετα μεσα στα windows που δεν ειναι ρυθμισμένη με drivers κτλπ αν ειναι απο εκει.

Νομίζω οτι πρέπει να μπεις στο bios και να δηλώσεις οτι θές να κανεις boot απο την onboard vga οποτε πρέπει να βρεις μια κάρτα προσωρινά να το κάνεις η μπορεί αν κανεις ενα reset στο bios απο την μπαταρία να λειτουργήσει ( δεν ειμαι σίγουρος για αυτο που σου λεω γιατι δεν εχει τύχει ποτε να χρησιμοποιήσω onboard αλλα μπορεις να το δοκιμάσεις μεχρι να απαντήσει καποιος που ξέρει σίγουρα)

Δημοσ.

Ενδεχεται να φταιει το γεγονος οτι εχουν εγκατασταθει οι οδηγοι για καρτα γραφικων και πηγαινει αυτοματα να δει το σημα απο μια πλεον μη υπαρχουσα καρτα γραφικων?

Δεν νομίζω.

Μπορείς να ξεplugaρεις τον σκληρό έστω να δεις το bios.

"Μπιπ" άκουσες απο το speaker της μητρικής;

Δημοσ.

Δεν νομίζω.

Μπορείς να ξεplugaρεις τον σκληρό έστω να δεις το bios.

"Μπιπ" άκουσες απο το speaker της μητρικής;

Ναι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο υπολογιστης εχει μπει κανονικα στα windows μετα απο λιγο κτλ. Απλα εφ'οσον δεν εχω σημα δεν μπορω να δω κατι..θα μπορουσα να το τσεκαρω συνδεοντας ηχεια πανω.. θα το δοκιμασω σε λιγο και σε αλλο μονιτορ. Kαι αν δω και εκει προβλημα θα δω αυτο που ειπες με το unplug του σκληρου. Οπου και θα τα βαλω ολα default οπως λεει ο Spank. 

Δημοσ.

Τελικα ολα καλα, για καποιο λογο εφταιγε η τηλεοραση στην οποια προσπαθουσα να το συνδεσω με D-Sub και D-Sub με καταληξη μεσω adapter σε DVI. Thanks παιδια. 

Δημοσ.

Τελικα ολα καλα, για καποιο λογο εφταιγε η τηλεοραση στην οποια προσπαθουσα να το συνδεσω με D-Sub και D-Sub με καταληξη μεσω adapter σε DVI. Thanks παιδια. 

Το ιδιο επαθα και γω πριν μια εβδομαδα! Ετσι με DVI και adapters!

Καταραμμενα! :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...