alexiko Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 καλησπερα, εχω το xperia t και επειδη μου εβγαλε μηνυμα οτι η εσωτερικη μνημη ειναι πανω απο 75% γεματη μετεφερα τον φακελο των φωτογραφιων και των βιντεο της καμερας στην micro sd και ορισα οτι τραβαω απο εδω και περα απο την καμερα να πηγαινει εκει... ομως τωρα ενω σαν αρχεια υπαρχουν τα ανοιγω και μου δειχνει ενα βουνο (προφανως την εικονα που δειχνει οταν δεν υπαρχει προεπισκοπηση για κατι) καθως και δεν αναπαραγει τα βιντεο με το μαμα αλλα και με το mx player. στη συνεχεια τα επανεφερα στη αρχικη θεση και ξαναλλαξα τη ρυθμιση αλλα παλι τιποτα... επαναλαμβανω οτι αρχεια φαινονται παντου να υπαρχουν σαν αρχεια... τι μπορω να κανω για να επανακτησω τα αρχεια μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiko Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 καποια λυση κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesSP472 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Πέρασέ τα video, τις photo κλπ στο pc και μετά ξανά στο κινητό να δούμε αν τις διαβάσει Αποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiko Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Καμια εφαρμογή rescan media δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakisProHD Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ίσως να έγινε κάποιου είδους διακοπή και τα αρχεία να είναι Corrupted.Δοκίμασε να κάνεις και αυτό που ότι λέει ο Superuser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα