Half_Dead Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Ποσό που διαθέτουμε : 650 EuroΧρήση υπολογιστή : Βαρύ Gaming ( fc3,bioshock,gtf5,hitman,crysis,dead space)Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Gaming,Internet,Movies,Φοιτητικές Εργασίες Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Χρειάζομαι οθόνη Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Γιάννενα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από έναΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Στο κατάστημα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Δεν επιθυμώΨάχνω πολύ καιρό και δεν έχω καταλήξει μιας και δεν ξέρω πως να επιλέξω τα καλύτερα δυνατά parts του pc, γι αυτό χρειάζομαι λίγη βοήθεια γιατί έχω απελπιστεί ! Για επεξεργαστή έχω επιλέξει οριστικά τον AMD FX 6300 6core . Για την οθόνη πιστεύω 100-110 να είναι αρκετά και για επεξεργαστή τα 200 περίπου από το συνολικό ποσό . Ακούω τις απόψεις σας για το θέμα μου . Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
Fulgore1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/493502-gaming-pc-%CE%BC%CE%B5-600-650-euro/ δες αυτο το topic κατω κατω τα σχολια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα