Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μπορείται να μου πείτε ένα τρόπο εκτός απο το να δοκιμάσω μια άλλη ram , ώστε να καταλάβω αν μου έχει καεί η ram ;

Δημοσ.

τρεξε το memtest (αφου πρωτα το εχεις 'καψει' σε usb ή CD και μπουταρεις)

φίλε μου αν σου καεί η ram δεν ανοίγει ο υπολογιστής πώς θα τρέξω memtest ;;

Δημοσ.

αν το συστημα δεν εχει ραμ επανω ανοιγει κανονικα και σφυραει το bios οτι δεν βλεπει μνημη!

διάβασε αν έχεις ΄χρονο αυτό στο λινκ...και πες μου τι γνώμη σου

δηλαδη αν ειχε χαλασμενη η ram θα ανοιξει κανονικα;

http://www.insomnia.gr/topic/493506-%CF%84%CE%BF-laptop-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%B3%CE%B5%CE%B9/

Δημοσ.

ο μονος τροπος να εκαψες την ραμ ειναι ειτε να την ετριψες σε τιποτα μαλλινο ειτε να μην την κουμπωσες καλα πανω στην υποδοχη(ακουσες το κλακ οταν την κουμπωσες πανω; )

οπως ειπα και πριν αν το συστημα ηταν οκ ΑΛΛΑ δεν ειχες ραμ θα ανοιγε κανονικοτατα και θα σφυραγε.

καπου/κατι αλλο εχεις κανει/δεν εχεις βαλει.Τσεκαρε τα παλι

Δημοσ.

απο τον τιτλο του θεματος καταλαβαινω οτι ηθελες να σου καει; ή κανω λαθως;

any way αν μπορεις δοκιμασε την σε εναν αλλο υπολογιστη.

Δημοσ.

@Θάνος

Αν κοιτάξεις το λινκ στο απο πανω σχολιο θα καταλάβεις γτ το ειπα αυτο.

@μαικ

απλα ειχα την υποψια οτι εφτεγε η ram  για  αυτο ρωτησα πως μπορω να το τσεκαρω...αν οντως καηκε

ο μονος τροπος να εκαψες την ραμ ειναι ειτε να την ετριψες σε τιποτα μαλλινο ειτε να μην την κουμπωσες καλα πανω στην υποδοχη(ακουσες το κλακ οταν την κουμπωσες πανω; )

οπως ειπα και πριν αν το συστημα ηταν οκ ΑΛΛΑ δεν ειχες ραμ θα ανοιγε κανονικοτατα και θα σφυραγε.

καπου/κατι αλλο εχεις κανει/δεν εχεις βαλει.Τσεκαρε τα παλι

τον ηχο τον ακουσα...σιγουρα εκλεισε οπως έπρεπε και οταν την βγαζω απο τον υπολογιστη δεν την αφηνω σε ρουχα  , εχω ενα αντιστατικο χαρτι και τα αφηνω ολα εκει πάνω.

αλλα δεν ξερω τι γινεται.

τον ανοιξα δυο φορες μετα απο ολο αυτο και ολα ειναι στη θεση τους ...θα προσπαθησω να τη δοκιμασω σε αλλο υπολογιστη και θα δω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...